SYNTTÄRIT! (+ mystinen syntymäpäiväkilpailu)

proffa.jpg

Nyt on kauneusbloggaajan synttäripäivä, kukaan ei tarvitse minua tänään!

Olen viettänyt nyt 26 vuotta tämän maapallon päällä ja pidän siitä vuosi vuodelta enemmän. Olen tämän ajan aikana oppinut elämästä paljon, kiitos lukuisien tärkeiden ihmisten ja omien hölmöilyjeni ympäri Suomea ja maailmaa. Vaikka ehdottomasti suurimman osan ajastani olen viettänyt yhden neliökilometrin sisällä, on maailmalla seikkailu laajentanut elämänkatsomustani eniten.

Åmål, Lontoo, San Diego, Las Vegas, Korso….. Enemmänkin olisi voinut sekoilla, mutta ehkä pysyin juuri ja juuri karmamittarissa plussan puolella 😀 Tärkeimmät asiat, jotka olen elämästä tähän mennessä oppinut eivät mahtuisi yhteen postaukseen, joten näpytän niiden sijaan ensimmäiset kymmenen, jotka tulevat mieleen:

 1. Yhtään mikään ei ole koskaan vamaa. Maailma voi loppua vaikka huomenna – miksi siis huolehtia liikaa?

 2. Aikuisena on todella kivaa. Siis silloin, jos elämästä tajuaa nauttia! Sori kaikki vauvat, teillä on vielä pitkä tie kuljettavana..

 3. Kaikki on parempaa suolaripauksella.

 4. Intuitio on paras kompassi, joka markkinoilta löytyy.

 5. Äidit.. Mitä nopeammin niitä oppii arvostamaan, sen parempi.

 6. Todella harva työ on niin tärkeä, etteikö sitä voisi siirtää seuraavaan päivään jos ystävä tarvitsee apua.

 7. Niin kauan kuin voit katsoa peiliin ylpeänä, ei muiden mielipiteistä kannata välittää liikaa.

 8. Elämä on paljon parempaa, kun jokaiseen aamuun herää pehmeistä lakanoista.

 9. Sekä fyysinen että psyykkinen nälkä saavat ihmisen tekemään melkein mitä tahansa.

 10. Pitää uskaltaa uskaltaa!

Hmm.. Piti kirjoittaa 10 hölmöä elämänohjetta, mutta näistä saa ehkä jopa koottua aika kokonaisen kuvan siitä, millaiset elämänarvot minulla on ^_^ Näin vähän pidempään pohdittuna tuo kuvakin taitaa syvällisen tekstin seurana olla hieman haikean näköinen… 😀 

Krhm.. Tarkoituksenani oli vain kertoa, että tämä ”ikääntyminen” ei ole ainakaan vielä alkanut pelottaa, tai antaa yhtäkään merkkiä huonosta tulevaisuudesta. Mä aion tänään lähteä Särkänniemeen (en delfinaarioon, vaikka kulkenevatkin aika käsi kädessä kassavirtoineen……), jonnekin ihanaan ravintolaan viinipullon ja ystävien kera ja mennä nukkumaan juuri silloin kun siltä tuntuu.

Mulla on ihan rehellisesti sanottuna kaikkea ja vähän liikaakin, joten en useinkaan toivo mitään syntymäpäivälahjakseni. Mä tahtoisin kuitenkin tehdä nyt käänteisen syntymäpäivätoiveen ja heittää myös itseni kehään. Seuraa yllättävä syntymäpäiväkilpailu!!

Piirrä tai askartele minulle Saaramainen syntymäpäiväkortti ja lataa sen kuva kommenttiosioon sähköpostiosoitteesi kera. Kyseessä voi olla digitaalinen tai paperinen kortti – antakaa luovuutenne kukkia!

KOLME ilahduttavinta korttia voittavat yllätyspaketit ^_^ Osallistumisaikaa on 30.7.2014 klo 23:59 asti!

Kommentit (50)
 1. Tää kilpailuhan on jo mennyt, mutta hieman jälkijunassa tulin kertomaan mitä antaisin sulle lahjaksi. Oon päiväkodissa töissä ja yhdellä lapselle oli tällainen juomapullo…tulit heti mieleeni! https://www.sigg.com/en_int/unicorn.html harmi kun tuo on vähän pieni, mutta ihana kuosi korvaa kaiken (varsinkin kun pyöriskelee nestehukassa näiden helteiden keskellä, voi ainakin kattella ihanaa pulloa)

 2. Se tunne kun myöhästyt bussista ja tulet kotiin ja saat koneen auki klo 00:00:15…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *