Talven ihanin meikkivoide - Lumene Blur

Saara Sarvas

Tuote saatu testiin maahantuojalta

Lumene on viime vuosina osunut meikkivoiteidensa kanssa useammin oikeaan, kuin hutiin. CC-voide ja seerumimeikkivoide ovat olleet melkoisia tähtituotteita, joiden jälkeen rima on asetettu melkoisen korkealle.

Tämänkin tuotteen kohdalla ilmeni ensikohtaamisella pieni Sarvas-syndrooman oireilu, sillä lehdistötiedote sai suupieleni nykimään hieman hallitsemattomasti. Tiedän, että te Lumenen tytöt luette tämän joskus, joten tunnustan heti tyrskähtäneen sille, kuinka meikkivoide seuraa "blurred lines -trendiä" :D Minulle tuli tästä mieleen vain kaksi asiaa: 1) Robin Thicke 2) Irc-Gallerian tunnistamattomaksi blurratut naamat.

 Krhm.. Toki toki. Näitä asioita tahdon levittää naamaani. Kauniiden trendihehkutusten sijaan lehdistötiedotteessa olisi kuitenkin voinut lukea simppelisti:

"Ihan törkeän hyvä meikkivoide. Kokeile jos et usko."
 

Pitkäkestoinen uutuus on melko peittävä, puolimattaisen ja totta tosiaan, blurratun lopputuloksen jättävä pohjameikki. Tämä on kuin hieman vaahtomaisempi ja kevyempirakenteinen versio Diorin Star -meikkivoiteesta, joka on ollut toinen syksyn suosikkini. Ei varmaankaan haittaa, että tämä on noin puolet halvempi..

Sävyjä on tarjolla 6 ja tuotteessa on myös suojakerroin 15, joka on hyvä pitää iholla myös pian edessä häämöttävien talvipakkasten ja hangesta heijastelevan auringon takia.

Parhaan lopputuloksen saan itse aikaan joko sormin, tai litteää ja tiheää kabuki-tyyppistä sivellintä käyttäen. Ensimmäinen tapa jättää ihon luonnollisemman näköiseksi, mutta siveltimen kanssa lopputulos on melko uskomaton, vai mitä mieltä olette. Edellinen ja seuraava kuva on siirretty suoraan kamerasta, eikä niitä ole muokattu muuten, kuin muutama prosentti kirkkautta lisäämällä.

 

Tämä sumennusefekti on peräisin mistäs muustakaan, kuin silikoneista. Tämän takia sanoisin, että voide on parhaimmillaan tasapainoisella tai rasvoittuvalla iholla, kevyesti puuteroituna. Pintakuivan ihon kanssa puolestaan kiertäisin Blurrin kaukaa!

Kestoa voiteelle luvataan huikea 16h, mikä ei kyllä omalla rasvanaamallani ainakaan korjailematta täyty... Pärjään kuitenkin tämä voide kasvoillani helposti 4-5h ennen kuin alan huolehtia meikin korjailusta. En minä sen jälkeenkään mitään siis korjaa, mutta siinä vaiheessa ajatus yleensä juolahtaa päähäni ;)

 

Minä jatkan tämän voiteen päivittäistä käyttöä ja suosittelua, kunnes joku lanseeraa jotain vieläkin ihanampaa ja ihmeellisempää. Tähän mennessä voiteeseen käännyttämiäni ihmisiä taitaa lähipiiristä löytyä 3. Nyt jään jännittämään, innostuuko joku teistä - itselleni tässä voiteessa on sellaista kestosuosikin fiilistä.

Onko joku muu kokeillut Bluria? Tykkäsittekö?

 

Kommentit

Susanna H (Ei varmistettu)

Kokeilin juuri viime viikonloppuna, kun minulle oli tullut näyte jonkun mainoslehden mukana. Sävy tosin oli aivan liian tumma, koska olen tällainen kalpeanaama, mutta tuote tuntui loistavalta!

Meinasin käydä ostamassa oikeassa sävyssä (mikäli löytyy), mutta nyt kyllä alkoi epäilyttämään sinun puheesi, sillä oma ihoni on varsinkin talvella pintakuiva.. Onneksi ei ole ainakaan hinnalla pilattu tuote, joten mikäli tuote olisikin epäsopiva iholleni, ei menetys tuntuisi niin suurelta ;)

lallukka (Ei varmistettu)

Mieki kokeilin testeriä, joka oli minullekin liian tumma (:D). Minusta meikkivoide tuntui kuivuuteen taipuvaiselle iholleni liian paksulta jankilta ja jäi näkymään "meikkimäisesti" vaikka luoja tietää kuinka yritin häivytellä sitä. Kuivassa vaaleassa naamassani toisaalta näkyy melkein kaikki meikki herkästi, joten taidan pitäytyä edelleen bb-voiteissa, tosin niistäkään en käytä Lumenea koska se on ihan liian oranssi.

Lumenen CC-voide olisi ollut minun naamariini ihan täydellistä, mutta peeveli kun aiheutti näppyjä :( Etsintä jatkuu siis :D

anonyymi (Ei varmistettu)

Ehdin jo innostua tästä tuotteesta todella kunnes luin postauksesi ja kuulin muutamalta tutulta kokemuksia; tosiaankin kuivalla iholla ei toimi :/ Osaisitko suositella jotain meikkivoidetta joka lupaisi ja toimisi yhtähyvin kuin tämä mutta sopisi kuivalle iholle?

sinnu (Ei varmistettu)

Täähä on sitte niinko tehty mulle ja mun rasvottuvalle iholle. Menee kokeiluun, mutta Lumenen CC-voiteesta en luovu :D

Lullah

Mulla on kriisi! Mulla on meikkivoidetta jäljellä ja samoin bb-voidetta ja kaupat on nyt täynnä kaikkia hyviä uutuuksia ja haluan kaikki ja yyh! Eikä tämä postaus auttanut yhtään! Max Factorin uusi illuminizer vai mikä olikaan houkuttaa, koska Max Factor on toiminut huikean hyvin ihollani aina. Toisaalta Lumenen CC-voide on ässä.. Sitten vielä Lancomen Air de teint on ihan mahtava ja nyt vielä esittelet tämmöisen! Opiskelijalle käy huonosti :(

henuuu (Ei varmistettu)

Mitä meikkivoidetta suosittelisit pintakuivalle sekaiholle?

collinedelapaix

...tai rasvoittuvalle pintakuivalle JA herkälle sekaiholle? :D

Aino H (Ei varmistettu)

Oon kuluttanut jo useamman tuubin Lumenen CC-voidetta ja ajatellut, että siitä en hevillä luopuisi. Lumene on kuitenkin yllättänyt viime aikoina niin positiivisesti kaikkien tuotteiden suhteen, että niitä on kertynyt omaan meikkipussiin jo useita! Juoksin siis kiiruhtaen Sokokselta hakemaan kokeiluun myös tämän uutukaisen ihanuuden! Ja saman voin todeta että on ihan HUIPPU! :) CC- voide pysyy silti meikkipussissa mukana..:)

nansk

Kalpeanaamoilla kokemuksia? Onko vaalein sävy oikeasti vaalea vai niin kuin Lumenen BB - "vaalea"?

ttude (Ei varmistettu)

tästä blurrista ei oo kokemusta mut kannattaa kokeilla lumenen cc-voidetta, vaaleempi sävy kuin bb:ssä ja muutenkin täydellinen tuote :) (tosin kuulemma blurrin sävy 0 vastaa cc-voiteen sävyä light)

nansk

Itse asiassa mä ostin tuon Blurin ja se on ihan oikeesti hyvä! CC mulla onkin jo, mutta se käy liian tummaksi, ettei ne ihan samansävyisiä kyllä ole.

Erika | NUDE (Ei varmistettu) http://nude.costume.fi/

Heeei ollaan tänään postaussamiksii! ;D

http://nude.costume.fi/2014/11/07/testissa-lumene-blur/

Tulppaani (Ei varmistettu)

Tuli tuossa äsken mieleen, että haluaisitko joskus tehdä postausta silmän eri muodoista ja niille soveltuvista silmämeikeistä tai vastaavaa? :)

Janet Fantazya (Ei varmistettu) http://my-fantazya.blogspot.fi

Voi kettu soikoon. Mua kovasti kiinnostaa testata, mutta mun iho reagoi hetkessä kovasti silikonisiin tuotteisiin. Valkopäinen finniarmeija hyökkää parissa tunnissa ja kestävät pirulaiset vielä pari päivää :( Muuten todellakin kiinnostaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kalpeanaama täällä infoaa kanssasiskojaan, sävy 0 on aivan täydellinen, jopa ehkä hippasen liian vaalea vielä nyt loppusyksystä! Ajattelin itse käydä hakemassa sävyn 1 ja blendailla niitä kahta nyt ennen kuin ihan munkin iho siirtyy talviväritykseensä :)

kalpea (Ei varmistettu)

Itsekin kokeilin eka tuota näytettä, ja rakenteeseen ihastuttuani oli pakko käydä ostamassa kokonainen. Olen tähän asti levittänyt tätä beauty blenderillä, mutta pitänee kokeilla, että toimiiko sivellin sitten paremmin.

Sävy 0 on vähän vaaleampi kuin yleensä markettimeikkivoiteiden vaaleimmat sävyt. Itselle se jäi ehkä puoli astetta liian tummaksi, mutta levitettynä ja häivytettynä ei kasvojen ja kaulan välillä sävyeroa huomaa. Kannattaa siis ainakin käydä testaamassa sitä. Tosin jos Nars Siberia on se kasvoille täydellinen vaalea meikkivoide, niin siihen verrattuna tuo 0 on liian tumma.

kivipuuteri (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Tämä voide kuulostaa niin hyvältä, ja moni kehuu. Pakko kokeilla :)

pinkpepper (Ei varmistettu)

Miten noi sävyt menee? Mitkä on keltapohjaisia ja mitkä punapohjaisia?

Mua kiinnostais myös tämä :) tähän mennessä kokeilemani Lumenen meikkivoiteet on kaikki olleet omaan naamaani aivan liian punaisia. Vaikka kuinka tykkäisin esim. seerumimeikkivoiteesta, niin väärän sävyn takia jää käyttämättä. : (

collinedelapaix

Jostain toisesta kosmetiikkablogista luin Lumenen käytännöstä merkitä sävynsä niin, että parittomat ovat kelta- ja parilliset punapohjaisia, mutten ole varma tiedon paikkansapitävyydestä. Osaisko tosiaan kauneusguru Sarvais vastata tähän? (Kyllä, oon kuunnellu YleX:ää hehe.)

annulu (Ei varmistettu)

Voi että pitäisikö kokeilla! Olen ihastunut Lumenen seerumimeikkivoiteeseen (juurikin sen takia kokeilin sitäkin, koska sinä hehkutit sitä) :D Ja olen miettinyt kaupassa kierrellessä, että olisikohan tämä uutuus yhtä ihana. Joten kumpi sinusta on näistä voittaja seerumi vai tämä uusi blur?

Heippa. Lueskelin vanhoja postauksiasi vuodelta 2013 kultameikistä, ja huomasin myös uskomattoman aidon näköiset ruskeat piilarit silmissäsi. Olen aika pitkään ja epätoivoisesti sekä turhaan yrittänyt löytää aidon näköisiä ruskeita piilareita. Olisin kovin iloinen, jos voisit vinkata mistä olet omasi hankkinut? Ja kenties itsekin voisin sellaiset saada?

emmuliini (Ei varmistettu)

Hei Saara! En tägeistä löytänyt vastausta kysymykseen joten: osaisitko suositella jotain silmänympärysvoidetta kuivaihoiselle? Jotain mikä estää niitä rupsahtaasta ja kosteuttaa :-D Kiitos!

Kaksonen (Ei varmistettu)

Minulla on varsinkin talvisin ihan superherkkä iho joka reagoi helposti vääränlaisiin meikkituotteisiin puskemalla ympäri kasvoja pienen pieniä näppylöitä. Lumenen CC-voidetta olen käyttänyt ja se on parasta mitä maa päällään kantaa. (Toinen meikkivoide jonka ihoni kelpuuttaa on Lancomen Teint Miracle.)

Innoissani kokeilin tätä uutuutta ja se olikin ihan äly hyvä, mutta ekan käyttökerran jälkeen naamani oli taas täynnä pientä näppyä... Edellisen kerran sama reaktio tuli keväällä kun testasin Lancomen Miracle Air de Teintiä. Uskon että ihon hermostuminen johtuu juurikin silikonien suuresta määrästä molemmissa! Mutta Lumene on kyllä viime vuosina parantanut niin paljon, tosiaan CC-voide on ihan paras!

MariaJii (Ei varmistettu)

Voi harmi, ehdin innostua tuosta Blurista.. Entäs se seerumimeikkivoide,sopiiko se (pinta)kuivalle iholle??

Peach (Ei varmistettu)

Se seerumimeikkivoide toimii kuivalle iholle paljon paremmin kuin rasvoittuvalle! Itse kokeilin sitä ja kuivalle iholleni sopii aivan täydellisesti. Iho jää pehmeäksi ja heleäksi, mutta peittojälkeä sillä ei kauheasti ole, joten punoitusta joutuu korjaamaan hieman joko toisella kerroksella tai peitevoiteella.

mikaelaaaah (Ei varmistettu)

Laita sekaan tippa bepanthenia!

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Mää kans suosittelen kyllä isolla kädellä! Huikee voide! Paras lopputulos itellä, kun tän päälle sutii vaan vähä väritöntä viimeistelypuuteria.

-Annukka

jenn1 (Ei varmistettu) http://jenn1n.com

Ostin JUURI itselleni sävyn 0, joka näytti hieman harmaalta ja tummalta, mutta ainakin toimiston kelmeässä valossa toimii ihan OK. Tänään kasvoilla ensimmäistä kertaa. Jotenkin olisin olettanut tämän sopivan paremmin normaali-kuivalle iholle kuin omalle rasvoittuvalle sekaiholleni, koska koostumus tuntui ehkä yllättävänkin rasvaiselta. En ainakaan välittömästi kokenut vielä mitään hirmuisia kiksejä, mutta jatkan kokeilua...

PS. Kuivaihoiselle voisin suositella sitä Hydra Drops meikkivoidetta, jota olen nyt itse käyttänyt ihan tällekin iholle, koska se on ollut niin kevyt ja aah... n. 30 min päästä levittämisestä parhaillaan, päivän mittaan iho kyllä kiiltelee... luonnollisehko lopputulos.

mungoliini (Ei varmistettu)

joo, siitä sävy 0 on tälle kalpeanaamalle hyvä varsinkin kun se vähäinenkin auringon päivetys katoaa :D

Henna (Ei varmistettu)

Mikä olisi yhtä hyvällä hinta-/laatusuhteeltaan sopiva voide kuivahkolle iholle.

KiraK (Ei varmistettu)

MINÄ! Ihan koukussa. Paras juttu goodie bagista in a looooong time <3

Lullah

Ostin ja nyt ekaa kertaa käytössä. So far I'm liking it. 

kirahveee (Ei varmistettu)

Mä kokeilin tuota, ku tuli lehden mukana näyte. Oli ehkä hiukan liian tumma, mutta menetteli. Levitin tuotteen siveltimellä. Olen aikaisemmin käyttänyt Lumenen Natural Code meikkivoidetta, mikä on ihanan kevyt ja vähän peittävä, joten tämä tuote oli uutta ja erilaista! Harmikseni se kerääntyi juonteisiin inhottavasti ja tuntui aika raskaalta naamalla, mutta ehkä saisin eri tuloksen levittämällä sen sormilla. Antoi kyllä hyvää peittävyyttä ja just sitä "blurria" :D

On kyllä tosi hyvä meikkivoide! Levitin sormilla niin tuli just täydellistä. Vähän jännitti syrjähyppy CC-voiteesta pois, mutta onneksi ei tarvinnut pettyä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.