Talven ihanin meikkivoide – Lumene Blur

lumene3.jpg

Tuote saatu testiin maahantuojalta

Lumene on viime vuosina osunut meikkivoiteidensa kanssa useammin oikeaan, kuin hutiin. CC-voide ja seerumimeikkivoide ovat olleet melkoisia tähtituotteita, joiden jälkeen rima on asetettu melkoisen korkealle.

Tämänkin tuotteen kohdalla ilmeni ensikohtaamisella pieni Sarvas-syndrooman oireilu, sillä lehdistötiedote sai suupieleni nykimään hieman hallitsemattomasti. Tiedän, että te Lumenen tytöt luette tämän joskus, joten tunnustan heti tyrskähtäneen sille, kuinka meikkivoide seuraa ”blurred lines -trendiä” 😀 Minulle tuli tästä mieleen vain kaksi asiaa: 1) Robin Thicke 2) Irc-Gallerian tunnistamattomaksi blurratut naamat.

 Krhm.. Toki toki. Näitä asioita tahdon levittää naamaani. Kauniiden trendihehkutusten sijaan lehdistötiedotteessa olisi kuitenkin voinut lukea simppelisti:

”Ihan törkeän hyvä meikkivoide. Kokeile jos et usko.”
 

lumene4.jpg

Pitkäkestoinen uutuus on melko peittävä, puolimattaisen ja totta tosiaan, blurratun lopputuloksen jättävä pohjameikki. Tämä on kuin hieman vaahtomaisempi ja kevyempirakenteinen versio Diorin Star -meikkivoiteesta, joka on ollut toinen syksyn suosikkini. Ei varmaankaan haittaa, että tämä on noin puolet halvempi..

Sävyjä on tarjolla 6 ja tuotteessa on myös suojakerroin 15, joka on hyvä pitää iholla myös pian edessä häämöttävien talvipakkasten ja hangesta heijastelevan auringon takia.

Parhaan lopputuloksen saan itse aikaan joko sormin, tai litteää ja tiheää kabuki-tyyppistä sivellintä käyttäen. Ensimmäinen tapa jättää ihon luonnollisemman näköiseksi, mutta siveltimen kanssa lopputulos on melko uskomaton, vai mitä mieltä olette. Edellinen ja seuraava kuva on siirretty suoraan kamerasta, eikä niitä ole muokattu muuten, kuin muutama prosentti kirkkautta lisäämällä.

 

lumene1.jpg

Tämä sumennusefekti on peräisin mistäs muustakaan, kuin silikoneista. Tämän takia sanoisin, että voide on parhaimmillaan tasapainoisella tai rasvoittuvalla iholla, kevyesti puuteroituna. Pintakuivan ihon kanssa puolestaan kiertäisin Blurrin kaukaa!

Kestoa voiteelle luvataan huikea 16h, mikä ei kyllä omalla rasvanaamallani ainakaan korjailematta täyty… Pärjään kuitenkin tämä voide kasvoillani helposti 4-5h ennen kuin alan huolehtia meikin korjailusta. En minä sen jälkeenkään mitään siis korjaa, mutta siinä vaiheessa ajatus yleensä juolahtaa päähäni 😉

 

lumene.jpg

Minä jatkan tämän voiteen päivittäistä käyttöä ja suosittelua, kunnes joku lanseeraa jotain vieläkin ihanampaa ja ihmeellisempää. Tähän mennessä voiteeseen käännyttämiäni ihmisiä taitaa lähipiiristä löytyä 3. Nyt jään jännittämään, innostuuko joku teistä – itselleni tässä voiteessa on sellaista kestosuosikin fiilistä.

Onko joku muu kokeillut Bluria? Tykkäsittekö?

 

Kommentit (35)
  1. On kyllä tosi hyvä meikkivoide! Levitin sormilla niin tuli just täydellistä. Vähän jännitti syrjähyppy CC-voiteesta pois, mutta onneksi ei tarvinnut pettyä.

  2. Mä kokeilin tuota, ku tuli lehden mukana näyte. Oli ehkä hiukan liian tumma, mutta menetteli. Levitin tuotteen siveltimellä. Olen aikaisemmin käyttänyt Lumenen Natural Code meikkivoidetta, mikä on ihanan kevyt ja vähän peittävä, joten tämä tuote oli uutta ja erilaista! Harmikseni se kerääntyi juonteisiin inhottavasti ja tuntui aika raskaalta naamalla, mutta ehkä saisin eri tuloksen levittämällä sen sormilla. Antoi kyllä hyvää peittävyyttä ja just sitä ”blurria” 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *