Täydelliset punakynät!

 

ISADORA1.jpg

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

Huulipunakyniä löytyy aivan varmasti jo kaikkien laukkujen pohjilta pyörimästä, mutta mä ajattelin vielä varmuuden vuoksi päivittää teille muutaman suosikkisävyni, jos joku ei ole vielä päässyt tämän trendin kyytiin!

Nämä kiiltäviä tai peittäviä punia sisältävät puikot olivat viime kesänä kovin juttu sitten kaviaarimanikyyrin, ja puikkotrendi on jatkanut kovaa tulemistaan pakkausmetodina siitä asti. Oikeastaan harmittaa, etten pistänyt viime vuonna blogin sivupalkkiin ennustus-listaani tulevan kauden hittituotteista, koska olisin saanut ruksia siitä tyytyväisenä merkinnän jos toisenkin 😉

Kynämalliset tuotteet ovat näin kesäkuumalla käteviä – korkit pysyvät kiinni tiukasti ja koostumus on tavallista huulipunaa kovempi eikä se sula (ei sillä, että siitä pitäisi tänä kesänä olla huolissaan…..). 

Oma suosikkimerkkini punakynien saralla löytyy IsaDoralta, ja tiukaksi kakkoseksi kurvaavat Lumene ja L’Oréal Paris. IsaDoran kynä on täydellinen miksaus väriä, kosteuttavaa koostumusta ja kestoa. Se levittyy huulille ja jättää jälkeensä uskomattoman miellyttävän, samaan aikaan kevyen tahmean ja silti liukkaan tunteen. Tuote pysyy huulilla useamman tunnin, ja kirkkaan väriset punat jättävät kulumisen jälkeenkin huuliin stain-tyyppisen värin. 

Lumenen kynistä irtoaa enemmän väriä ja koostumus on herkempi leviämään, ja lorkun versiot ovat karkkisen huulirasvamaisia – joten molemmat kuluvat nopeammin pois huulista.

Myös IsaDoran sävyvalikoima on lähimpänä omaa sydäntäni, ja juuri lanseerattu Rio-kokoelma iski viimeisen naulan tähän positiivisten tunteiden arkkuun… Siis hyvällä tavalla 😀 Tässä siis kolme suosikkisävyäni, jotka sopivat ihan kaikille kesärientoja kaunistamaan!

 

Isadora4.jpg

Sävy 12 Babydoll on hieman jäinen pinkki, joka on kuitenkin tarpeeksi läpikuultava välttääkseen tökeröltä näyttämisen. Kosteuttava koostumus on vaaleiden sävyjen kanssa ehkä tärkein ominaisuus, koska mikään ei näytä törkeämmältä kuin kuiviin huuliin takertunut vaaleanhaalea shimmer-väri… 

 

IsaDora2.jpg

17 Sorbet on persikkainen ja luonnollinen nudesävy, joka on huulilla sellainen olemattoman täydellisen sävyinen. Tiedäthän, sellainen, että mietit mitä tuolla tyypillä oikein on huulissa, kun ne näyttävät noin täydellisiltä. Niissä on pakko olla jotain tosi kallista ja ihmeellistä..

Sävy 15 Knock-Out Pink on uusin ja ehkä syvin rakkauteni kohde. Kuva ei todellakaan tee oikeutta tälle sävylle, joka on kuiville huulille levitettynä luonnonvalossa melkein neonvärinen! Tämä sävy on kulmakynän ja aurinkolasien kanssa kesän salainen aseeni sekunneissa tapahtuvaan freesaukseen. Asettaisin värin jopa kategoriaan ”must have” – varsinkin kun se on osa kausikokoelmaa Sunset in Rio. 

Hae siis omasi, ennen kuin loppuvat! 😀

Mitkä ovat teidän suosikkikynänne? 
 

p.s. Salaa toivon, että kerrotte erilaisista kuulakärki-, lyijytäyte- ym. kynistä >:D

p.p.s. Kylläpä iho hehkuu ihan poikkeuksellisen paljon näissä kuvissa! Väitän, että syynä on parin viikon takainen HydraFacial -hoito. Ra-kas-tan <3___<3

kauneus meikki testit meikki
Kommentit (17)
  1. Hei, oisko saanu vielä tarkennusta että mikä sävy nuista on kenenki valmistajan..? Ainakaan puhelimen näytöltä en kuvista onnistu niitä tihrustaan ku paikallisessa Anttilassa asioin kauheissa ostoshimoissa 😀

    1. IsaDoran ovat kaikki kolme

  2. Cliniquen Chubby Stick on huippu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *