Testi: Toimiiko kuituripsiväri oikeasti?

Saara Sarvas

Tämäkin tuote on tuotu jenkeistä, mutta koska suomessa myydään lukuisia vastaavia tuotteita, päätin tehdä ripsariduosta aivan oman postauksensa! Kerrotaan jo alkuun, että vastaavia tuotteita valmistavat esim: Talika, Silk Fibre Lash ja Snowcrystal. 

Kuitumascarat ovat yleistyneet ja kehittyneet kilpailemaan ripsipidennyksien luvatulla aikakaudella. Ideana on pidentää ja tuuhentaa omaa ripsirivistöä geelimäisellä mascaralla ja pienenpienillä kuidunpätkillä. Ensimmäinen ajatukseni oli au au au au au.... En tahdo kuidunpätkiä silmiini! Näin ei kuitenkaan ole käynyt vielä kertaakaan. En tosin välttämättä suosittele tuotteita piilolinssien käyttäjille. Ajatus roskasta piilarin alla nostaa karvat niskassani pystyyn.

Nyt kun varoitukset ja odotukset on ladottu pöytään, tutustutaan tuotteeseen joka on nimltään Cherry Blooms!

 

Osa ripsiväreistä on kuituripsivärejä itsessään ja niiden massassa on kuidunpätkiä. Kaksivaiheisessa kuitukerrostuksessa ripsien pituutta on kuitenkin hieman helpompi hallita. Samalla tämä tapa on ehdottomasti sotkuisempi.. Lopulta kyse on siitä, millaiseen meikkaustapaan käyttäjä itse tottuu!

Paketin ja myyntipisteen ohessa oli ties mitä hehkutuksia palkinnoista ja maininnoista, joita Cherry Blossoms on voittanut. Olin epäileväinen, mutta optimistinen, joten otin tuotteen mukaani.

 

Ensimmäinen askel ripsien meikkaamisessa on geelimäisen mascaran levittäminen, mutta koska se on kuin mikä tahansa muu mascara, päätin esitellä tämän karvaturrin! Ripsikuidut suditaan kostean ripsivärin päälle mahdollisimman nopeasti ja niitä kehitetään levittämään 10-15 vetoa / silmä. Kuulostaa paljolta, mutta ei oikeastaan ole sitä, kun pääset sutimaan ja asettelemaan ripsiä. 

 

Yksittäiset kuidut ovat reilun millimetrin pituisia ja ohuita. Ne kerrostuvat ja kasautuvat yllättävän luonnollisiksi karvoiksi ripsien päihin ja useaan kerrokseen geelivärin kanssa levitettynä pituutta saa rakennettua lisää melkein puolet omien ripsien mitasta! Kreisiä, niin kreisiä.

 

 

Käytännössä homma on simppeliä:

  1. Taivuta ripset
  2. Levitä ripsiin kerros geeliväriä
  3. Harjaa ripsiin reilusti ripsikuituja
  4. Levitä uusi kerros geeliväriä ja toista vaiheet 2 + 3 niin monesti, kuin haluat. 
  5. Levitä lopuksi kerros geeliväriä tai jopa jotain aivan muuta ripsiväriä joka sitoo kuidut paikoilleen!
  6. Puhdista silmänalusiho kuiduista.

Be FIERCE!

Huomaatteko jotain eroa normaaliin? 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) http://ymjo.blogspot.com

Heiii, ostin lumenen (uutuus?)ripsarin ehkä joskus vuosi sitten ja siinä oli seassa muutamia tuommoisia kuituja! Rakastuin siihen!! Maailman paras ripsari ja kuituja ei tarvinnut edes erikseen sutia kun ne tuli samasta purkista. Sitten se ripsiväri loppui, enkä sen jälkeen ole sitä enää nähnyt kaupoissa?! Melkein luulisi, että olisin nähnyt unta, ellen olisi varma, että en nähnyt.

/Suvi

Gigi
Olipahan taas..

Hyvältä näyttää! Lemppari on toi vika kuva. SKARPPI katse ja pitkät ripset!
Mä olen niin tyytyväinen mun Masterpiece maxiin, etten ehk ikinä aio vaihtaa toiseen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Vähän liian hämähäkkimäinen efekti oman makuuni. :/

Better Nail Day (Ei varmistettu) http://betternailday.purkkimafia.fi/

Heti, kun joku esittelee kuituripsarin jonka lopputulos ei näytä vanuttuneelta villalangalta, kiinnostun. Tähän asti näkemäni on kaikki jotenkin suttuisia, tää on ehkä siistein.

Vierailija (Ei varmistettu)

No ompas hassun näköistä. Kicksissä myytävät fiberwigin ripsarit ovat ihan parasta! Ensin sudit kuiturisparia kerroksen pari, ja päälle volyymi ripsaria, ja tulos on luonnollinen mutta tuuhea. Lähtee myös pois loistavasti, tavallaan paakkuina eikä niinkään leviä. En voi kuin suositella!

Laura Meikkipää

Meikkipäät testaavat paraikaa tuota mainitsemaasi Silkkiä, sen kuidut eivät ainakaan mulla varise tuolla tavoin silmien alle.

 

Eira444 (Ei varmistettu)

Minusta näyttää lähinnä paakkuiselta....

-Lele- (Ei varmistettu) http://leleslivewire.blogspot.fi/

Oooh! Oon miettinyt et toimiiks tollanen tosiaan, ja näköjään kyllä! Ostolistalle heti siis!! :)

Satu V (Ei varmistettu)

Moi! Saako Jenkeistä kehumiasi luonnonkosmetiikkamerkkejä esim. Juice Beauty, Suki jne? Eikös Jenkeissä olla aika edistyneistä näiden luonnonkosmetiikka-asioiden suhteen... :)

ELINA TUOMINEN - Blog (Ei varmistettu) http://elinatuominen.weebly.com

Hui, nuo irtonaiset kuidut näyttää siltä että ne tulee kutittamaan :D mutta lopputulos on aika makee!!

Joiku (Ei varmistettu)

Joo. jos tykkää hämähäkinjalka ripsistä, nii miksi ei, mutta tosta tulee lähinnä mieleen teiniajat ja se kun sitä ripsaria laittoi aivan hemmetisti liikaa.

eräs anonyymi (Ei varmistettu)

Mulla on yksi kuitumaskara, ulkomailta tilattu, lähes samanlainen kuin tuo sinun koittamasi. Ongelmana mulla kuitujen kanssa se, että päivän päätteeksi peiliin vilkaistuna kuidut on jossain muualla kuin ripsissä. Kuituja "tippuu" päivän aikana silmänalusille ja varmat pandasilmät kuituripsarilla saa kyllä aikaan iltaan mennessä.. Muuten tosi kiva kyllä ja minulle ainakin teki yyyyyber pitkät ja tuuheat ripset mutta valitsen kuitenkin mieluummin ei niin tummat silmänaluset joten vältän oman kuituripsarini käyttöä :/

Ei, ei se toimi. Ainakaan siten, että minun silmiini näyttäisi hyvältä.

Jani (Ei varmistettu) http://monvoyage.fi/

Hmmm .... mä nyt en noiden kuvien avulla pysty mitenkään vertailemaan lopputulosta, eikä muutoinkaan vakuuta ko tuote, joten säästyy rahat :D

Salde (Ei varmistettu)

Mikä kaunotar sielä kurkistelee!! muiks!

lauramiumii (Ei varmistettu)

Heippa, mulla ois kinkkinen tilanne.

Värjäsin hiukset sinisellä, mutta siitä väristä tuli aivan liian tumma ja tietysti epätasanen.. Tyvestä väri ei tarttunut ollenkaan, oli ilmeisesti liian keltanen, latvoista tumman sininen ja ehkä joku puol senttiä vaalean vihreää siinä tyven ja latvan välissä.

Tarkotuksena oli saada jotain samaa sävyä mitä sulla on tossa kuvassa mikä tuolla sivussa on :), mitenköhän saisin tästä tasasemman värin? pitääkö mennä kampaajalle vai onnistuuko koti konstein?

Kiitos paljon jo etukäteen neuvoista! :-)

maiuli (Ei varmistettu)

Mulla on Maybellinen Illegal Lenght-ripsari, jossa on myös noita kuituja, ja mun ripsissäni ne näyttää kyllä oikeasti hyviltä ja luonnollisilta! Ei tuu klimppejä tai muutakaan ja on helppo levittää, suosittelen kokeilemaan :)
Lumenelta oli myös hyvä semmoin kirkkaan pinkki ripsari, Miracle Mascara, missä oli noita kuituja, mutta se rupeaa olemaan loppu enkä ole mistään enää löytänyt..

CougarWoman
CougarWoman

Mä olen kanssa kokeillut noita (kesto)kuituripsiä sen jälkeen, kun tulin allergiseksi ripsiliimalle enkä siis voinut enää käyttää ripsipidennyksiä. Mulla (kesto)kuituripset meikkasi päähän (nojoo, silmiin) kosmetologi, ja lupaili että kestävät kolmekin viikkoa ja voi saunoa, uida jne. "Melkein sama lopputulos kuin ripsipidennyksillä!" 

Paskan möivät. Tulos näytti kökköiseltä, ripset roikkuivat kuin lehmällä ja olivat takertuneet toisiinsa (mitä efektiä myös noista postauksen kuvista löydän, sori!) ja tätä lopputulosta sitten katselin sen ensimmäisen viikon, jonka ripset pysyivät silmissä. Sen jälkeen ripsi haki kaveriaan, ja näytin lähinnä siltä, kuin olisin vienyt stendarin liian lähelle silmiä wooosh-efektin saattelemana. 

Never again...

Kommentoi