Testi: Toimiiko kuituripsiväri oikeasti?

nars2.jpg

Tämäkin tuote on tuotu jenkeistä, mutta koska suomessa myydään lukuisia vastaavia tuotteita, päätin tehdä ripsariduosta aivan oman postauksensa! Kerrotaan jo alkuun, että vastaavia tuotteita valmistavat esim: Talika, Silk Fibre Lash ja Snowcrystal. 

Kuitumascarat ovat yleistyneet ja kehittyneet kilpailemaan ripsipidennyksien luvatulla aikakaudella. Ideana on pidentää ja tuuhentaa omaa ripsirivistöä geelimäisellä mascaralla ja pienenpienillä kuidunpätkillä. Ensimmäinen ajatukseni oli au au au au au…. En tahdo kuidunpätkiä silmiini! Näin ei kuitenkaan ole käynyt vielä kertaakaan. En tosin välttämättä suosittele tuotteita piilolinssien käyttäjille. Ajatus roskasta piilarin alla nostaa karvat niskassani pystyyn.

Nyt kun varoitukset ja odotukset on ladottu pöytään, tutustutaan tuotteeseen joka on nimltään Cherry Blooms!

 

kuitupurkki.jpg

Osa ripsiväreistä on kuituripsivärejä itsessään ja niiden massassa on kuidunpätkiä. Kaksivaiheisessa kuitukerrostuksessa ripsien pituutta on kuitenkin hieman helpompi hallita. Samalla tämä tapa on ehdottomasti sotkuisempi.. Lopulta kyse on siitä, millaiseen meikkaustapaan käyttäjä itse tottuu!

Paketin ja myyntipisteen ohessa oli ties mitä hehkutuksia palkinnoista ja maininnoista, joita Cherry Blossoms on voittanut. Olin epäileväinen, mutta optimistinen, joten otin tuotteen mukaani.

 

kuitu3.jpg

Ensimmäinen askel ripsien meikkaamisessa on geelimäisen mascaran levittäminen, mutta koska se on kuin mikä tahansa muu mascara, päätin esitellä tämän karvaturrin! Ripsikuidut suditaan kostean ripsivärin päälle mahdollisimman nopeasti ja niitä kehitetään levittämään 10-15 vetoa / silmä. Kuulostaa paljolta, mutta ei oikeastaan ole sitä, kun pääset sutimaan ja asettelemaan ripsiä. 

 

kuitu2.jpg

Yksittäiset kuidut ovat reilun millimetrin pituisia ja ohuita. Ne kerrostuvat ja kasautuvat yllättävän luonnollisiksi karvoiksi ripsien päihin ja useaan kerrokseen geelivärin kanssa levitettynä pituutta saa rakennettua lisää melkein puolet omien ripsien mitasta! Kreisiä, niin kreisiä.

 

 

kuitututo.jpg

Käytännössä homma on simppeliä:

 1. Taivuta ripset
 2. Levitä ripsiin kerros geeliväriä
 3. Harjaa ripsiin reilusti ripsikuituja
 4. Levitä uusi kerros geeliväriä ja toista vaiheet 2 + 3 niin monesti, kuin haluat. 
 5. Levitä lopuksi kerros geeliväriä tai jopa jotain aivan muuta ripsiväriä joka sitoo kuidut paikoilleen!
 6. Puhdista silmänalusiho kuiduista.

Be FIERCE!

kuitu.jpg

Huomaatteko jotain eroa normaaliin? 

Kommentit (18)
 1. Mä olen kanssa kokeillut noita (kesto)kuituripsiä sen jälkeen, kun tulin allergiseksi ripsiliimalle enkä siis voinut enää käyttää ripsipidennyksiä. Mulla (kesto)kuituripset meikkasi päähän (nojoo, silmiin) kosmetologi, ja lupaili että kestävät kolmekin viikkoa ja voi saunoa, uida jne. ”Melkein sama lopputulos kuin ripsipidennyksillä!” 

  Paskan möivät. Tulos näytti kökköiseltä, ripset roikkuivat kuin lehmällä ja olivat takertuneet toisiinsa (mitä efektiä myös noista postauksen kuvista löydän, sori!) ja tätä lopputulosta sitten katselin sen ensimmäisen viikon, jonka ripset pysyivät silmissä. Sen jälkeen ripsi haki kaveriaan, ja näytin lähinnä siltä, kuin olisin vienyt stendarin liian lähelle silmiä wooosh-efektin saattelemana. 

  Never again…

 2. Mulla on Maybellinen Illegal Lenght-ripsari, jossa on myös noita kuituja, ja mun ripsissäni ne näyttää kyllä oikeasti hyviltä ja luonnollisilta! Ei tuu klimppejä tai muutakaan ja on helppo levittää, suosittelen kokeilemaan 🙂
  Lumenelta oli myös hyvä semmoin kirkkaan pinkki ripsari, Miracle Mascara, missä oli noita kuituja, mutta se rupeaa olemaan loppu enkä ole mistään enää löytänyt..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *