Testissä Dior BB Creme

s1410893-main-lhero.jpg

 

Sain Diorilta muutama viikko sitten testiin muutaman tuotteen, joista yksi on aivan uunituore, reilu viikko sitten kauppoihin saapunut BB-voide. Beauty balmit ovat hitaasti mutta varmasti rantautumassa vähitellen suomalaisiinkin meikkipusseihin, enkä ihmettele suuntaa laisinkaan! Jos tuote lupaa käyttäjälle käytännössä kaiken yhdessä purkissa, on ainakin minunlaiseni laiskiainen kiinni kuin sika limpussa.

 

bb1.jpg

Muidenkin BB-voiteiden tapaan Diorin versio lupaa kosteutusta, tehokasta suojaa ympäristön saasteita vastaan sekä ihoa tasoittavan meikkivoiteen kaltaisen pinnan. Tuote kuuluu HydraLife -sarjaan, jonka tuotteet ovat ennen kaikkea kosteuttavia.

Voidetta suositellaan käytettävän yksinään, tai toisen päivävoiteen päällä.

 

bb2.jpg

Totta puhuen tuote ei ainakaan omalla – ei kovin kuivalla – ihollani toimi yksinään sitten ollenkaan! Muutaman kokeilukerran jälkeen ihmettelin yllättävästi kuivempiin kohtiin jämähtävää tuotetta.

Ongelma kuitenkin hälveni heti, kun levitin pohjalle joko kosteuttavaa pohjustusvoidetta tai kosteusseerumia, jonka annoin imeytyä hetken aikaa! 

Kevyesti kosteutetulle pohjalle tuote levittyy kuin unelma ja katoaa sormien aiheuttaman lämmön ja kitkan vuoksi käytännössä näkymättömäksi. En tarvinnut lisää peitetuotteita edes nenänpieliin tai silmien alle.

Tuotteen levityksen jälkeen olo ihon pinnalla ei myöskään ole mitenkään meikattu, vaan päivävoidemaisen kosteutettu.

 

bb3.jpg

Tuotteesta on saatavilla vain yksi sävy, jonka luvataan sopivan kaikille länsimaisille ihonväreilleOnkohan noin? Oman ihoni väri sattuu olemaan hyvin lähellä tuotteen sävyä ja lopputulos on siksi kuvassakin näkyvän tasainen ja luonnollinen, kun kasvojen väriä vertaa dekolteen ja käden ihoon.

Kalmankalpeille testaajille en tätä suosittelisi ennen testipurnukan hommaamista!

 

bb4.jpg

Lopputulemana totean, että tuote on jäänyt itselleni päivittäiseen käyttöön, nyt kun oivalsin sen käytön vaatimat niksit. Kaikista parhaan lopputuloksen saan, kun suihkautan päälle muutaman painalluksen M.A.C.:in Mineralize -kasvovettä!

 

Suosittelisin tuotetta:

 • Kaikille, joiden makuun Garnierin BB-voide on liian rasvainen
 • Laiskalle meikkaajalle
 • Luonnollisen lookin etsijälle
 • ”Normaalin” länsimaalaisen ihonvärin omistaville

En suosittelisi tuotetta:

 • Todella kuivaihoisille
 • Kenellekään, jonka meikkivoidesävy on vaalein mahdollinen
 • Selkeästi meikattua lopputulosta kaipaaville

 

Kommentit (20)
 1. happytarist.blogspot.fi
  4.10.2012, 10:57

  Minäkin syksyn tullen ihon vähän kuivuttua olen alkanut käyttää kosteusvoidetta tämän Diorin BB-voiteen alla. Tässä minun havainnolliset ennen ja jälkeen -kuvat kun arvioin samaa Dior HydraLife BB-voidetta aiemmin syksyllä kun voide riitti yksinään:

  http://happytarist.blogspot.fi/2012/09/dior-hydra-life-bb-voide.html

 2. Saarahan on yrittäjä, ei se ainoastaan Annaa meikkaa 🙂 On täälläkin ollut nähtävillä paljon muitakin Saaran töitä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *