Testissä HydraFacial – tulevaisuuden kasvohoito

Makoillessani ripsihuollossa ihanan Hannan käsittelyssä muutama viikko taaksepäin, tuli meille teknikkoni kanssa puhetta ihon hoidosta ja uudesta laitteesta, joka heidän liikkeestään Tapiolan Kitty Catista löytyy. Se on nimeltään HydraFacial ja veikkaan, että saatte siitä parhaan mielikuvan katsomalla tämän videon:

 

 

 

 

Lienee sanomattakin selvää, että innostuin, kuten kosmetiikkafriikki nyt tällaisesta voi innostua 😀 Siis että joku IMUROI iholtani kaiken sen lian ja ällötyksen, mitä sinne päivittäin ja vuosien aikana ajautuu!

Miettikääpäs hetki, miten moni kasvojesi käsittelyyn liittyvä toiminto tehdään painamalla ja hieromalla tuotteita ihon pintaan. Ja mietipä samalla, puhdistatko sormesi joka kerta, kun alat kasvojasi näplätä? Yök 😀

Iho tietysti puhdistaa itse itseään hikoilemalla ja erittämällä talia jne., mutta että alipaineella puhdistettu ja syväkosteutettu. Sign me up! 

 

spiraalipaa.jpg

Innovatiivinen spiraalipää

laite2.jpg

laite edestä

 

Kävinkin siis testaamassa kevyimmän kosteutushoidon viikko sitten maanantaina ja raportoin aiheesta vasta nyt, koska tulokset ovat vasta nyt kaikista parhaimmillaan. Saanen sanoa.. WOW!

 

iho2.jpg

iho1.jpg

iho4.jpg

iho3.jpg

Pahoittelut huulten vääntelystä kaikille anonyymeille!

Kuvat on otettu tänään aamupäivällä, ilman mitään meikkiä tai kosteusvoidetta. Musta tuntuu, että tässä on nyt vihdoin yhdistyneenä a) lihaton ruokavalio b) aktiivinen urheiluharrastus c) riittävät yöunet ja viimeisenä kruunaavana linkkinä d) HydraFacial.

Mun iho oli jo pari viikkoa sitten oikein hyvässä kunnossa yksittäisiä finnejä lukuun ottamatta. Astelin siis hoitoon todella jännittyneenä ja odottavana 😀 Ensimmäisenä täytynee mainita, että hoidon estäviä tekijöitä on useita, joista tärkeimmät lienevät:

  • alle vuosi sitten syöty aknelääkitys (roaccutan, tetralysal, apocyclin jne.)
  • aktiivinen huuliherpes
  • raskaus

Jenkeissä kehitetyn laitteen alle hinkuvat saavatkin ennen ensimmäistä hoitoa käsiinsä perustietolomakkeen, johon tulee ruksata kaikki mahdolliset vaivat ja sen jälkeen allekirjoittaa paperi, jolloin otat itse vastuun siitä, jos ihosi reagoi hoitoon negatiivisesti, koska olet jättänyt jotain kertomatta 🙂

Tässä vaiheessa jännitys nousi entisestään! Minkälaisen laitteen alle sitä nyt ollaankaan hyppäämässä ja näytänkö hetken kuluttua sinkkuelämän Samanthalta kemiallisen kuorinnan jälkeen 😀

samsatc.jpg

Mm. The memories. No en muuttunut Samanthaksi, vaan iho oli heti hoidon jälkeen kuulas, kirkastunut ja kosteutettu!! 

 

Hoidon vaiheet

 

hoito1.jpg

1. Kasvot käydään ensin kauttaaltaan läpi talia ja epäpuhtauksia pehmittävällä Activ-4 -nesteellä, samalla kun spiraalipää kuorii ihoa hellävaraisesti. Tuntemus on miellyttävä ja koko ajan kostea pää liukuu iholla. Odotin koko ajan, milloin se kipu alkaa ja kohta varmaan polttaa. 😀

 

hoito2.jpg

paita.jpg

2. Pehmityksen jälkeen pää vaihdetaan ja epäpuhtaudet poistetaan käyttäen erilaista imutehoa ja beta hd -nestettä, joka sisältää miedon määrän salisyylihappoa, joka tuhoaa epäpuhtauksia.

 

betaneste.jpg

karjet.jpg

3. Viimeisenä kasvoille imeytetään antiox-6 -seerumi, joka sisältää mm. tehokkaasti kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, A- ja E-vitamiineja, sekä valkoista teetä, jotka antioksidantteina suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta.

 

sailio.jpg

Säiliö, jonne kaikki epäpuhtaudet imetään

Viimeisen vaiheen jälkeen kasvoille voidaan vielä levittää aurinkosuojavoide, sillä iho on hyvin valoherkkä ja ”aukinainen” hoidon jäljiltä. Hoidon jälkeen suositellaankin käyttämään kotihoidossa mahdollisimman tehokkaita seerumeita, sillä iho on hyvin vastaanottavainen useita päiviä.

 

allotykset.jpg

Ja sitten hoidon paras ja ällöttävin vaihe, nimittäin mahdollisuus tutkia miten paljon tavaraa kasvoilta irtosikaan! Mustat pisteet ovat ihan oikeasti mustapäitä ja muu lieju kuollutta ihosolukkoa ja ihohuokosiin jumittuneita meikkijäämiä. Niin ällöttävää ja niin ihanaa 😀

Tämä oli täysin suvereenisti paras ja tehokkain kasvohoito ja ihon puhdistus, jota olen koskaan kokeillut. En enää IKINÄ halua nähdä komedorautaa kasvojeni läheisyydessä.

 

ampullit.jpg

Testaamani kosteuttavan hoidon lisäksi laitteella on mahdollista tehdä erivahvuisia happokuorintoja sekä anti-age -hoitoja. Hinnat ovat hoidosta riippuen 95-150e, mutta tarkempia tietoja voi kurkata suoraan hinnastosta.

Hoito kestää kokonaisuudessaan noin tunnin verran ja sen voi käydä ottamassa korkeintaan kerran kuukaudessa. Iho alkaa useimmilla vielä puhdistaa itse itseään, eli epäpuhtauksia saattaa ilmestyä muutaman päivän ajan.

 

Aikamoinen infopaketti, toivottavasti muistin kaiken! Mä olen ollut tästä niin innoissani, sillä olen aina kärsinyt jonkinasteisista iho-ongelmista. Siksi nautinkin nyt jokaisesta hetkestä, kun voin olla rauhassa ilman meikkiä ja pelkällä kevyellä päivävoiteella. Hyvä pohjatyö helpottaa jokapäiväistä toimimista ja parantaa ylämänlaatua pelottavan paljon. 

 

p.s. Hinnastossakin siitä vinkataan, mutta Kitty Cat Beauty Centerin ja HydraFacial Finlandin facebook -sivuja tykänneet saavat minunkin testaamani kosteuttavan hoidon testikerran puoleen hintaan! 

kauneus iho testit meikki
Kommentit (11)
  1. Hydrofacial oli minulle pettymys. Se kyllä kuorii ihoa, muttei poista mustapäitä tai muita talitukkeumia. Vastaavia kuorintoja on muitakin. Ja halvemmalla.

  2. mistä noi sun ihanat pitsiolkain topit on??!! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *