Testissä: Lumene Touch of Radiance -hohteet

2_5.jpg

4_4.jpg

3_4.jpg

Ihana postisetä toi mulle postiluukkuun asti Lumenen uutuustuotteita. Tällä kertaa testiin pääsivät uudet aurinko- ja korostushohteet! Tuotteiden muotoilu on Lumenella ottanut viime vuosina isoja harppauksia ja tämäkin kaksikko on äärimmäisen kaunis ja pinnan kuviointi.. Huh <3__<3.

Tuotteissa on infolappusen mukaan hybridikoostumus, mistä olisinkin mielläni kuullut hieman lisää.. Tuotteet sisältävät mm. C-vitamiinia, antioksidantteja (mm. sitä C-vitamiinia? :D), kasvisteroleja, sekä lakan siemenuutetta (mistä se C-vitamiinikin on ehkä peräisin?). 

Noh, myyntilauseita enemmän olen innoissani siitä, että tuotteet vaikuttavat todella käytettäviltä. Nämä ovat kuin hieman hillitymmin kuultavia versioita M.A.C.:in mineralize skinfinish -kuultopuutereista. Tuotteen koostumus on jännän joustava, puuteria pehmeämpi ja jotenkin utuinen. Se levittyy pehmeästi ja sitä on helppoa häivyttää. 

 

1_4.jpg

Sävyjä on kaksi, Crystal Bronzer ja Crystal Highlighter. Highlighter on varmasti monikäyttöisempi varsinkin talvi-iholla, mutta ruskettuneella kesähipiällä bronzer pääsisi kunnolla oikeuksiinsa!

 

6_2.jpg

 

5_3.jpg

Todella kiva ja käytettävä uutuus! Tykkään ja siirrän suoraan pakkiin tositilanteita odottamaan. Suosittelen tätä lämpimästi kaikille uutta kuultotuotetta etsiville. 🙂

Kaupoista tuotteet löytää helmikuussa ja suositushinta on 19,90€!

Kommentit (14)
  1. Minäkin kaipailen lisäneuvoja tuon crystal highlighterin käyttöön! Eli mihin ja miten sitä kannattaa käyttää? 🙂

  2. edelliselle. EI VOI LAITTAA! Ja ei missään nimessä siveltimellä, vaan lapiolla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *