Tutorial & Testi: Meikki Lumenen uutuustuotteilla

lumene7.jpg

Olen huomenna tekemässä kuvauksia, joihin kuvautan muutamia Lumenen uutuustuotteita. Olen testaillut niitä jo useaan kertan ja koska ne ovat mielestäni niin hyviä että kelpaavat lehteen, niin miksen ole jo esitellyt niitä blogissa?! Kyseessä on kolme kesän ja kevään uutuutta, jotka ovat osa näköjään todella kovassa muutosvauhdissa olevaa Lumenen ilmettä. 

Postauksen tuotteet olen saanut lehdistönäytteinä Lumenelta pitkin kevättä.

 

lumene3.jpg

Käytetyt uutuustuotteet ovat:

 • Lumene Blueberry Long-Wear Eyeshadow Palette sävyssä 4 Sandy island 
 • Lumene Natural Code Eye Dramatizer luomivärikynä 
 • Lumene Blueberry Intense Liner Waterproof sävyssä 4 Grey Crystal

Oikeastaan eyeliner on niin hyvä, että se on syrjäyttänyt aiemmat suosikkini päivittäisrutiineissani – jopa sen megakestävän M.A.C.:in. Kun sain tämän vedenkestävän rajausvärin hyppysiini, vetäisin kämmenselkääni tottuneesti muutaman testiviivan. Kolme päivää myöhemmin testiviiva oli edelleen paikoillaan, vain hieman rakoilleena 😀 Meikinpuhdistusaineella tuote kuitenkin irtoaa vaivattomasti.

Tykkään todella paljon! Sävyvaihtoehtoja on neljä, ja eniten käytössäni on klassinen musta. Jos voisin pyytää jotain parannusta, olisi se kunnollinen sivellin, eikä alemmassa kuvassa näkyvä vaihtoehto. Tälläkin saa tarkkaa jälkeä, mutta sivellin olisi silti parempi vaihtoehto.

lumene4.jpg

Luomivärit puolestaan ovat omaan makuuni ehkä hieman varisevia, mutta pigmenttimäärä on mainio ja jokainen väri levittyy todella pehmeästi ja kermaisen tasaisesti. Tummanruskea on ihan oikeasti tummanruskea, eikä sitä tarvitse käyttää paljoa saadakseen haluamansa tummuuden. Hintalaatusuhde on todellakin kohdillaan, kun neljän hyvän kokoisen napin paletti maksaa 15€!   

Yhdistettynä Natural Coden kynällä tehtyyn pohjustukseen tämä luomiväri kesti 10h päivän helposti ilman luomivakoon rullautumista tai haalistumista. Uskallan siis suositella sopivan väriyhdistelmän löytyessä tuotetta myös teille. Omasta mielestäni tämä Sandy Island on kokoelman kaunein ja käytettävin sävy-yhdistelmä.

Natural Coden kynästä en odottanut paljoakaan, mutta se toimi pohjustuksessa erittäin hyvin! En ole koskaan ollut luomivärikynien ystävä, mutta niitä tulee silloin tällöin sutaistua nimenomaan silmämeikin pohjalle. Harva niistä kuitenkaan toimii yhtä hyvin tämä, lopputulos oli yhtä kestävä, kuin ”oikean” pohjustusvoiteen kanssa.

 

lumene5.jpg

Jokaisessa sävyssä on satiininen kiilto luomelle levittäessä, kuten tutorialin kuvista näkyy.

Ja sitten siihen meikkiin:

 

lumenetutorial1.jpg

 • Aloita puhtaasta luomesta, koska kynän alle jäänyt tali ja lika irrottaa sen nopeammin
 • Levitä luomivärikynästä vaaleaa sävyä koko liikkuvalle luomelle, ja taputtele väri tasaiseksi tarvittaessa
 • Levitä vaaleanruskeaa sävyä luomen ulko, ja sisänurkkaan kuten kuvassa. Sävy on sama, mutta tästä näkee hyvin, kuinka väri taittaa valoa!
 • Lisää luomen keskiosaan paletin vaaleinta sävyä, ja häivytä koko liikkuvan luomen meikkiä hieman yli luomivaon.

 

lumenetutorial2.jpg

 • Levitä vaaleanruskeaa myös alaluomelle, ja jatka häivyttämistä kunnes olet tyytyväinen silmän muotoon
 • Lisää silmän ulkokulmaan ylä- ja alaluomelle hieman tummanruskeaa heti häivyttäen. Todella pigmenttinen väri tummentaa meikin heti, joten aloita pienellä määrällä, ja lisää vasta tarvittaessa. 
 • Kun olet tyytyväinen ulkokulman tummuuteen, rajaa silmä ohuesti
 • Koska meikki jatkuu suoraan ulos silmäkulmasta, jatka rajausta yläluomen linjan mukaan muutama milli. Tämä suurentaa silmää, muttei näytä ”rajatulta”.

 

lumenetutorial3.jpg

 • Väritä alaluomen vesirajaan mustaa kajalia ulkokulmasta noin pupilliin asti. Kuten näet, väriä on vain 1/2 sisäluomen leveydellä – tämäkin suurentaa silmää, eikä katse taaskaan näytä niin rajatulta.
 • Taivuta ripset ja harjaa niihin ripsiväriä. 
 • Sitten muu meikki nassuun, ja oletkin valmis!

 

lumene8.jpg

lumene9.jpg

lumene6.jpg

 

Meikkipohjaan käytin myös Lumenea, ja ihossa on vain kerros uutta tasapainottavaa BB-voidetta, jota olen käyttänyt aikalailla päivittäin sen saatuani. En oikein tiedä, miksen ole kirjoittanut siitäkään mitään, vaikka olen tykännyt tuotteesta todella paljon!

Sopivan luonnollinen ja ohut, mutta hieman tavallista mattaisempana pysyvä lopputulos tuntuu todella kotoisalta, ja tästä BB-voiteesta on tullut sellainen ”go to” -tuote arkimeikkini kohdalla. Rasvoittuvasta sekaihosta nauttivat tykkäävät tuotteesta varmasti, jos sävy osuu kohdilleen.

Is it just me, vai onko Lumene taas nostamassa itseään seuraavalle tasolle?! Ensi viikolla on luvassa yksi ihan virallinenkin yhteistyö ko. brändin kanssa, eikä siihen osallistumista tarvinnut näiden omien testien jälkeen miettiä kovinkaan kauaa ^_^

Kommentit (16)
 1. Heippa! Mulla on tollainen lumenen natural code eye dramatizer shadow-liner -luomivärikynä ja mun pitäisi ’teroittaa’ sitä. Miten siis teroitan sen? Onko siinä jokin juju vai teroitanko ihan vaan meikkiteroittimella? Big problem :3 olisi ihanaa saada vastaus 🙂

 2. Hei. Kertoisitko mitä huulipunaa olet tässä meikissä käyttänyt? Se näyttää syötävän hyvältä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *