Työhuoneen rymsteeraus

työhuone6.jpg

Sana rymsteerata oli mulle täysi mysteeri, ennen kuin kuulin selityksen kälyni suusta. Siis TIETYSTIHÄN se tarkoittaa sitä, kun vähän päämäärättömästi sotketaan koko sisustus uuteen uskoon.

Olen jo pitkään haaveillut kunnon bloggaushuoneesta joka löytyisi kotini sisältä, ja ilmoittanut että seuraavaan asuntoon pitää tällainen tila saada. Miksi kuitenkaan odottaa tulevaa, kun kaiken voi saada heti??

Sieluni on erakkomallia, enkä koskaan viimeisen neljän vuoden aikana ole pitänyt kotonani unelmieni illalliskutsuja. Yksi asunnon valoisin ja mukavin nurkka on siis pölyttynyt hukkatilana. Nyt raahasin työpisteeni sinne! Vastakkaiselta seinältä löytyy tutorialeista tuttu valkoinen tausta ja nyt voin pitää kuvauspistettä ihan luvallisesti pystyssä vaikka päivätolkulla. 

Tuoli on edelleen susiruma ja kulahtanut ruokapöydän tuoli, mutta haaveilin hieman vanhempieni syntymäpäivälahjoituksen kuluttamista johonkin ihanaan tuoliin Pupu-Jennin tapaan.. Huomaisikohan Jenni, jos mun kotiin ilmestyisi tuollainen samanlainen? :B

 

työhuone7.jpg

Tyhjä valkoinen seinä ahdistaa.. Pitää etsiä kaikki sisustuskortit ja -teipit ja pistää se uuteen uskoon!

 

työhuone2.jpg

työhuone3.jpg

työhuone4.jpg

työhuone5.jpg

Tässä on hyvä näpyttää!

Totuus kuitenkin on, että ihana siisteys katoaa sen siliän tien, kun saan nämä kamat vielä paikoilleen…..

työhuone.jpg

Kommentit (11)
  1. Tuula-Äippä
    7.8.2013, 14:00

    Näyttääpä mukavalta – tosin epäilen, että työskentelet silti sohvassa tai sängyssä löhöillen 😉

  2. Heimoi, kivan näköinen huone! En kyllä suosittelis sitä tuolia, minkä haluaisit.. Mulla on se sama punaisena ja se natisee ihan hirveesti! En enää ees käytä sitä kun se natina käy niin hermoille. Siinä myös takapuoli hikoaa ihan älyttömästi jos pitkiä aikoja istuu. Mä ehkä mieluummin ostaisin semmossen Ghost-tuolin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *