Video: Testissä HiBrow kulmien muotoilusetti

Saara Sarvas

 

 

 

 

Olen joskus rehellisesti sanottuna nauranut tämänkaltaisille pakkauksille Stockmannilla, mutta enää ei naurata :B  LaLa Lashesin kulmakarva-apuri vie toistaiseksi kärkisijan sarjassa: Tuotteet, joita ilman osaa elää, ennen kuin niitä kokeilee

Videon kuvaamisen jälkeen olen tykästynyt tuotteeseen entistä enemmän.. Kulmien huolellinen muotoilu vie noin minuutin verran ja väriä kuluu yhdellä käyttökerralla kaksi, ehkä kolme sipaisua. Käyttöikä lienee siis sellainen, että muoviset sabluunat ehtivät kovettua ja käpristyä, ennen kuin puuterimainen väri loppuu ja teini-ikäiset lapseni voivat varastaa tuotteen omaan käyttöönsä.

 

Paketti on ehkä hieman kookas, ottaen huomioon että sillä on vain yksi käyttötarkoitus.. Toisaalta maailmassa ei ole liikaa laukussa tukevasti kiinni pysyviä meikkipaletteja, joissa on kunnollinen ja iso peili!

 

Kolmesta sabluunakoosta löytyy sopiva koko kaikille, joiden kulmat eivät ole kuin Brooke Shieldsillä 80-luvulla. Jos kulmasi taas ovat kuin Brookella, nauti!

 

Sävyjä on kaksi. Tämä vaaleampi sopii kaikille blondeille ja vaaleanruskeahiuksisille. Tummempi sävy taas käy kaikille keskiruskeasta mustaan. Lopputuloksen intensiivisyyttä voi säätää levitettyjen kerrosten määrällä!

Korostusväri näyttää paletissa todella vaalealta, mutta iholla se muistuttaa kevyellä persikkaisella hohdollaan enemmänkin M.A.C.:in Lightscapadea. 

 

Kuten kuvasta näkyy, lopputulos on todella luonnollinen, mutta huolitelty.

 

Tykkään! Tuotetta saa muuten tilattua suoraan verkkokaupasta vaaleampana tästä ja tummempana tästä.

Kommentit

Leenaaa (Ei varmistettu)

Vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta!!! (:

Vierailija (Ei varmistettu)

saako noita muualta kun tilatttua netistä?

Iida (Ei varmistettu)

Paljon tollanen maksaa? kuulun juuri siihen kastiin joka EI osaa laittaa kulmakarvojaan.

noraa (Ei varmistettu)

Oon kaivannu tollasta pidempään ja olin jo menossa tilaamaan, mutta sitten tuli esteeksi hieman turhan suolainen hinta... höh, nyt harmittaa! Mä haluuuun! :( :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Piti kaivaa vanhat Kicksistä ostamani sabluunat esiin ja kokeilla sun videon innoittamana. En oo koskaan osannu käyttää niitä, paitsi nyt! Kiitos Saara! :)

(Ei varmistettu)

voisitko antaa vinkkejä kulmakarvojen nyppimiseen tms.?

ohbabyjay (Ei varmistettu)

IHANAT KYNNET!!! mitä kynsilakkaa sulla on?:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Nerokas keksintö ja löytö. Olen rintasyöpään sairastava ja sytostaattihoidot ovat vieneet hiukset ja siinä samalla myös ripset ja kulmakarvat. Kulmia on aika vaikea piirtää jos kulmissa ei ole karvan karvaa jäljellä. Tätä täytyy kokeilla!!!

Kommentoi