Video: Testissä HiBrow kulmien muotoilusetti

 

 

 

 

Olen joskus rehellisesti sanottuna nauranut tämänkaltaisille pakkauksille Stockmannilla, mutta enää ei naurata :B  LaLa Lashesin kulmakarva-apuri vie toistaiseksi kärkisijan sarjassa: Tuotteet, joita ilman osaa elää, ennen kuin niitä kokeilee

Videon kuvaamisen jälkeen olen tykästynyt tuotteeseen entistä enemmän.. Kulmien huolellinen muotoilu vie noin minuutin verran ja väriä kuluu yhdellä käyttökerralla kaksi, ehkä kolme sipaisua. Käyttöikä lienee siis sellainen, että muoviset sabluunat ehtivät kovettua ja käpristyä, ennen kuin puuterimainen väri loppuu ja teini-ikäiset lapseni voivat varastaa tuotteen omaan käyttöönsä.

 

hibrow3.jpg

Paketti on ehkä hieman kookas, ottaen huomioon että sillä on vain yksi käyttötarkoitus.. Toisaalta maailmassa ei ole liikaa laukussa tukevasti kiinni pysyviä meikkipaletteja, joissa on kunnollinen ja iso peili!

 

hibrow2.jpg

Kolmesta sabluunakoosta löytyy sopiva koko kaikille, joiden kulmat eivät ole kuin Brooke Shieldsillä 80-luvulla. Jos kulmasi taas ovat kuin Brookella, nauti!

 

hibrow1.jpg

Sävyjä on kaksi. Tämä vaaleampi sopii kaikille blondeille ja vaaleanruskeahiuksisille. Tummempi sävy taas käy kaikille keskiruskeasta mustaan. Lopputuloksen intensiivisyyttä voi säätää levitettyjen kerrosten määrällä!

Korostusväri näyttää paletissa todella vaalealta, mutta iholla se muistuttaa kevyellä persikkaisella hohdollaan enemmänkin M.A.C.:in Lightscapadea. 

 

hibrow4.jpg

Kuten kuvasta näkyy, lopputulos on todella luonnollinen, mutta huolitelty.

 

Tykkään! Tuotetta saa muuten tilattua suoraan verkkokaupasta vaaleampana tästä ja tummempana tästä.

Kommentit (8)
  1. Nerokas keksintö ja löytö. Olen rintasyöpään sairastava ja sytostaattihoidot ovat vieneet hiukset ja siinä samalla myös ripset ja kulmakarvat. Kulmia on aika vaikea piirtää jos kulmissa ei ole karvan karvaa jäljellä. Tätä täytyy kokeilla!!!

  2. IHANAT KYNNET!!! mitä kynsilakkaa sulla on?:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *