Videotutorial: Maybelline Dream Wonder Nude

Saara Sarvas

 

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Maybelline New York

Viikko sitten julkaistu Maybellinen Dream Wonder Nude -meikkivoidepostaus keräsi ehkä kaikkien aikojen kommenttisaaliin, ainakin yhteistyöpostausten kohdalla. Ihan älyttömän kivaa kuulla, että niin moni teistä oli jo kokeillut ja tykännyt - niin minäkin!! Olen käyttänyt meikkivoidetta myös tämän välin jokaisena päivänä ja se on noussut yhdeksi suosikikseni varsinkin täysin olemattoman tuntuisen koostumuksensa takia.

Tänään ajattelin jakaa teille käyttövinkkejä tuotteesta niin videon, kuin kuvienkin muodossa.

Ensimmäisenä kannattaa tietysti valita oikean sävyinen meikkivoide. Viidestä sävystä vaalein on todennäköisesti liian tumma vaaleimmille ihoille, mutta suosittelen kokeilemaan meikkivoidetta kunnolla levitettynä. Sävy nimittäin vaalentuu ja tasoittuu huomattavasti, vaikka kaikki viisi sävyä ovat melko lähellä toisiaan ennen kuin ne asettuvat iholle ja niiden kosteus haihtuu.

Paras tapa testata oikea sävy, on levittää kahta tai kolmea eri sävyä leukaluulle ja katsoa, mikä niistä häipyy parhaiten kaulan ihoon, muttei silti näytä kasvojen iholla huomattavasti liian tummalta. Valitse siis pattitilanteessa puoli astetta tummempi, kuin vaaleampi sävy! Omalla ihollani tässä kuvasarjassa oikealla näkyvä sävy 20 Cameo.

 

Paras tapa levittämiseen on puolestaan vanha kunnon sormi! Tai oikeastaan, itse levitän meikkivoiteen laajoille alueille käyttämällä kolmea keskimmäistä sormeani, mutta vaihtan nimettömällä ja keskisormella taputteluun siinä vaiheessa, kun siirryn peittämään tummia silmänalusia tai muita peittoa vaativia alueita.

Halutessasi voit kerrostaa meikkivoidetta niin paljon kuin haluat, mutta kahden kerroksen jälkeen en itse kokenut dramaattista eroa peittokyvyn kasvamisessa. Pigmenttiä on jo ohuessa kerroksessa tarpeeksi suurimman käyttäjäkunnan tarpeisiin.

Puuteria en muuten itse ole kaivannut kertaakaan! Tosin tykkäänkin monen muun silmään hyvinkin kiiltävästä ihosta ;) Dream Wonder Nude -meikkivoide pitää ihon varmasti tarvittavan mattaisena monen muunkin makuun.

Pientä lisäpeittoa voi tietysti hakea valokynällä tai peitevoiteella, jota levitin itse tällä kertaa kulmaluulle, silmänalusiin, sekä amorinkaaren korostamiseen. Peittokyvyn lisäksi hain valokynästä kevyttä muotoilevaa efektiä ja kepeää valon ja varjon leikkiä, jota aina peräänkuulutan ;)

Viimeisen silauksen pohjameikki sai tällä kertaa Dream Sun -aurinkopuuterista, jonka sävystä valitsin vaalealle iholle suositellun vaaleamman sävyn. Varjostuksen sijaan levitin aurinkopuuterin kevyesti muotoilemaan ja päivittämään kasvojani. Pieni hohto koostumuksessa ei ole iholla glitterinen, vaan kasvoille jää kaunis hehku.

Ja hei!! Jos meikkivoide oli minulle positiivinen yllätys, niin totaalinen yllätys oli tämä ripsiväri, jonka sain kampanjatuotteiden mukana. Sensational Mascara oli omiin ripsiini niiin hyvännäköistä ja kestävää, että luulin sitä vielä pesuvaiheessakin vedenkestäväksi versioksi :D Tällainen kevyt meikki ei kaipaa viimeistelyynsä mitään turhaa kikkailua, vaan perusasiat puhuvat puolestaan.

Hyvä pohja, silmät esiin piirtävää kulmageeliä ja ripset pidentävä mascara. Näiden avulla näytän nopeimmin "itseltäni".

Nyt kun tiedätte miten homma näin käytännössä toimii, niin tsekataanpa vielä video kaupan päälle! Videolla levitys ja lopputulos mielestäni näkyvät huomattavasti paremmin, kuin kuvissa:

Nyt kun olette oletettavasti täysin lumoutuneita tästä meikkivoiteesta, on aika julistaa käynnistyneeksi myös Maybelline Dream Wonder Nude -kilpailu!!

Viisi onnekasta teistä nimittäin voittaa Maybelline New York Dream -tuotepaketin, johon kuuluu:

  • Dream Wonder Nude -meikkivoiteen sävyt 010 Ivoire ja 022 Natural beige
  • Dream Lumi Touch -peitevoide/valokynä sävyssä 02 Nude
  • Dream Sun Bronze Powder -aurinkopuuteri sävyssä 01

Jos halajat tämän setin itsellesi, on osallistuminen hyvin simppeliä! Kerro kommenttikentässä, miten loihdit täydellisen mutta luonnollisen näköisen ihon ja voita. Kerro kommentissasi myös:

Mitä ominaisuuksia pidät tärkeänä meikkivoidetta valitessasi?

Kommentit

Verppa (Ei varmistettu)

Haluan meikkivoiteelta kevyen näköisen, mutta aknearvet peittävän lopputuloksen. Löysin lumenen valikoimasta hyvän talvimeikkivoiteen, mutta kevään ja varsinkin kesän tullessa uuden etsiminen täytyisi aloittaa... Ei tahdo löytyä kevyttä mutta peittävää meikkivoidetta. Tätä uutta en ole vielä kokeillut mutta tämä on ollut yksi vaihtoehdoistani!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kokeile apteekista vichy laboratoriesin meikkivoidetta. Peittää hyvin ja on kevyt!

tarutintin (Ei varmistettu)

Meikkivoiteelta haen kevyttä peittävyyttä ja kuulasta lopputulosta. Iho ei saa näyttää liian meikatulta eikä "tunkkaiselta". Meikkivoide saisi olla myös helposti levittyvä. Plussaa suojakertoimesta kesäaikaan :)

tarutintin (Ei varmistettu)

Alku näköjään katosi johonkin, mutta luonnollinen meikkityylini syntyy meikkivoiteella (tällä hetkellä käytössä Lumenen Nude Perfection), peiteaineella ja kevyellä puuteroinnilla. Poskipäihin ja kulmaluulle hieman korostuspuuteria ja poskiin hieman poskipunaa/aurinkopuuteria.

ssallaa (Ei varmistettu)

Haluan meikkivoiteelta kevyttä, luonnollista ja tarpeeksi peittävää ja kestävää lopputulosta. Tällä hetkellä käytössä on lumenen cc-voide, joka on ehdottomasti ollut tähän astisista ''meikkivoiteista'' parhain. Sen peittävyys on kuitenkin melko huono, ja muutaman tunnin jälkeen huomaan kaipaavani lisäpeittoa etenkin silmän alusten ja nenänpielten alueelle. Sitä paitsi mahtaako ihminen koskaan lopettaa VIELÄ paremman meikkivoiteen etsimistä? Noh, katsotaan josko olisin pidempään tyytyväinen tämän maybellinen kanssa ;) sal-la-@hotmail.com

maijjju (Ei varmistettu)

Tykkään, että meikkivoide on ohut ja luonnollinen, mutta peittää kuitenkin ihon pikkuvirheet/epätasaisuudet. Usein oikean ja tarpeeksi vaalean sävyn löytäminen on ollut haastavaa ja helposti sitä jumittuukin käyttämään sitä samaa meikkistä, kun sensopivan on löytänyt. Tästä uutuudesta on nyt kyllä alkanut kovasti kiinnostumaan, vaikuttaisi vastaavan vaatimuksiin ! :)

Hebi (Ei varmistettu)

Meikkivoiteelta haen kevyttä, peittävää ja melko mattaa lopputulosta. Haluan myös että meikkivoide kestää kasvoilla hyvin aamusta iltaan. Tätä meikkivoidetta olisikin hauska testata, olen pysytellyt kaukana Maybellinen meikkivoiteista teini-iän Dream Matte Mousse -traumojen takia :D heini.frangen@pp.inet.fi

Jei (Ei varmistettu)

Täydelliseen pohjaan ei oikeastaan tarvita mitään kamalan ihmeellistä, kun iho on tarpeeksi kosteutettu ja meikkivoide omalle iholle sopiva.. Luonnollinen lopputulos syntyy kun meikkivoide levitetään ohuesti koko kasvoille, mahdolliset ongelmakohdat voi käydä läpi toisella kerroksella, väsymyksen merkkejä piristän yleensä valokynällä. Lopuksi puuteroi T-alue ja näin kasvoillesi jää kaunis kuulto. Itse suosin ohuita nestemäisiä meikkivoiteita joita voi huononpina ihopäivinä kerrostaa peittävämmän lopputuloksen saavuttamiseksi. Hyvin levittyvä, ohut mutta peittävä on mielestäni hyvän meikkivoiteen resepti :)

sannuli (Ei varmistettu)

Meikkivoiteessa tietenkin tärkeintä oikea värisävy. Nyt saan luonnollisimman lopputuloksen vain rasvaamalla kasvoni, nimittäin en ole vielä löytänyt täydellistä meikkivoidetta :(

canni (Ei varmistettu)

Itselle tärkeintä on se, ettei meikkivoide jätä liian märännäköistä pintaa, ihan siksi, että oma iho tuppaa rasvoittumaan aika rankastikin päivän aikana ja lopputulos olisi muuten kaukana kauniin kuulaasta. :D En halua, että puolet pohjameikistä jää kämmeneen, jos satun nojailemaan leukaani. Myös hyvä levittyvyys on tärkeää, siveltimenjäljet ei kaunista ketään, eikä sentin pakkelikerros, joka tulee, kun yrittää saada jäykemmän voiteen levittymään tasaisesti koko kasvoille.

canni (Ei varmistettu)

Ja tahvo kun olen, lähetin kommentin toki ennen valmiiksi kirjoittamista, eh. :D Kuten varmaan selkeää onkin, mun täydelliseen pohjaan kuuluu myös ehdottomasti pohjustusvoide ja puuterointi, aavistus kuulautta takaisin joko korostusvärillä tai hohtavalla aurinkopuuterilla. Valostus ja varjostus on myös olennainen osa mun rutiiniani. Viimeistelyyn mieluiten hiukan persikkainen poskipuna.

AnninaAlexandra (Ei varmistettu)

Olen jos jonkinmoisella tökötillä yrittänyt saada naamani kivan näköiseksi siinä kuitenkaan onnistumatta. Tällä hetkellä syön antibioottikuuria tähän akneen ja olen sormet ristissä, toivottavasti tepsii! Kuulostaa aivan mahtavalta meikkivoiteelta tuo, varsinkin jos ei tunnu iholla miltään. Mulla on tuolla kaappien kätköissä monet käyttämättä jääneet meikkivoideputelit, kun ei mun iholle sovi mikään. Kuitenkin sipaisen naamaani aamuisin BB-voidetta ja sillä mennään arkena. Jos panostan enemmän, laitan ripsarit ja poskipunaa. Aika nudea siis :) Meikkivoiteelta haluan nimenomaan näkymättömyyttä ja pysyvyyttä. Siis ettei se kerry kaikkiin silmänalusjuovii tai finnien ympärille tai nenänpieliin rumasti vaan jättää ihon tasaiseksi eikä kulu muutamassa tunnissa iholta pois.

mansik.ka@suomi24.fi

reetta9999 (Ei varmistettu)

Täydellinen meikkipohja tulee peittämällä ensin näppylät sun muut peitevoiteella. Päälle meikkivoide, irtopuuteri ja valokynä. Jos on tiedossa iltamenot, saatan vielä ekan meikkipohjan päälle taputella kevyen kerroksen meikkivoidetta lisää :) Itselleni meikkivoiteessa on tärkeintä pysyvyys ja peittävyys!

isseliini (Ei varmistettu)

Näin lyhyesti pohjustusvoide-peitevoidetta ongelmakohtiin-meikkivoidetta-puuteri jos naama kiiltää liikaa ja sitte tietenki aurinkopuuterii :)
isse97@windowslive.com

Apsu (Ei varmistettu)

Itse laitan iholleni yleensä vähän meikkivoidetta tasoittamaan ihon väriä ja pahimmat ongelma-alueet peitän valokynällä. Sitten vaan päälle poskipunaa ja puuteria ja homma on aika lailla paketissa. Meikkivoiteiden kanssa olen itseasiassa vasta aika aloittelija, joten olisi kiva päästä kokeilemaan uusia.:) meikkivoiteelta toivon riittävää peittävyyttä (mutta ei pakkelimaisuutta), hyvää levittyvyyttä ja suht mattaista lopputulosta!

Lutti (Ei varmistettu)

Omalle hieman öljyiselle iholle se tärkein ominaisuus on että meikkivoide pysyy mattana ja että vaalea sävy taittaa hieman keltaiseen. Ehkä paras ase luonnollista ihoa varten on ollut aloe vera-suihke jota suihkauttelen meikin päälle jottei meikki näytä liian paksulta tai laikukkaalta. Tuo suihke on pelastanut mun yhdistelmä ihon koko talven, kun kertaakaan ei ole iho alkanut kuoriutumaan nenänpielistä normaaliin tapaan. Kun haluan meikistä mahdollisimman luonnollisen ja kevyen niin vaihdan poskipunan astetta tummempaan ja käytän sitä aurinkopuuterin tapaan. Ei ole tavan poskipuna ja varjostus antamassa meikkiä ilmi vaan iho näyttää luonnolliselta ja terveeltä.

Kukkakampa (Ei varmistettu)

Ensin kostettava päivävoide ja sen imeydyttyä meikkivoide. Näppyihin peitepuikkoa, päälle puuteria ja kevyt varjostus. Luomien pohjustus on ehdoton, näillä saan täydellisen pohjan! Meikkivoiteessa tärkeintä on oikea sävy ja iholla huomaamaton tuntu.

sweet.apache@gmail.com

suppa (Ei varmistettu)

Kaunis meikkipohja lähtee itsellä ihon kosteutuksesta,sitten kevyt bb-voide,peitevoide sekä puuterihuiskaus. Meikkivoiteelta haen peittävyyttä ja kestävyyttä rasvoittuvalla ihollani,mutta kuitenkaan se ei saa tukkia huokosia,vaan antaa ihon hengittää. :)

Margit (Ei varmistettu)

Itselle täydellinen meikkipohja syntyy hyvällä kosteutuksella. Alle laitan yleensä pienen määrän kookosöljyä ja kuiviin kohtiin töpöttelen sitä vähän enemmän. Seuraavaksi laitan mattapinnan antavaa meikinpohjustusvoidetta varsinkin ongelmakohtiin. Lopuksi teen tasaisen meikkipohjan cc-voiteella ja peiteaineella. Iltaisin taistelen öljyillä epäpuhtauksia vastaan.

Ainoa mikä combossani ei vielä ihan toimi on tarpeeksi mattapintainen iho. Inhoan liian mattaista pintaa joka jossain vaiheessa saa ihon näyttämään kuivalta ja väsyneeltä. Siksi siis tämä meikkivoide kiinnostaa!! Kuulin tästä ekan kerran juutuupista joltain amerikkalaiselta meikki-hurulta joten olen innoissani siitä, että tätä on vihdoinkin suomessa!

Aino S

tykkään meikkivoiteesta, jolla saa ohuen ohuen, mutta silti peittävän jäljen naamaan. t-alueelle ja otsaan kerrostan meikkivoidetta tarpeen mukaan ja otsaan ja poskiin levitän kosteusvoiteella laimennettua meikkivoidetta kevyesti. itseäni ei myöskään haittaa pieni kiilto, joten puuteri käytän vain kriittisiin kohtiin. meikkivoide ja kosteusvoide yhdistelmä tuo myös kivaa lisä kosteutusta tukalan kuivalle talvi-iholle.

Kaisuli (Ei varmistettu)

Tummien silmänalusten ja satunnaisten nyppyjen peittoon ihan ehdoton on joe blascon meikkivoide! Ihoni on yleensä (erityisesti kesäisin) muuten hyvässä kunnossa, joten en pohjaa välttämättä sen enempää tarvitse. Iltameikissä on tullut lisäksi käytettyä lumenen cc voidetta. Pieni sipaisu aurinkopuuteria ja valokynää niin valmis on. Silloin tällöin lisään myös voidemaista poskipunaa, joka antaa kivan kuullon ja terveen hehkun.

Kaisuli (Ei varmistettu)

loppu jäi näköjään uupumaan eli meikkivoiteelta toivon, että se on tarpeeksi kuulas: ei tunnu iholla eikä mielellään myöskään näy. Pintakuivalle iholleni kosteuttava vaikutus on myös plussaa. Täsmätuotteilta mm. tummat silmän ympärykset vaatimuksena on hyvä ja kestävä peittokyky ja se, ettei tuote kovin paljoa silmäympärysihon (vielä onneksi pieniin ;D) uurteisiin.

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Valitsen meikkivoiteen sen mukaan, mikä jättää mahdollisimman luonnollisen mutta tarpeen vaatiessa myös peittävän lopptuloksen. En tykkää kovin puuteroidusta viimeistelystä, joten lähinnä sipaisen puuteria pienen määrän t-alueelle kiinnittämään meikkivoidetta - kiilto on pop! :)

Luotan lily lolon mineraalimeikkeihin. Meikkivoiteessa tärkeää on peitto, kestävyys ja silti luonnollisuus.

Heku (Ei varmistettu)

Mulla on "täydelliseen" ihoon kolme kikkaa. Kuorinta, kosteutus, ja meikkivoide, jossa on sopivasti hohtoa :D just sellanen kuultomeikkivoide on se mun juttu :-) Tulee luonnollinen ja kaunis iho.

Pihla X (Ei varmistettu)

Luonnollisen meikin luon valoa heijastavalla meikkivoiteella, voidemaisella poskipunalla, kevyesti korostetuilla kulmakarvoilla, sipauksella ripsiväriä ja hyvällä huulirasvalla. Kelepaa. Meikkivoiteen paras ominaisuus on oikea sävy ja helppo levittyvyys.

Jenna Oiv (Ei varmistettu)

Lumenelta tuli just uusi mattameikkivoide ja siitä tuli toistaseksi minun uusin suosikki. Ihoni on epätasainen, siinä on arpia tapaturmista. Lisänä kiiltävyys, pisamat jotka peittävät koko naaman ja ihon hikoilu. Eli voiteen tulee olla suhteellisen peittävä mutta ei silti tuntua panssarilta kasvoilla :) Edellinen voide oli Lorealin True match ja sen ainoa vika oli peittävyyden puute.

Spes:ial (Ei varmistettu) http://hopefromearth.blogspot.com

Haluan setin.

Girls Run the World (Ei varmistettu)

Tärkein ominaisuus mulle on luultavasti peittokyky ja luonnollisuus. Nyt käytän lähinnä meikkivoiteen ja kosteusvoiteen sekotusta. Tai sitten jos on enemmän aikaa niin pelkkää meikkivoidetta mut levitän sen Beautyblenderillä ja sitten vielä Benefitin peitevoidetta.

lottajaa@wippies.com

Tähän asti olen piiiiiitkään vannonut jane iredalen mineraalipuuterin nimeen. Nyt kuitenkin olen alkanut kaivata nestemäisen tai jonkin muun kuin puuterisen meikin jättämää kuulautta. Kyseisen tuotteen nimeen kyllä vannon varmaan jatkossakin, kun pitää olla peittävämpi ja mattaisempi lopputulos.

 

satuli14@hotmail.com

Miiumi (Ei varmistettu)

1. ihon kosteutus. Meikin pitää tasoittaa iho virheettömäksi ja olla luonnollisen värinen ja näköinen. Puna poskilla parantaa vielä ihon väriä.

Emppuliisa (Ei varmistettu)

Mulle tärkeintä on levittyvyys! Liian monta rullalle mennyttä ja epätasaisesti levittyvää meikkivoidetta on kokeiltu. Sopivan levittyvä ja kevyt koostumus voittaa mut kyllä puolelleen!

Tiger Twist

Haluan, että meikkivoide tasoittaa ihonväriä, eikä meikkaa sitä täysin piiloon, sekä tärkempänä pitää kiillon kurissa. Mun naama tuppaa kiilteleen t-alueelta päivän mittaan, joten puuteriä tulee laitettua aamuisin, olis kyllä hienoo jos löytäisi meikkivoiteen jolla voi jättää ihon kuulaaksi ilman että naama kiiltelee iltapäivästä.

Maijja (Ei varmistettu)

Luonnollisen näköinen pohja syntyy ohuesta, mutta tarpeeksi peittävästä meikkivoiteesta. Haluan myös, että meikkivoide on luonnollinen puolimatta ja hillitsisi ihon kiiltämistä päivän mittaan sekä kestäisi pitkään kulumatta. Vielä en ole löytänyt ''sitä oikeaa'', mutta tässä voisi olla yksi ehdokas :)

Tiuhtiviuhti (Ei varmistettu)

Täydellinen, mutta luonnollinen iho syntyy laadukkaista meikeistä ja hyvästä pohjatyöstä eli terveelliset elämäntavat, naaman pesut jne. Paras meikkivoide peittää naaman epätasaisuudet, mutta ei näytä maalikerrokselta!

iiiinnnaa (Ei varmistettu)

Kunnon kosteutus on kaiken a ja o!

Suvi T-D (Ei varmistettu)

Tällä hetkellä oma pohjameikkini on hyvin simppeli: ensin Iroisien BB:tä ja sitten päälle kabukilla väritöntä mineraalipuuteria taittamaan liikaa kiiltoa iholta. Tarvittaessa käy myös sävytetty mineraalipuuteri, josta voi kätevästi vesitipan avulla sekoitella pienen määrän peiteainettakin, jos lisäpeitto tuntuu tarpeelliselta :)

Oma ihoni on aika vaalea, joten meikkivoidetta valitessa ensimmäinen kriteeri on sävy: useimmat tuotteet karsiutuvat pois automaattisesti liian tumman sävyvalikoiman takia. Toinen kriteeri on sitten ihotuntuma: en tykkää maskimaisesta tunteesta iholla, vaan meikin pitää olla kevyt ja hengittävä. Vasta tämän jälkeen mietin peittävyyttä yms.

Suvi T-D (Ei varmistettu)

Ainiin, s-postiosoite unohtui: trokeedaktyyli @ gmail.com :)

-R (Ei varmistettu)

Olen tykästynyt lumenen cc-voiteeseen kuin hullu puuroon ! Sillä saa mielestäni täydellisen peittävän mutta sopivan kuulaan pohjan,jota en töki tukkoon puuterilla vaan annan kuivua itsekseen ihollani,jotta raikas kuulaus säilyisi :) Päälle hieman voidemaista poskipunaa ja voidemaista bronzeria,valokynää poskipäille ja kulmiin,ripsaria,ja TADAA täydellinen (arki)meikki on valmis! :)

riikkatuomi007(at)hotmail.com

Khia (Ei varmistettu)

Peittokyky + kosteuttavuus+ tarpeeksi vaalea sävy. Näillä pääsisi jo pitkälle tällainen talvikorppuinen couperosanaamakin, mutta sitä oikeaa ei vaan vielä ole löytynyt.:p

LA (Ei varmistettu)

tärkeintä on ettei se saa ihoa kuivan näköiseksi. Sitä ei pysty peittämään millään, jos vahingossa sellaista meikkivoidetta tulee kokeiltua. Toki yhtä tärkeä on sopiva sävy, jota itseni on tosi vaikea löytää (vaaleahko kellertävä).

Heini Maria (Ei varmistettu) http://heinimaria.blogspot.fi

Moikka! Mun luottovinkki kuullostaa tosi kummalliselta, mutta omalle iholle sopii tosi hyvin. Kosteusvoiteen imeydyttyä pyörittelen iholle kevyen kerroksen mineraalimeikkiä, jonka päälle levitän ohuen kerroksen meikkivoidetta kostealla beauty blenderillä. Kuullostaa hullulta, mutta toimii moitteettomasti! (Myös Wayne Goss on muistaakseni tehnyt videon aiheesta.) Meikkivoidetta ei tarvitse edes puuteroida näin levitettynä. Silmänalusille peitevoidetta ja poskille roosaista punaa ja täydellinen meikkipohja on valmis. Meikkipohja on peittävämpi kuin pelkällä meikkivoiteella, ja kestää kauniina ja kuulaana koko päivän.

Tärkeimpiä ominaisuuksia meikkivoiteessa on itselleni peittävyys ja kosteuttavuus, sekä tarpeeksi kellertävä sävy hyvin lämpimän pohjani takia.

Sanna V. (Ei varmistettu) http://myeverydaymomentsbysv.blogspot.com

En tiedä vielä miten loisin täydellisen ihon, ehkäpä se tulisi juuri Dream Wonder Nudella :D Ainakin sen pitäisi olla peittävä, mutta ei pakkelinen. Eli jotain kevyttä, ja sitten yksittäisiin spotteihin jotain stydimpää peiteainetta.

Tärkein ominaisuus meikkivoidetta valittaessa on juurikin tuo keveys. En halua, että se näkyy heti kaikkialle jos mulla on meikkivoidetta.

Iiäl (Ei varmistettu)

Mulla on sekaiho, joten tärkein ominaisuus on ehdottomasti ihon kiillottomana pitäminen eli toisin sanoen se, että meikkivoide pysyy iholla monta tuntia ilman, että iho hirveästi kiiltelee :) Tietysti haluan meikkivoiteelta myös suhtkoht hyvää peittävyyttä ja hyvää levittyvyyttä.

Vilja.r (Ei varmistettu)

Minulle tärkein kriteeri mekkkivoiteen suhteen on ehdottomasti koostumus ja pysyvyys! Myös valoaheijastavuus tuo luonnollisen vaikutuksen vaikka meikki olisikin peittävämpi :-)

kintsu (Ei varmistettu)

Täydellisen meikkivoiteen pitäisi olla tarpeeksi kevyttä, mutta myös tarpeeksi peittävää koska kasvojeni iho punoittaa herkästi. Olisi kiva kokeilla tätä meikkivoidetta. :)

tuovi.t (Ei varmistettu)

Tärkeintä on ehdottomasti meikkivoiteen hyvä pysyvyys ja suht mattainen lopputulos. En tykkää liian kiiltelevästä naamasta. :) Olen onneksi siinä tilanteessa, että uuden meikkivoiteen osto tulee ajankohtaiseksi aivan lähiaikoina, joten seuraavaksi käyttöön päätyy tämä Maybellinen uutuus. Hypistelin sitä jo kaupassa ja vaikutti uskomattoman hyvältä!

Neiti Minttukihara (Ei varmistettu) http://neitiminttukihara.blogspot.fi/

Lumenen Blur-meikkivoiteesta oon tykännyt paljon ja tää näyttäs potentiaaliselta haastajalta sille. Meikkivoiteessa arvostan peittävyyttä, luonnollista lopputulosta ja helppoa levittyvyyttä. Erityisesti toivon, että meikkivoide peittää hyvin ihon virheitä kuten finnejä ja arpia, vaikka laitankin niiden päälle lisäksi aina myös peitevoidetta. Mukava tuntuma iholla ja miellyttävä tuoksu ovat myös plussaa.

elluli (Ei varmistettu)

Mulla on aina ollut se ongelma että meikkivoide liian tumma. Vaikka apua on kysytty kaupoissa, saan aina vähän tummemman vaikka meikkivoidetta olisikin kaupassa kasvoilleni puhtaalle iholle kokeiltu. Elikkä siis nytkin on hieman liian tumma meikkivoide käytössä ja täydellistä ihoa en siis ole saanut. Hakusessa nyt olisikin meikkivoide joka kerrankin täysin sopeutuisi ihonväriini :)

Jann-i (Ei varmistettu)

Itselläni on melko hyvä iho (ei epäpuhtauksia), mutta tämä ei tokikaan tarkoita että pääsisin helpolla... Nenän alueella majailevat massiiviset ihohuokoset aiheuttavat harmaita hiuksia harva se aamu, lisäksi herkkä ihoni reagoi kivasti väriä vaihtamalla (=loistamalla kirkkaanpunaisena) esim.lämpötilan vaihtuessa. Näin ollen odotan meikkivoiteelta peittokykyä, jotta saan epätasaisen ihonvärin jemmattua. Varsinkin nuorempana enemmän tuntui olevan enemmän, ja naamalla olikin aikamoiset pakkelit ihan joka päivä... Nyt 25-vuotiaana saatan kesäaikaan mennä jopa ilman meikkivoidetta, tosin tummien silmänalusten peittoon meikkipussista löytyykin melkomoinen arsenaali purkkia ja putiloa. Luonnollisuus pohjameikissä on plussaa hyvän peittokyvyn lisäksi, ja itselläni pisteitä nostaa myös helppous - arkimeikki on erittäin simppeli, joten esim.siveltimillä ei tule kauheasti pelattua vaikka sellaisiakin omistan. Oman meikkipohjan olen levittänyt aina sormin, ja tämä tuote kuulostaa kyllä kertomasi perusteella ihan nappituotteelta itselleni:) jos ei onnetar suosi, täytyy varmaan hakeutua lähimpään espoolaismarkettiin meikkivoideostoksille, sillä tämänhetkinen Dermablend vetelee viimeisiään.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.