Videotutorial: Maybelline Dream Wonder Nude

 

maybelline12.jpg

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Maybelline New York

Viikko sitten julkaistu Maybellinen Dream Wonder Nude -meikkivoidepostaus keräsi ehkä kaikkien aikojen kommenttisaaliin, ainakin yhteistyöpostausten kohdalla. Ihan älyttömän kivaa kuulla, että niin moni teistä oli jo kokeillut ja tykännyt – niin minäkin!! Olen käyttänyt meikkivoidetta myös tämän välin jokaisena päivänä ja se on noussut yhdeksi suosikikseni varsinkin täysin olemattoman tuntuisen koostumuksensa takia.

Tänään ajattelin jakaa teille käyttövinkkejä tuotteesta niin videon, kuin kuvienkin muodossa.

maybelline18.jpg

Ensimmäisenä kannattaa tietysti valita oikean sävyinen meikkivoide. Viidestä sävystä vaalein on todennäköisesti liian tumma vaaleimmille ihoille, mutta suosittelen kokeilemaan meikkivoidetta kunnolla levitettynä. Sävy nimittäin vaalentuu ja tasoittuu huomattavasti, vaikka kaikki viisi sävyä ovat melko lähellä toisiaan ennen kuin ne asettuvat iholle ja niiden kosteus haihtuu.

maybelline11.jpg

Paras tapa testata oikea sävy, on levittää kahta tai kolmea eri sävyä leukaluulle ja katsoa, mikä niistä häipyy parhaiten kaulan ihoon, muttei silti näytä kasvojen iholla huomattavasti liian tummalta. Valitse siis pattitilanteessa puoli astetta tummempi, kuin vaaleampi sävy! Omalla ihollani tässä kuvasarjassa oikealla näkyvä sävy 20 Cameo.

 

maybelline13.jpg

Paras tapa levittämiseen on puolestaan vanha kunnon sormi! Tai oikeastaan, itse levitän meikkivoiteen laajoille alueille käyttämällä kolmea keskimmäistä sormeani, mutta vaihtan nimettömällä ja keskisormella taputteluun siinä vaiheessa, kun siirryn peittämään tummia silmänalusia tai muita peittoa vaativia alueita.

Halutessasi voit kerrostaa meikkivoidetta niin paljon kuin haluat, mutta kahden kerroksen jälkeen en itse kokenut dramaattista eroa peittokyvyn kasvamisessa. Pigmenttiä on jo ohuessa kerroksessa tarpeeksi suurimman käyttäjäkunnan tarpeisiin.

Puuteria en muuten itse ole kaivannut kertaakaan! Tosin tykkäänkin monen muun silmään hyvinkin kiiltävästä ihosta 😉 Dream Wonder Nude -meikkivoide pitää ihon varmasti tarvittavan mattaisena monen muunkin makuun.

maybelline17.jpg

maybelline16.jpg

Pientä lisäpeittoa voi tietysti hakea valokynällä tai peitevoiteella, jota levitin itse tällä kertaa kulmaluulle, silmänalusiin, sekä amorinkaaren korostamiseen. Peittokyvyn lisäksi hain valokynästä kevyttä muotoilevaa efektiä ja kepeää valon ja varjon leikkiä, jota aina peräänkuulutan 😉

maybelline14.jpg

Viimeisen silauksen pohjameikki sai tällä kertaa Dream Sun -aurinkopuuterista, jonka sävystä valitsin vaalealle iholle suositellun vaaleamman sävyn. Varjostuksen sijaan levitin aurinkopuuterin kevyesti muotoilemaan ja päivittämään kasvojani. Pieni hohto koostumuksessa ei ole iholla glitterinen, vaan kasvoille jää kaunis hehku.

maybelline15.jpg

Ja hei!! Jos meikkivoide oli minulle positiivinen yllätys, niin totaalinen yllätys oli tämä ripsiväri, jonka sain kampanjatuotteiden mukana. Sensational Mascara oli omiin ripsiini niiin hyvännäköistä ja kestävää, että luulin sitä vielä pesuvaiheessakin vedenkestäväksi versioksi 😀 Tällainen kevyt meikki ei kaipaa viimeistelyynsä mitään turhaa kikkailua, vaan perusasiat puhuvat puolestaan.

Hyvä pohja, silmät esiin piirtävää kulmageeliä ja ripset pidentävä mascara. Näiden avulla näytän nopeimmin ”itseltäni”.

Nyt kun tiedätte miten homma näin käytännössä toimii, niin tsekataanpa vielä video kaupan päälle! Videolla levitys ja lopputulos mielestäni näkyvät huomattavasti paremmin, kuin kuvissa:

https://www.youtube.com/embed/OJx0hn97xd4

Nyt kun olette oletettavasti täysin lumoutuneita tästä meikkivoiteesta, on aika julistaa käynnistyneeksi myös Maybelline Dream Wonder Nude -kilpailu!!

Viisi onnekasta teistä nimittäin voittaa Maybelline New York Dream -tuotepaketin, johon kuuluu:

  • Dream Wonder Nude -meikkivoiteen sävyt 010 Ivoire ja 022 Natural beige
  • Dream Lumi Touch -peitevoide/valokynä sävyssä 02 Nude
  • Dream Sun Bronze Powder -aurinkopuuteri sävyssä 01

Jos halajat tämän setin itsellesi, on osallistuminen hyvin simppeliä! Kerro kommenttikentässä, miten loihdit täydellisen mutta luonnollisen näköisen ihon ja voita. Kerro kommentissasi myös:

Mitä ominaisuuksia pidät tärkeänä meikkivoidetta valitessasi?

kauneus meikki iho meikki
Kommentit (266)
  1. Vastasin jo aiemminkin, että täydellinen meikkivoide on the body shopin extra virgin mineraalimeikkivoide joka tuo hehkua mutta myös peittää tarpeeksi 🙂 Tärkein ominaisuus on varmaan se että siitä ei tule sellaista tunnetta kasvoille että tukkii kaikki huokoset 😀

  2. Käyttämällä mahdollisimma nhyvin levityyvää meikkivoidetta ja blendaamalla sen ihoon hyvin 😉 tärkeintä itselleni on pysyvyys!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *