Viikon valinta: Fudge hair cement

Saara Sarvas

Suihkiessani tätä tuotetta töissä pari päivää sitten, aloin ihmetellä, miksen ole vinkannut tästä teille. TYPERÄ SAARA! Päätinkin korjata virheen heti ja viikon valinta on tällä kertaa Fudgen megasuperhyperdypersuperdupervahva pumppulakka, jolla voisi varmaan tarvitessa kiinnittää taulut seinille.

Pumppulakat ovat siis ponneaineettomia, nestemäisiä ja "märkiä" hiusten kiinnitystuotteita, joilla voi varsin hyvin kiinnittää ne pienet ärsyttävät vauvahiukset ja muut söhröt kampauksen pinnasta. Monet niistä vain eivät vedä vertoja fudgelle..

Olen henkilö, jolla on paljon sekä katkenneita että vauvahiuksia otsalla, ohimoilla ja niskassa. Osa niistä on uusiohiusta, mutta varsinkin niskavillat ovat ponnarin katkomia, eivätkä ne siis yllä sen sisään noh.. Ikinä. Ponnarini ovatkin monesti suttuisia lakoista ja pinnitysvirityksistä huolimatta.. EI ENÄÄ!

Fudgen hair cement on kirjaimellisesti hiussementtiä ja kun ponnarin kerran viimeistelee, ei pikkuhiuksista tarvitse huolehtia loppupäivänä. Oikeasti.

 

Aika paljon siistimmän näköistä...

Paras tapa on viimeistellä kiinitetty kampaus mahdollisimman hyvin, ottaa sitten kapea luonnonharjasharja, suihkuttaa hiussementtiä haluttuihin kohtiin kohtuullisesti ja harjata sitten pinta kevyesti haluamaansa suuntaan. Kun tuote kuivuu, ei hiuksiin kannata enää koskea :).

 

Tämä on sinun tuotteesi jos:

  • Pidät hiuksiasi paljon kiinni
  • Kärsit vauvahiuksista ja katkenneista hiuksista
  • Hiusrajassasi on itsepäisiä kasvusuuntia
  • Harrastat esim. tanssia tai voimistelua, joissa kireät ponnarit ja nutturat ovat tuttuakin tutumpia 

Kommentit

siirpa (Ei varmistettu)

Kuulostaa mahtavalta, mutta miten ihmeessä tuon superhypervahvan mömmön saa pois hiuksista? :D

Kiitos upeesta blogista! Oon saanu niin paljon kaikkia hyviä vinkkejä ja lukee kiinnostavia juttuja :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mutta mitkä kynnet! Mites nuo saadaan aikaan?

Vierailija (Ei varmistettu)

On tosissaan tehokkaan näköistä, paljon tuollainen maksaa? Olen itse aika lailla samassa tilanteessa, ja nyt kun edellinen lakka alkaa olla aika lailla lopussa niin tuo vaikuttaisi äärimmäisen hyvältä vaihtoehdolta! Olen aiemminkin ostanut tuotteita joita olet suositellut, ja olen ollut erittäin tyytyvväinen, joten luotan tähänkin :)

Ja edellinen kommentoija kiinnitti huomioni, joten, miten saat aikaan noin upeat kynnet ??

Annarilla (Ei varmistettu)

<3

Vierailija (Ei varmistettu)

Lakoista puheenollen... Mitä lakkaa suosittelet kiharoihin suihkimiseen? Ja entä, kumpi on parempi tigi masterpiece vai hard head?

Heidddd (Ei varmistettu)

Oi, kiitos tästä vinkistä :) Mulla on niin paljon raivostuttavia vauvahiuksia otsalla ja niskassa, ja suoristaessani mun luonnonkiharoita hiuksia, jää mulla aina jotkut vauvelihiukset itsepäisesti pystyyn, eikä ne yllä ees pinniin! Joten tää sementti tulis mulla todellakin tarpeeseen :)

Entäs mistäs tuota ihmetököttiä saa ostettua? :)

asdfghjklöä (Ei varmistettu)

Apua, rakastan sua Saara! Ihan mieletöntä. Oon vihannut vauvahiuksiani iät ja ajat ja siisteistä ponnarikampauksista on saanut vaan haaveilla :s täytyykin heti hankkia tota!

ePE (Ei varmistettu)

Miulle laitettiin kampaamossa tuota sementtilakkaa, kun siskon häihin tarvitsin kampauksen. Siskolleni käytettiin samaa lakkaa - häneltä olisi voinut irrottaa kaikki pinnit päästä ja kampaus olisi pysynyt aivan samanlaisen, kun taas minun kampaukseni rupesi valumaan, ja esimerkiksi otsahiukseni eivät kestäneet edes kampaajalta kotiin asti. :/ En sitten tiedä mikä on minun hiustyypissäni, vai missä vika :|

ninanani (Ei varmistettu)

kiiiitos saara!!! <3 olen etsinyt iät ja ajat tuotetta jolla saisin nää hiton hapsuhiukset tästä edestä pysymään siistinä kun pidän hiukset ponnarilla. ja pidän siis ponnaria everyday. on meinaa tosi kivan näköstä kun nousee semmonen viuhka aina noista "otsahiuksista" :D
kysysisin vielä vähän speksejä, eli mitä maksaa ja mistä voi käydä ostamassa? en oo ite meinaan aikasemmin törmännyt missään kyseiseen tuotteeseen.

Sofffie (Ei varmistettu)

Moikka Saara!
Mä olen hankkimassa teippihiustenpidennystä, ja haluaisin tietää mikä pidennyshiusmerkeistä on laadukkain, tai minkä sä olet kokenut parhaimmaksi. Haluaisin siis mahdollisimman laadukasta ja vähän käsiteltyä hiusta, joka ei jo muutaman pesukerran jälkeen näyttäisi hamppuuntuneelta, vaan pysyisi kauniina ja luonnollisen kiiltävänä. Neuvoista olisi todella paljon hyötyä kampaajaa valitessa. :)

dajne (Ei varmistettu)

joo noi vauvahiukset!!
pidän hiuksia aina auki ja sellasella melkein keskijakauksella ja sit noi saatanat tunkee aina siihen jakauksen väliin ja ei pysy sit millää aineilla siellä piilossa :/

Vierailija (Ei varmistettu)

mistä tota saa!!!!!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

kiva juttu, just tossa vähän aikaa sit hermorauniona jälleen saksin mun vauvahiuksia... :DDD

Vierailija (Ei varmistettu)

Toi ois kyllä mahtava! Hei kun olet tuollainen meikkiasiantuntija niin millaista silmämeikkiä pitäis välttää jos ei ole alaripsiä (n. 2 millii)? :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Asun Jenkeissä ja ennen tänne muuttoa hurahdin Make Up Storen tuotteisiin. Nyt en saa niitä mistään ja minulta on Wonder Powder loppu (http://www.makeupstore.se/fifi/products/base/wonder_powder/kalahari). Osaisitko suositella jotain samankaltaista tuotetta, mitä sais täältä Jenkeistä? Suuri Kiitos!!

Leenaaa (Ei varmistettu)

Vautsi, kiiiitos vinkistä!! (:

Jenniemi (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos kiitos, tätä täytyy testata seuraavaksi! Vaavihiukset ja katkenneet hiukset on niin niin mun ongelma. Tähän mennessä oon käyttänny KC Professionalin 4R Shaper-hiuslakkaa (se oranssikorkkinen) ja siitäkin täytyy kyllä sanoa, että on melkein täydellinen. Mutta ainahan sitä pitää vähän parempaa löytää.

http://tuplaongelma.blogspot.com/

Vierailija (Ei varmistettu)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.