Viikon valinta: Fudge hair cement

3.jpg

1.jpg

Suihkiessani tätä tuotetta töissä pari päivää sitten, aloin ihmetellä, miksen ole vinkannut tästä teille. TYPERÄ SAARA! Päätinkin korjata virheen heti ja viikon valinta on tällä kertaa Fudgen megasuperhyperdypersuperdupervahva pumppulakka, jolla voisi varmaan tarvitessa kiinnittää taulut seinille.

Pumppulakat ovat siis ponneaineettomia, nestemäisiä ja ”märkiä” hiusten kiinnitystuotteita, joilla voi varsin hyvin kiinnittää ne pienet ärsyttävät vauvahiukset ja muut söhröt kampauksen pinnasta. Monet niistä vain eivät vedä vertoja fudgelle..

Olen henkilö, jolla on paljon sekä katkenneita että vauvahiuksia otsalla, ohimoilla ja niskassa. Osa niistä on uusiohiusta, mutta varsinkin niskavillat ovat ponnarin katkomia, eivätkä ne siis yllä sen sisään noh.. Ikinä. Ponnarini ovatkin monesti suttuisia lakoista ja pinnitysvirityksistä huolimatta.. EI ENÄÄ!

Fudgen hair cement on kirjaimellisesti hiussementtiä ja kun ponnarin kerran viimeistelee, ei pikkuhiuksista tarvitse huolehtia loppupäivänä. Oikeasti.

 

5.jpg

4.jpg

Aika paljon siistimmän näköistä…

Paras tapa on viimeistellä kiinitetty kampaus mahdollisimman hyvin, ottaa sitten kapea luonnonharjasharja, suihkuttaa hiussementtiä haluttuihin kohtiin kohtuullisesti ja harjata sitten pinta kevyesti haluamaansa suuntaan. Kun tuote kuivuu, ei hiuksiin kannata enää koskea :).

 

Tämä on sinun tuotteesi jos:

  • Pidät hiuksiasi paljon kiinni
  • Kärsit vauvahiuksista ja katkenneista hiuksista
  • Hiusrajassasi on itsepäisiä kasvusuuntia
  • Harrastat esim. tanssia tai voimistelua, joissa kireät ponnarit ja nutturat ovat tuttuakin tutumpia 
kauneus hiukset testit meikki
Kommentit (18)
  1. Kiitos kiitos kiitos, tätä täytyy testata seuraavaksi! Vaavihiukset ja katkenneet hiukset on niin niin mun ongelma. Tähän mennessä oon käyttänny KC Professionalin 4R Shaper-hiuslakkaa (se oranssikorkkinen) ja siitäkin täytyy kyllä sanoa, että on melkein täydellinen. Mutta ainahan sitä pitää vähän parempaa löytää.

    http://tuplaongelma.blogspot.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *