Vuoden paras kauneusblogi x 2!!

 

aussie1.jpg

Jos ette sitä jo jostain kuulleet, niin luet juuri nyt Suomen parasta kauneusblogia ja toista vuotta putkeen! Melko siistiä ^___^. Lily rohmusi hienosti kaksi muutakin palkintoa, eli onnea vuoden Newcomer Kristaliina ja vuoden Lifestyle-bloggaaja Eeva!!

Iso kiitos tuomareille ja maailman suurin kiitos kaikille teille lukijoille! Teidän palautteen, toiveiden ja reaktioiden takia mä olen viimeisen vuoden aikana jaksanut ja halunnut panostaa tähän blogiin näin paljon. Kuluva  vuosi on pyhitetty hyvälle bloggaamiselle, eli entistä parempia ja monipuolisempia juttuja on luvassa, eikä nyt tosiaankaan ole aika levätä laakereillaan.

Voitto ei tosiaan ollut mulle mikään itsestäänselvyys, koska vastassa oli ihan älyttömän kovia bloggaajia. Itse povasin voittajaksi aivan toisia tyyppejä, mutta olen tästä kunniasta äärettömän otettu ja onnellinen. Kiitos siis myös kilpakumppaneille, te pidätte tason korkealla! 

Nyt mä karkaan viikonlopuksi Tallinnaan muutaman ihanan bloggaajaystävän kanssa ja rentoudun korvannipukoitani myöten. 

 

aussie8.jpg

aussie7.jpg

aussie3.jpg

aussie2.jpg

aussie9.jpg

Kommentit (40)
  1. Onneaonnea hurjasti! Olet sen enemmän kuin ansainnut<3 todella kauniina olet ollut niinkun aina. Ihana olisi joskus päästä nuin taitavan meikkaajan meikattavaksi!

  2. Paljon onnea!!! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *