We Care Icon -sivellinarvonta!

siveltimet2.jpg

Viime kuussa järjestämäni pikakilpailu EcoToolsin siveltimistä keräsi lyhyessä ajassa niin suuren määrän siveltimien puutteesta kärsivien hätähuutoja, että lupasin järjestää jotain samanlaista pikimmiten! Keväisissä ja jopa vappupallomaisissa väreissä loistavat siveltimet piristäisivät varmasti teidänkin päiviänne. ^_^

 

siveltimet1.jpg

Valikoin eilisessä koulutuksessa myyjille sarjan 16 sudin joukosta ns. ”must have” -siveltimet, joilla pärjää jos budjetti ei anna periksi laajemmille hankinnoille. Tämä paketti irtoaa kaupasta n. 50€ hintaan ja siveltimet ovat:

 • Kabuki (18,50€)
 • Foundation Brush (9,9€)
 • Sponge Applicator Set (7,5€)
 • Blending Brush (7,5€)
 • Flat Detailer Brush (6,5€)

Ja arvatkaa vain, mitkä siveltimet ovat tämän arvonnan palkintona? 😉

Kaikki We Care Iconin siveltimet ovat kasvavan trendin mukaisesti synteettistä karvaa. Materiaalivalinta on selkeä sekä brändin arvojen että hinnan vuoksi. 

 

siveltimet3.jpg

Kabuki on loistava kaikkien kasvojen puuterimaisten tuotteiden levittämiseen. Se toimii niin jauhemaisten tuotteiden, kuin kakkujenkin kanssa. Kaikilla pitäisi olla ainakin yksi kabuki!

Foundation Brush, eli meikkivoidesivellin on näppärän kokoinen myös peitevoiteiden ja voidemaisten luomivärien levittämiseen. Muista pestä meikkivoidesivellin usein, vaikka ihan päivittäin, ja kuivata se vaakatasossa.

Sponge Applicator, eli applikaattori on mulla käytössä todella harvoin. Monille se on kuitenkin meikkipussin käytetyin ”sivellin” ja tämä vaihtopäinen versio on sopivan joustava luomivärien paikoilleen painamiseen. 

Blending Brush, eli suuri häivytyssivellin on luonnonkarvaisiin verrattuna hieman jäykkä, mutta kevyellä otteella se häivyttää luomivärien rajat aivan yhtä hyvin. Toimii myös mainiosti voidemaisten luomivärien keskenään häivyttämisessä!

Flat Detailer Brush, tämä on sellainen sivellin, joka jokaisen teistä ihan oikeasti kannattaa sivellinpussukkaanne hommata!! 6,5€ hintainen lyhytkarvainen sivellin on täydellinen luomivärirajausten, nestemäisten rajausten, luomivärin syvimpien kohtien, kulmakarvojen ja siis ihan kaiken pikkutarkan, mutta hankalan tuntuisen tekemiseen.

Ja mainitsinko jo tarpeeksi monta kertaa sen hinnan, joka on naurettava kuusi ja puoli euroa. Samaan hintaan ei parin vuoden päästä pääse edes Espoosta Helsinkiin bussilla >:D Oletko jo ostamassa tätä sivellintä ja luet blogia mobiilissa? Hyvä.

 

siveltimet4.jpg

Tuolla ne sudit odottavat teidän osoitteitanne ja uusia rakastavia kotejaan ^_^.

Jaossa on siis kolme (3kpl) sivellinsettiä kolmelle onnelliselle voittajalle!

Osallistu arvontaan jättämällä tämän postauksen kommentteihin vapputerveiset ja sähköpostiosoitteesi sunnuntaihin 28.4.2013 klo 23:59 mennessä!

 

p.s. MUISTAKAA KIRJOITTAA NE SÄHKÖPOSTIOSOITTEET!!!

kauneus meikki testit meikki
Kommentit (1040)
 1. Aivan upen näköisiä siveltimiä, kyllä tulisi tarpeeseen! 🙂

  lotus-wcrulla(at)hotmail.com

 2. Railakasta vappua! Olisinpa Suomessa nyt juhlimassa ja syömässä munkkeja 🙂

  conqueringcalafia@gmail.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *