Xtreme Lashes - ripsiasiaa jälleen kerran!

Saara Sarvas

Ripsipidennykset ovat yksi kysellyimmistä postausaiheista, joten tässäpä teille infopaketti noista pienistä synteettisistä ihmeistä näin torstai-illan ratoksi! (Toim. huom. rakas lily hävitti tekstistäni 80% tässä pari tuntia sitten, joten postausajankohta on hieman aiottua myöhäisempi :D).

Ripsien pidennykset a.k.a. kestoripset ovat vitsaus ja ihastus, joka on villinnyt varsinkin meidät suomalaiset jo muutaman vuoden ajan. Me taidetaan olla jonkintyyppistä hurahtajakansaa, eikös vain?

Käytin myös termiä vitsaus, sillä kova kysyntä synnyttää kaikenlaatuista tarjontaa! Tämän postauksen perimmäinen idea on varmaankin herättää viimeisetkin teistä siihen, että ei se hinta vaan se laatu!!

 

Mainittakoon tässä vaiheessa, että tämä ei ole maksettu mainos, vaan tyytyväisen asiakkaan ylistyspuhe :) Olen itse pitänyt ripsiä päässäni jo reilun kaksi vuotta ja tästä ajasta yli puolet on räpsyjäni kiinnittänyt jo aiemminkin hehkuttamani KittyCat Beauty Centerin Hanna! Tänä aikana omien ripsieni pituus (9mm) ei ole lyhentynyt, enkä ole huomannut minkäänlaista harventumista tai muita ongelmia.

Päässäni on aina ollut Xtreme lashesin ripset ja liima, eikä minulla ole kertaakaan ollut merkistä pahaa sanottavaa, kunhan teknikko on ollut asiansa osaava. (En silti siis millään tapaa kiellä sitä, etteikö muillakin merkeillä saisi aikaiseksi hyvää jälkeä, kunhan tekijä on hyvä!!)

Sertifioitu ja hyvin koulutettu teknikko ei kiinnitä liian pitkiä tai paksuja ripsiä, tee ripsistä väärän mallisia, kiinnitä ripsiä toisiinsa tai kiinnitä niitä liian lyhyisiin kasvuvaiheessa oleviin ripsiin.

Olen kuullut ja nähnyt kauhutarinoita niin hyperpitkistä silmät lurpsauttavista ripsistä, kauttaaltaan yhtä pitkistä ripsistä, ripsistä joiden laiton viimeisessä vaiheessa koko ripsirivistön päälle vedettiin liimavana jne.... 

Ei ihme, että monet ovat skeptisiä pidennysten suhteen!

 

Kestoripset ovat siis synteettisiä yksittäisiä ripsiä. Niitä on ohuita, keskipaksuja ja paksuja, luonnollisella tai vahvalla kaarella. Värejä löytyy luonnollisten mustan ja ruskean lisäksi lähes kaikissa sateenkaaren väreissä, jolloin jokaiselle asiakkaalle on mahdollista luoda juuri omanlainen lookki. 

Liimaa löytyy normaalin lisäksi myös herkkäsilmäisille, jolloin sen aiheuttama ärsytys on minimoitu.

Kiinnitysvaiheessa teknikko kiinnittää silmän alle kosteuttavat geelilaput, jotka myös suojaavat alaripsiä. Sen jälkeen yksittäiset ripset erotetaan pinsettien avulla ja niihin kiinnitetään pidennykset. 

Ensimmäinen käyntikerta kestää 2-2,5h ja 2-4 viikon välein tehtävä huolto 45-90min.

Ensimmäisellä kerralla ripsiin kiinnitetään yleensä 60-110ripseä / silmä, mutta tuo 110 on kyllä lukuna jo lookkina todella hurja! Ripsiä kiinnitetään niin paljon, kuin asiakkaalta omia karvoja löytyy.

 

Tärkeintä ripsien kanssa elämisessä on oikea hoito. Se pidentää huoltoväliä huomattavasti. Tässä hoito-ohjeet lainattuna KittyCatin sivuilta:

 

Vältä ripsien kastumista ensimmäisten 24 tunnin kuluessa että liima ehtii kuivua läpikotaisin.

Suosittelemme selällään nukkumista ensimmäisenä yönä että ripsesi eivät sotkeutuisi kuivumisen aikana. Harjaa ripset varovasti ripsiharjalla seuraavana aamuna erotellaksesi ripset.

Vältä suihkun ja saunan kuumaa höyryä, samoin uimista ja rusketushoitoja ensimmäisten 48 tunnin aikana ripsien laitosta. Tämänkin jakson jälkeen pidä käynnit saunassa, höyryhuoneessa ja rusketushoidoissa minimissä, koska alituinen kuumuus voi aiheuttaa liimasiteen heikkenemisen.

Vältä kovia mekaanisia ripsentaivuttajia, sillä ne voivat katkaista sekä luonnolliset että synteettiset ripset.

Voit muotoilla ja taivuttaa ripsien kärkiä varovasti kuumennettavalla ripsikihartimella. Älä käytä ripsikiharrinta ripsien tyveen missä sidos on. Jos haluat permanentatun näköiset Xtreme Lashes -ripset, kerro siitä muotoilijallemme. Meiltä löytyy ripsivalikoimista neljää eri kaarevuutta: X30, X35, X40 ja X50, joista X50-ripset ovat kaarevimmat ripset.

Älä käytä öljypohjaisia puhdistusaineita silmiin ja silmänympärysalueelle. Käytä sen sijaan vettä tai geelimäisiä puhdistustuotteita kuten Xtreme Lashes -silmämeikinpoistoainetta ja mikrokuitutikkuja sekä nukkaamatonta liinaa poistaaksesi varovasti meikin silmän ympäriltä. Älä käytä vanupalloja, vanulappuja tai vanupuikkoja suoraan ripsiin, koska kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan.

Tiedustele kauneudenhoitajaltasi Xtreme Lashes -ripsiä suojaavaa ja niiden kestoa pidentävää Protective Coating -suojanestettä. Ensimmäisten 24: n tunnin kuluttua voit lisätä sitä ripsiisi joka seitsemäs tai kymmenes päivä säilyttääksesi ripsiesi ulkonäön ja pidentääksesi niiden ikää. Noudata tuoteselosteen ohjeita saavuttaaksesi parhaan tuloksen.

Ripsivärin käyttö ei ole tarpeen Xtreme Lashes-ripsien kanssa. Voit kuitenkin käyttää sitä säästäen halutessasi vieläkin näyttävämmän lopputuloksen. Xtreme Lashesin tuotevalikoimista löytyy Xtreme Lashes ripsille kehitetyt ripsivärit. Noudata Xtreme Lashes -ripsivärin tuoteselosteen ohjeita saavuttaaksesi parhaan tuloksen. Vältä öljypohjaisia ja vedenkestäviä ripsivärejä, koska niiden ainesosat liuottavat liimasidoksen.

Vältä kaikkien öljypohjaisten tuotteiden käyttöä ripsiin tai niiden lähelle. Öljy liuottaa liimasidoksen. Käytä sen sijaan vettä tai geelipohjaisia kosmetiikkatuotteita.

Vältä kemiallisia kuorinta-aineita, alphahydroksidia, beetahydroksidia ja muita happopitoisia aineita kun sinulla on Xtreme Lashes -ripsipidennykset. Nämä aineet tuhoavat liimasidoksen.

Ennen kaikkea, ole varovainen! Älä nyi tai kisko ripsiäsi ja pidättäydy hieromasta silmiäsi liiallisesti.

 

Tässä omat ripseni harjaamattomina 3 viikkoa edellisen huollon jälkeen.

 

Ja tässä räpsyt heti huollon jälkeen. Pituutta näillä on pisimmillään 12-13mm.

 

Sellaista ripsiasiaa tällä kertaa! Heräsikö paljon kysymyksiä?

 

P.S. Ihanainen Hanna tekee Tapiolan ja Flamingon KittyCat Beauty Centerissä palstani lukijoille ensimmäiset ripset hintaan 140e! Mainitsethan aikaa varatessasi tarjouksesta :) (Hinta ei sisällä ensimmäistä huoltoa.)

Lisätietoa ripsista ja yhteyden Hannaan ja muihin teknikoihin saat TÄMÄN sivun oikeasta reunasta löytyvien numeroiden kautta.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos tästä! Ite en oo ikinä halunnu kestoripsiä ottaa, kun oon nähny tutuilla vaan noita tökerösti tehtyjä/ei-huollettuja räpsyttimiä. Nyt taisi mieli muuttua...
Olisi ihana, jos tekisit jutun kuivan ihon meikkauksesta ja hoidosta. Parhaat keinot pohjustukseen? Varmaan monia kiinnostaa tähän aikaan vuodesta. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko sulle laitettu J vai C curl ripsiä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuntuu, et nykyään oikeesti joka toisella tytöllä on ripsienpidennykset ja joka toisella ne on ihan superrumat. Aivan liian pitkät ja todellakin tehdyn näköiset. Kaukana kauniista. Itsekin juurikin näitä Xtreme Lasheseja kannattaneena kyllästyin totaalisesti, ja tykkään nykyään enemmän aidoista ja luonnollisen näköisistä ripsistä. Omalla kohdalla kyllä aina näiden jälkeen omat ripset ovat pari kuukautta todella tyngät.

Muikku (Ei varmistettu)

Ihan oikeasti kannattaa panostaa siihen laatuun.

Itse kun laitatin ripset, maksoi 110e, laittaja ei missään vaiheessa kysynyt millä kaarevuudella haluan, kuinka paksut, monta milliä pitkät, EI KYSYNYT MITÄÄN. Ajattelin että no kylläpä hän asiansa osaa (tässä oli omaa tyhmyyttäkin mukana).

Tuloksena ihan liian paksut omiin ripsiini verrattuna, meni päivä ennenkuin uskalsin katsoa peiliin kun ripset olivat painuneet sopivasti. Laiton jälkeen näytin valehtelematta samalta kuin niiskuneiti muumeissa, taikurin taiottua tälle "ihanat" ripset.

Ensimmäisen (ilmaisen) huollon jälkeen ripset alkoivat lähteä isoina klöntteinä, kun niitä oli liimattu yhteen toisiinsa.

Ripsiä minulla ei sen jälkeen ollut vähään aikaa, nyt ne ovat taas onneksi omat itsensä, jopa paremmat kuin ennen.

Eli kannattaa katsoa kenen laitettavaksi menee, puskaradio on tähän oiva apu.

Titi-Uu (Ei varmistettu)

Moikka!

Mulla ei ole ripsiasiaa, mutta toivoisin juttua hiusten värjäämisestä ja erityisesti myrkystä nimeltä PPD.

Itse kukin on varmaan lukenut uutiset rajut allergiset reaktiot saaneista brittinaisista, eivätkä tapaukset rajoitu vain Suomen ulkopuolelle. Eksyin lueskelemaan kauhutarinoita värjäyksen aikana/jälkeen esiintyneistä oireista, - jollaisia itselläni ei onneksi ole koskaan ollut! - ja nyt tulevat värjäyskerrat vähän mietityttävät.

Onko totta, että vaikka PPD:lle ei olisikaan allerginen, aineelle voi altistua ja jollakin kerralla se saattaakin aiheuttaa reaktion? Tähän mennessä en ole tehnyt kertaakaan allergiatestiä, aloitan siis siitä ensi kerralla...

stranger (Ei varmistettu)

Titi-Uu: Kyllä aineelle voi herkistyä ja myöh. allergisoitua. Jos on hirveen herkkä ihminen kyseessä, niin en suosittelisi edes värien käyttöä.
Oli nyt pakko vastata:D
Minun mielestäni hiusvärejä tulisi hieman enemmän tutkia, ja niiden kyvystä imeytyä verenkiertoon.

(Ei varmistettu)

Ainiin, sitten vielä. Siis maksavatko ripset oikeasti 140e????? Huh, ei tässä ihan 480 euron opintotuella ripsiä ostella :DDD

uu (Ei varmistettu)

Ensimmäisen huollon lisäksi voisit varmaankin hommata jonkinnäköisen alennuksen huoltoon myös? ;) Haha, ei vaiskaan. Otin muutama kk sitten pidennyksen eräässä Hairstoressa, ensimmäisen peiliinvilkaisun jälkeen teki mieli painua maan alle.. Ripsien laittaja ajatteli korjata mielestäni huonon lopputuloksen liimaamalla useampia ripsiä yhteen omaan ripseeni. Hieno homma. Huollot olen tehnyt nyt muualla kuin kyseisessä puljussa, mutta toi xtreme lashes kiinnostaisi kovasti..

Pau (Ei varmistettu)

Mitä mieltä Saara Sarvas on mediaan tulleista hiusväri-kuolemista? Ovatko markettivärit enää turvallisia?

TuuliAnna (Ei varmistettu)

En tiedä, ehditkö vastailla näihin kommentteihin, mutta osaisitko suositella jotain hyvää muotoiluainetta(vaahto, neste tms.), jota laitetaan ennen föönausta hiuksiin. Oon tähän asti käyttänyt jotain tuuheuttavaa muotovaahtoa, mutta se takuttaa mun hiuksia ihan hirveästi(ja haisee pahalle). Mulla on puolipitkät, paksuhkot ja värjäämättömät hiukset. Oon kokeillut sitä Tigin Candy Fixations Totally Bakedia, mutta en tiedä, jotenkin tuntuu, että se tekee vähän tahmaiset hiuksista... Miten se Sugar shock, onko se tarkoitettu föönauksen alle?

Vierailija (Ei varmistettu)

tiedän, että tuo on joku varjo tms. mutta sun nenänpää on ihana viimeisessä kuvassa :D <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvä juttu Saara:) See ya:) terkuin Hanna

Vierailija (Ei varmistettu)

ps. oon laittanu sun ripset jo kaks vuotta, aikaa menee vaan niin nopsaan..;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla tuli mieleen tuota TTK:ta katsoessa(upea meikki&hiukset ja asu Annalla taas), että meikkaatko Annan kulmia koskaan mitenkään vai onko ne luonnostaan sellaiset?

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo Hairstore on käsittämätön...osaako ne tehdä MITÄÄN siellä oikein? En IKINÄ uskaltais ottaa siellä ainakaan mitään ripsienpidennyksiä, enkä enää kyllä halua mitään hiustenleikkuutakaan. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse olen laitattanut Hanna V:llä ripset ja voin tosiaan suositella lämpimästi. Hannahan tekee ripsiä tällä hetkellä Tapiolassa. Muutenkin tosi herttainen tyttö, ja työn jälki ensiluokkaista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Parasta jälkeä olen minäkin saanut Hannalta Kitty Catin Tapiolan liikkeestä. Suosittelen.

beautyismy.blogspot.com (Ei varmistettu)

En ymmärrä tätä hössötystä "laadusta" edelleen vannon brändihuijauksen nimeen.
Nn ole tietääkseni pilannyt yhdenkään ihmisen luonnonripsiä eikä ne ole klimpissä tai huolletaan n. 4 vkon välein ja hintaa liikkeessä olen ottanut 80e/full set
Nyt kotona tehdessäni otan 50e ja siitä pois alvit ja aineskustannukset (alle5e) niin silti siinä jää tuntipalkka käteen.
Samanlaista synteettistä karvaa ne on eri purkeissa ja nämä extremen ripset vain sattuu suomessa oleman aikas kalliit myös kun ne ostaa tekijä sisään siihen tuo hinta perustuu :) Tiedän että osaan.
Terveisin Pauliina Beautyismy.blogspot.com
Kiitos ja anteeksi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mut sehän on tosiasia että jokaisesta työntekijästä löytyy hyvän ja huonon työn tekijöitä. Jotku vaan ovat parempia toisessa ja jotku toisessa työssä. Eikös se näin mene. Ja asiakashan saa valita kenet haluaa, ja kyllähän se laatu ja hinta kulkee käsikädessä, joka asiassa.

SSSSSSS (Ei varmistettu)

JOS TÄÄLLÄ ON KOKEMUKSEN OMAAVIA RIPSEN OTTAJIA JYVÄSKYLÄSTÄ NIIN MITÄ LIIKETTÄ TÄÄLLÄ SUOSITTELETTE?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, semmosta oon miettinyt, kun suositellaan että meikitkin vaihdettaisiin vesi- tai geelipohjaisiin ripsienpidennysten kanssa, että onko sulla käytössä millanen kajaali tai eyeliner esim? Kun tuntuu, että on hirveän vaikea löytää oil-free kajaalia, tai sitten en vaan osaa katsoa, mitä tuote sisältää. Voisitko suositella joitain öljyttömiä silmämeikkituotteita?

Hennu_ (Ei varmistettu)

Heippa! osaako joku sanoa missä sitä sitten kannattaisi käydä kurssia jotta saisi parhaan mahdollisen koulutuksen? Jos oikein ymmärsin niin extreme lashesilla pitää olla jo joku kosmetologi koukutuspohja ja kauneushoitola tms missä aikoo sitten ripsiä tehdä? JB lashes mainosti,että ainoa aito koulutus täällä on suomen kauneuskoulu oy:ssa Tampereella(ja nyt kai turussakin) ja yhden päivän kurssin hinta 900 tuntui tosi suolaiselta.Saara kun kirjoitteli konad siveltimistä ja niiden olevan alessa cesarsshopissa niin haahuilin siellä sivuilla ja törmäsin JB lashes riprikurssi mainokseen hintaan 300! Että millehän kurssille kannattaisi tälläisen tavallisen tallaajan mennä rahansa syytämään.Haluaisi kovasti oppia näitä tekemään,mutta mietityttää onko jotkut koulutukset ihan huijausta ja miten valita just se oikea!?

Unelmien vuosi

itse haluisin oppia tekemään ripsienpidennyksia ja maskeeraajaksi ja kaikkee sitä saa unelmoida....

Vierailija (Ei varmistettu)

Todella kattavasti tietoa oikein tehdyistä ripsienpidennyksistä löytyy LashLoverseilta! www.lashlovers.fi Sieltä myös koulutukset ja ammattilaistuotteet - toimii taatusti. :)

TeeTee (Ei varmistettu)

Tuo kuvasi ennen huoltoa oli mun mielestä kyllä merkki siitä että ei kovin taidokkaasti ollut tehty. Ripet kääntyilevät vääntyilevät vain jos niihin on kiinnittynyt muitakin kuin se yksi ripsi. Pari sallittakoon koska ihmisiä me tekijätkin ollaan mutta sun setti näyttää sojottavat sikonokin kaikki tyynni. Ripsi pysyy kauniisti asennossaan tappin saakka eli kunnes putoaa jos on liimattu oikein. Harjaus ei korjaa ripsien asentoa vaan auttaa sieltä irrottautuvien ripsien poistossa jotta eivät jää poikittain roikkuman muihin kiinni. Pidennys kun näkyy paljon pidemmälle kuin luonnonripsi paksuuden ja värin vuoksi. Laiton jälkeen ihan huoltoon saakka tulisi asiakkaan kyetä harjaamaan ripsiään sujuvasti. Jos on paljon yhteen liimattuja tai liimaklönttejä harja ei kulje vaan nappaa kinni. Silloin on syytä ottaa yhteys laittaneeseen tahoon ja pyytää korjausta. Harjaus tapahtuu pyöriviällä liikkeellä jatkeiden yläpuolelta.

Kommentoi