Xtreme Lashes – ripsiasiaa jälleen kerran!

ripsikamat.jpg

Ripsipidennykset ovat yksi kysellyimmistä postausaiheista, joten tässäpä teille infopaketti noista pienistä synteettisistä ihmeistä näin torstai-illan ratoksi! (Toim. huom. rakas lily hävitti tekstistäni 80% tässä pari tuntia sitten, joten postausajankohta on hieman aiottua myöhäisempi :D).

Ripsien pidennykset a.k.a. kestoripset ovat vitsaus ja ihastus, joka on villinnyt varsinkin meidät suomalaiset jo muutaman vuoden ajan. Me taidetaan olla jonkintyyppistä hurahtajakansaa, eikös vain?

Käytin myös termiä vitsaus, sillä kova kysyntä synnyttää kaikenlaatuista tarjontaa! Tämän postauksen perimmäinen idea on varmaankin herättää viimeisetkin teistä siihen, että ei se hinta vaan se laatu!!

 

ripsia.jpg

Mainittakoon tässä vaiheessa, että tämä ei ole maksettu mainos, vaan tyytyväisen asiakkaan ylistyspuhe 🙂 Olen itse pitänyt ripsiä päässäni jo reilun kaksi vuotta ja tästä ajasta yli puolet on räpsyjäni kiinnittänyt jo aiemminkin hehkuttamani KittyCat Beauty Centerin Hanna! Tänä aikana omien ripsieni pituus (9mm) ei ole lyhentynyt, enkä ole huomannut minkäänlaista harventumista tai muita ongelmia.

Päässäni on aina ollut Xtreme lashesin ripset ja liima, eikä minulla ole kertaakaan ollut merkistä pahaa sanottavaa, kunhan teknikko on ollut asiansa osaava. (En silti siis millään tapaa kiellä sitä, etteikö muillakin merkeillä saisi aikaiseksi hyvää jälkeä, kunhan tekijä on hyvä!!)

Sertifioitu ja hyvin koulutettu teknikko ei kiinnitä liian pitkiä tai paksuja ripsiä, tee ripsistä väärän mallisia, kiinnitä ripsiä toisiinsa tai kiinnitä niitä liian lyhyisiin kasvuvaiheessa oleviin ripsiin.

Olen kuullut ja nähnyt kauhutarinoita niin hyperpitkistä silmät lurpsauttavista ripsistä, kauttaaltaan yhtä pitkistä ripsistä, ripsistä joiden laiton viimeisessä vaiheessa koko ripsirivistön päälle vedettiin liimavana jne…. 

Ei ihme, että monet ovat skeptisiä pidennysten suhteen!

 

pinsetit.jpg

Kestoripset ovat siis synteettisiä yksittäisiä ripsiä. Niitä on ohuita, keskipaksuja ja paksuja, luonnollisella tai vahvalla kaarella. Värejä löytyy luonnollisten mustan ja ruskean lisäksi lähes kaikissa sateenkaaren väreissä, jolloin jokaiselle asiakkaalle on mahdollista luoda juuri omanlainen lookki. 

Liimaa löytyy normaalin lisäksi myös herkkäsilmäisille, jolloin sen aiheuttama ärsytys on minimoitu.

Kiinnitysvaiheessa teknikko kiinnittää silmän alle kosteuttavat geelilaput, jotka myös suojaavat alaripsiä. Sen jälkeen yksittäiset ripset erotetaan pinsettien avulla ja niihin kiinnitetään pidennykset. 

Ensimmäinen käyntikerta kestää 2-2,5h ja 2-4 viikon välein tehtävä huolto 45-90min.

Ensimmäisellä kerralla ripsiin kiinnitetään yleensä 60-110ripseä / silmä, mutta tuo 110 on kyllä lukuna jo lookkina todella hurja! Ripsiä kiinnitetään niin paljon, kuin asiakkaalta omia karvoja löytyy.

 

laputsilmiin.jpg

Tärkeintä ripsien kanssa elämisessä on oikea hoito. Se pidentää huoltoväliä huomattavasti. Tässä hoito-ohjeet lainattuna KittyCatin sivuilta:

 

Vältä ripsien kastumista ensimmäisten 24 tunnin kuluessa että liima ehtii kuivua läpikotaisin.

Suosittelemme selällään nukkumista ensimmäisenä yönä että ripsesi eivät sotkeutuisi kuivumisen aikana. Harjaa ripset varovasti ripsiharjalla seuraavana aamuna erotellaksesi ripset.

Vältä suihkun ja saunan kuumaa höyryä, samoin uimista ja rusketushoitoja ensimmäisten 48 tunnin aikana ripsien laitosta. Tämänkin jakson jälkeen pidä käynnit saunassa, höyryhuoneessa ja rusketushoidoissa minimissä, koska alituinen kuumuus voi aiheuttaa liimasiteen heikkenemisen.

Vältä kovia mekaanisia ripsentaivuttajia, sillä ne voivat katkaista sekä luonnolliset että synteettiset ripset.

Voit muotoilla ja taivuttaa ripsien kärkiä varovasti kuumennettavalla ripsikihartimella. Älä käytä ripsikiharrinta ripsien tyveen missä sidos on. Jos haluat permanentatun näköiset Xtreme Lashes -ripset, kerro siitä muotoilijallemme. Meiltä löytyy ripsivalikoimista neljää eri kaarevuutta: X30, X35, X40 ja X50, joista X50-ripset ovat kaarevimmat ripset.

Älä käytä öljypohjaisia puhdistusaineita silmiin ja silmänympärysalueelle. Käytä sen sijaan vettä tai geelimäisiä puhdistustuotteita kuten Xtreme Lashes -silmämeikinpoistoainetta ja mikrokuitutikkuja sekä nukkaamatonta liinaa poistaaksesi varovasti meikin silmän ympäriltä. Älä käytä vanupalloja, vanulappuja tai vanupuikkoja suoraan ripsiin, koska kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan.

Tiedustele kauneudenhoitajaltasi Xtreme Lashes -ripsiä suojaavaa ja niiden kestoa pidentävää Protective Coating -suojanestettä. Ensimmäisten 24: n tunnin kuluttua voit lisätä sitä ripsiisi joka seitsemäs tai kymmenes päivä säilyttääksesi ripsiesi ulkonäön ja pidentääksesi niiden ikää. Noudata tuoteselosteen ohjeita saavuttaaksesi parhaan tuloksen.

Ripsivärin käyttö ei ole tarpeen Xtreme Lashes-ripsien kanssa. Voit kuitenkin käyttää sitä säästäen halutessasi vieläkin näyttävämmän lopputuloksen. Xtreme Lashesin tuotevalikoimista löytyy Xtreme Lashes ripsille kehitetyt ripsivärit. Noudata Xtreme Lashes -ripsivärin tuoteselosteen ohjeita saavuttaaksesi parhaan tuloksen. Vältä öljypohjaisia ja vedenkestäviä ripsivärejä, koska niiden ainesosat liuottavat liimasidoksen.

Vältä kaikkien öljypohjaisten tuotteiden käyttöä ripsiin tai niiden lähelle. Öljy liuottaa liimasidoksen. Käytä sen sijaan vettä tai geelipohjaisia kosmetiikkatuotteita.

Vältä kemiallisia kuorinta-aineita, alphahydroksidia, beetahydroksidia ja muita happopitoisia aineita kun sinulla on Xtreme Lashes -ripsipidennykset. Nämä aineet tuhoavat liimasidoksen.

Ennen kaikkea, ole varovainen! Älä nyi tai kisko ripsiäsi ja pidättäydy hieromasta silmiäsi liiallisesti.

 

ripseteihuollettu.jpg

Tässä omat ripseni harjaamattomina 3 viikkoa edellisen huollon jälkeen.

 

ripsetvalmiit.jpg

Ja tässä räpsyt heti huollon jälkeen. Pituutta näillä on pisimmillään 12-13mm.

 

Sellaista ripsiasiaa tällä kertaa! Heräsikö paljon kysymyksiä?

 

P.S. Ihanainen Hanna tekee Tapiolan ja Flamingon KittyCat Beauty Centerissä palstani lukijoille ensimmäiset ripset hintaan 140e! Mainitsethan aikaa varatessasi tarjouksesta 🙂 (Hinta ei sisällä ensimmäistä huoltoa.)

Lisätietoa ripsista ja yhteyden Hannaan ja muihin teknikoihin saat TÄMÄN sivun oikeasta reunasta löytyvien numeroiden kautta.

kauneus testit meikki
Kommentit (26)
  1. Tuo kuvasi ennen huoltoa oli mun mielestä kyllä merkki siitä että ei kovin taidokkaasti ollut tehty. Ripet kääntyilevät vääntyilevät vain jos niihin on kiinnittynyt muitakin kuin se yksi ripsi. Pari sallittakoon koska ihmisiä me tekijätkin ollaan mutta sun setti näyttää sojottavat sikonokin kaikki tyynni. Ripsi pysyy kauniisti asennossaan tappin saakka eli kunnes putoaa jos on liimattu oikein. Harjaus ei korjaa ripsien asentoa vaan auttaa sieltä irrottautuvien ripsien poistossa jotta eivät jää poikittain roikkuman muihin kiinni. Pidennys kun näkyy paljon pidemmälle kuin luonnonripsi paksuuden ja värin vuoksi. Laiton jälkeen ihan huoltoon saakka tulisi asiakkaan kyetä harjaamaan ripsiään sujuvasti. Jos on paljon yhteen liimattuja tai liimaklönttejä harja ei kulje vaan nappaa kinni. Silloin on syytä ottaa yhteys laittaneeseen tahoon ja pyytää korjausta. Harjaus tapahtuu pyöriviällä liikkeellä jatkeiden yläpuolelta.

  2. Todella kattavasti tietoa oikein tehdyistä ripsienpidennyksistä löytyy LashLoverseilta! http://www.lashlovers.fi Sieltä myös koulutukset ja ammattilaistuotteet – toimii taatusti. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *