Harmaan alla

Sairaan Ihana Sanni

On tuntunut koko kevään, kuin kaiken päällä olisi harmaa verho. Olen ahdistunut aamuisin ja pelkään, että en selviä päivästä. Nyt mietin sitä, että mitä pelkään? Ai että kuolen? mutta kuolemaa en ainakaan pelkää, koska en ole itsetuhoinen, enkä usko, että jään juuri tänään auton alle. Uskoisin pelkääväni sitä, että en saa mitään järkevää aikaiseksi. Tai ahdistusta: ettei se lähdekään koko päivänä pois. Masennuslääkkeiden lopettaminen, liiallinen sairastelu ja siitä seuraavaa urheilemattomuus ovat syyllisiä. Sairastan myös ehkä aina keväisin jonkinasteista alakuloa, koska tasan vuosi sitten oli samanlaista.

Ennen pystyin kirjoittamaan tosi rennosti, sen syvemmin analysoimatta tekstiäni. Mutta tähän olotilaan liittyy myös neuroottisuus. Pelkään sanovani jotakin niin, että joku loukkaantuu. Pelkään, että on kirjoitusvirheitä, vaikka aikasemmissa blogeissani on ollut vain pieniä kirjaimia eikä kieliopilla ole ollut minkäänlaista arvoa. Pelkään, että olenkin TOSI tyhmä, etten enää olekaan hauska. Mutta nyt vain pelkään pelkääväni, tylsistyväni, loksahtavani pian johonkin tuntemattomaan muottiin. Niin, että harmaan alla olisikin vain harmaata.

(Ja tässä kohtaa en enää pelkään mitään noista)

Tänään maalasin Shoutdogsiin (tulee huomenna myyntiin) pienen taulun ja se teki todella onnelliseksi. Muistin pitkästä aikaa, kuinka työni on iloni ja muutama tunti päivässä sitä on riittävästi. Ei tarvitse tehdä töitä 40h/vko, vaan 10 tuntiakin on tosi jees! 

Harmaan alla on vähintään sateenkaari.

Kommentit

Asikaine
Asikaine

<3

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Heti tuli parempi mieli! Pusupusu!

mäkin pidän itteeni tyhmänä: pelkään kirjoitusvirheitä ja sitä että joku loukkaantuu!

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Musta tulikin isona niinkuin sä!!!

maka (Ei varmistettu)

Kein Problem! me ollaan kaikki samassa heiluvassa veneessä, johon voidaan istuttaa kaunis puu. siihen nojataan yhdessä pelon hetkillä, ja kastellaan sitä yhdessä..
ja puu kelluu jos vene joskus pääsee kaatumaan!
pusu

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

I-HA-NA MAKA!!! Kaipaan sua! Tulkaa pian Suomeen- nojaillaan sitten yhdessä siihen lahoon puuhun! PUSUJA!

jemsu (Ei varmistettu)

Tsemppiä! Lopetin itsekkin masennuslääkkeiden käytön jonkin aikaa sitten ja nyt taas ahdistaa ihan kaikki, en muistanutkaan millaista tämä on. Meditaatio, kävely ja ihan se että antaa itsensä vaan olla sellanen tyhmä mielenvikainen (siis minä, ei muut) kun on, on auttanut vähän. Ja kaikki ihanat melankoliset leffat ja kirjat. Kevät on aina vaikeinta aikaa itselleni, mutta kesä on loppujen lopuks tosi jees.

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Voi ei! Sielläkin! Ahdistus kaikesta on kamalaa. Onneksi on meditaatio: se on joskus niin tajunnanräjäyttävää! Varsinkin kun muistaa, ettei ole olemassa oikeanlaista meditaatiota. Vaikka mielessä olisin koko session tuhat ajatusta niin se on silti onnistunut meditaatio. Pitää siinäkin olla itselleen armollinen. Kävelen paljon. Muta yleensä oon vaan senkin ajan ahdistunut. Paitsi kun katselen esimerkiksi leikkiviä koiria tai auringon takaa pilkahtavaa aurinkoa. Silloin on hetken hyvä. T: toinen tyhmä mielenvikainen (ja nuokin piirteet on aika ihania!)

meditaatio ottaa demoneita sisään ja ne aiheuttavat monia sairauksia. vain usko Kristukseen pelastaa. itse olen täysnolla mutta totuus on Kristus.

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Olen valmis kohtaamaan demonit (mitä ne nyt sitten kenellekin ovat?) :) Itselle meditaatio on tehnyt todella hyvää, vaikka sitä valitettavan harvoin teenkin. Miksi ei tulisi kohdata omia pelkojaan, ajatuksiaan ja menneisyyttään (esimerkiksi meditaation kautta)? Minä en usko Kristuksen pelastukseen. Uskon itseeni ja kanssaeläjiin, kaikkeen minkä itse näen ja pystyn kokemaan. Sinä saat uskoa mihin uskot, mutta et kuitenkaan voi TIETÄÄ pelastaako se uskosi sinut tai minut ja kertoa siitä minulle kuin se olisi minunkin totuuteni. En minäkään tuputa muille. Kaikki (totuus?) kyllä selviää aikanaan.

Johanneksen evankeliumi 14:6

 Jeesus sanoi hänelle: “Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.