Sanni työhuoneella (vihdoinkin Vuores alkoi)

Sairaan Ihana Sanni

Kun työt alkoivat, katosivat myös mielenterveysongelmat. Olen miettinytkin, että juuri näin pääsen ahdistuksestani eroon. Tarvitsen tunnit työhuoneella, aikaiset nukkumaanmenot ja aikaiset herätykset. ARKIRYTMIN. Nyt se on täällä ja mieli on super iloinen ja onnellinen!

Työharjoittelijani Senni aloitti kanssani tänään. Etukäteen olin jännittänyt miten jaksamme siirrellä mdf-levyjä, kuinka kuviosahaus onnistuu, kuinka selkä kestää? Näitä kysymyksiä olen kerinnyt pyörittelemään mielessäni aivan liian kauan. Nyt on yksi työpäivä takana ja saimme tehtyä enemmän päivässä mitä olin kuvitellut! Jaksoimme siirrellä levyjä, keksimme hienoja juttuja ja sahan käyttö oli helppoa. Selkäkin on ihan yhtä paskassa kunnossa kuin aamulla, eli ei katkennut kokonaan! Mikään näistä ei onnistuisi kuitenkaan yksin ja olenkin niin kiitollinen Sennistä. Päivän aikana tuli monesti sellainen olo, kuin olisin itse harjoittelussa. Niin fiksu Senni on!

Aloitimme bambista!

Jo nyt leikattu!

Kun oppisin sen, että asiat hoituvat ilman stressailua. Kaikki on mennyt niin putkeen. Maanantaina muutin vanhasta ihanasta työtilastani uuteen ihanaan työtilaan. Tämä uusi on tosi suuri ja tuli hyvään hetkeen kun alkoi tilaa vaativa projekti. Ensimmäistä kertaa minulla on jopa vähän liian suuri työhuone. Täällä on hyvä tehdä tätä ja muita tulevia juttuja. Jee!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.