Talo, jossa asun: makuuhuone

Sairaan Ihana Sanni

Taas taloni esittely jatkuu. Vuorossa makuuhuone.

Tämä huone on kokenut vaikka mitä! Muuttaessani taloon, tässä oli matala huone alkovilla. Ensimmäiset kuukaudet asuin tässä huoneessa kun 2.kerros oli pintaremontissa. Kun kiipesin asumaan yläkertaan, huoneeseen muutti ystävä joka ei viihtynyt montaakaan kuukautta- hiirenpoikanen oli liikaa! Sitten tuli toinen vuokralainen, joka sai häädön pois Jyrin alta. Jossakin vaiheessa huone toimi myös työhuoneenani. Kuva vuodelta 2010.

Sitten alkoi remontti, onneksi, koska seiniä vähän avatessa todettiin, ettei tukirakenteita ole. Ihme ja kumma minä ja kymmenet juhlijat eivät pudonneet yläkerrasta alas. God bless!

Pieni pintaremontti muuttui mielenterveysmeneetalonrakentamiseksi. Kaikki, joilla on koiria tietävät kuran määrän joita haukut tuovat sisälle- vuosi ilman suihkua se on vielä kivempaa! Ja ne kymmenet random talkoilijat jotka kävelevät kengät jalassa sisällä. Alakerta ilman lattiaa. Pissaaminen keittiössä pottaan, niin että naapurin setä näkee toimituksen parvekkeeltaan. Toisaalta suosittelen kaikille naimisiin aikoville heti häiden jälkeen alkavaa remonttia. Jos tästä selviää- selviää mistä vaan.

Tältä näyttää nyt. 

Tämä meidän viiden makuuhuone: Minun, Jyrin, Tiina ja Katja koirien sekä Filemon kissan. Vain Filemon pääseen sänkyyn kun se on niin korkealla. Katja nukkuu isolla tyynyllä ja Tiina omalla tyynyllään sängyn alla. Alla mukavasti myös säilytystilaa ja jos vaikka joskus saisin tuohon ommeltua verhon.

Kaatopaikalta löydettyä Kastorin kaminaa ei ole kytketty, vielä. Ei ehkä ikinä. 

Sängynpäätyyn mahtui mukavasti vielä säilytystilaa. Hirveä Ikean kaappi jossa palat eivät osu kohdilleen.

Hyllyn päällä oleva merimiespatsas on kamalin. Kerran meinasin heittää salaa roskiin, mutta rakkaus voitti. Jyri löysi sen Brysselin kadulta mulle lahjaksi.

Tapetti saatiin sukulaiselta ilmaiseksi. 

Maalasin pienen taulun kun koirani kuoli. Siellä se on, kaukana, ihan yksin. Ja mulla on ikävä.

Jenni Rutasen maalaus:

Ihanat Vallilan verhot. 

Maailman paras paikka nukkua! 

 

 

 

Kommentit

Kauko (Ei varmistettu)

Haha! Vähän naurattaa sun jutut. Ootan lisää tekstejä!

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Älä naura mun vakaville jutuille!!!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.