kaksi viikkoa personal trainerin palkaamisesta

No niin nyt on kaksi viikkoa ollut trainerin ja voin sanoa. että auts auts.. kaikkiin lihaksiin mitä musta löytyy sattuu. Ensin opetteltiin juoksua ja sit juostiin mäkeä ylös niin kovaan kun vain jaloista päästiin ja tehtiin hieman erilaisia juttuja.

Sit oltiin torstaina oltiin kuntosalilla ja tehtiin jalkoja. Ja seuraavana päivänä huomasin kuinka kipeää teki lihakset ihan jummissa. silti perjantaina töiden jälkeen lenkille. Lauantai aamu oli vielä kipeämpi, olen kyllä muistanut vennyttellä. noh tästä voi vain nousta ylös päin. Seuraavan kerran salille Ensi viikon keskiviikonna ja torstaina traineri tulee mukaan 🙂 tänään taidan pitää lepopäivän 🙂 huomenna voisi käydä tekeen juoksutreenin 🙂 30min pitäis jaksaa juosta. katsotaan miten tytön käy 🙂

Mulla alkoi eilen vihdoin ja viimein kesäloma 🙂 ja ensi viikolla olisi meno kampaajalle ja kynsien laittoa. laitan geelikynnet kun 8.8 on miehen ystävän häät. käyn päässä pientä taistelua. otanko silloin vai olenko selvinpäin. kun kuitenkin ollaan 12päivä lähdössä Helsinkiin.

Tänään otin painon ja mittaukset. seuraavan kerran otan ne ensi viikon perjantaina. saa nähdä onko sit tullut muutosta.

kauneus hiukset terveys liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *