Ihana ihana eilinen

Ette varmaan ylläty, kun kerron, että täällä kirjoittelee jälleen Helsingistä palannut neljän tunnin yöunilla varustettu reissulainen! Hyppäsin torstaisen aamuvuoron jälkeen suoraa bussiin kohti pääkaupunkiseutua. Tänään aamulla palasin takaisin Tampereelle ja juna-asemalta suoraa takeaway-kahvi kourassa töihin. Nolottaa myöntää, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun matkustin yksin junalla. Monet ovatkin päivitelleet sitä, että lentelen helposti yksikseni menemään, mutta kun junasta puhutaan, menee minulla sormi suuhun. 😀 No, luulisin tämänaamuisen matkan jälkeen pärjääväni vallan hyvin seuraavallakin kerralla!

I don’t think you’ll be surprised when I tell you that I once again returned from Helsinki this morning! After Thursday morning’s work shift I jumped on a bus and headed to Helsinki to spend my day off there which was yesterday. What I think will surprise you though is that today’s Helsinki-Tampere train ride was my very first time on a train alone… 😀 People always wonder how I pretty much always fly alone but what comes to trains I am so lost. Well I think from now on I’ll feel more comfortable with trains as well.

Vaikka säätiedostus oli luvannut muuta, Helsingissä saatiin eilen nauttia aivan ihanasta, aurinkoisesta kevätpäivästä. Torstai-iltaisen valvomisen seurauksena nukuimme pitkään ja selvisimme keskustaan vasta lounasaikaan. Nautimme aamiaista, istuimme Strindbergin ulkopöydillä aurinkoa paistatellen, kiertelimme ympäri keskustaa ja räpsimme lukuisia kuvia.

Yesterday was a day to remember! As always we had SO much fun during the time me and my friend spent together! The weather in Helsinki was literally perfect for us to enjoy the day by having breakfast outside, walking around the city and taking hundreds  of pictures. I wouldn’t change a thing!

Tällaisina päivinä voin todellakin sanoa nauttivani elämästä. Mietin eilen illalla, miten olen paikasta riippuen vähän kuin eri ihminen. Helsingissä joka nurkan takaa tulee vastaan mitä ihanimpia kuvauspaikkoja ja tunnelma koko kaupungissa on aivan eri tasolla inspiroiva, kuin esimerkiksi raitiovaunurakennustöiden vuoksi täysin hajalle revitty Tampere… En haluaisi olla se tyyppi, joka valittaa moisesta, mutta kyllä se vaan omaan mielialaan vaikuttaa valtavasti. Olen niin visuaalinen ihminen, että jos ympärilläni maisemat ovat tylsät tai lähestulkoon rumat, ei se saa minua nauttimaan olostani – päinvastoin. Täytyy kuitenkin lisätä, että sitten kun nuo raitiovaunuhommat ja muut ovat valmiina, uskon Tampereenkin alkavan taas loistaa entistä ehompana!

 I always feel like such a different person depending on where I am at the moment. In Helsinki you find something beautiful and inspiring around pretty much every corner and I absolutely love that! Let’s not even talk about Tampere which looks quite ugly right now due to all the constructions they do here… However, after it’s all done I believe Tampere will look more beautiful than ever!

Paria Oreo-pääsiäismunaa lukuunottamatta en voi sanoa erityisemmin viettäneeni pääsiäistä, ainakaan millään perinteisellä tapaa ja nyt kun mietin, ei minulla taida edes olla minkäänlaisia pääsiäisperinteitä. Kouluaikoina pääsiäinen tuntui aina pääsiäiseltä ja jollain tapaa erityiseltä, parin extravapaan vuoksi. Nykyään ei ole mikään taattu juttu, että kaikki nuo neljä päivää on vapaana ja siksi pääsiäinen ei normaalista arjesta erotu omalla kohdallani oikeastaan laisinkaan. Kuitenkin, mikäli niin voi sanoa, minulla oli mitä ihanin pääsiäinen, vaikka hieman lyhyeksi jäikin! <3 Toivottavasti teilläkin on ollut ja tulee olemaan rentouttava pääsiäinen!

Other than the couple of super delicious Oreo Easter eggs I ate (Thank you Vilma<3), my Easter didn’t really look like Easter. I guess? I mean, I don’t really have any Easter traditions nowadays. Since I’ll be at work most of the Easter holidays Easter feels like any other day to me. Despite that I’d say I had a short yet lovely Easter this year! I really hope yours has been, and will be, great one as well!! 

Kommentit (4)
 1. Mun tamperelainen ystävä joka muuten viihtyy siellä tosi hyvin, sanoi myös että nykyään Tampere on yksi iso työmaa. Mutta silti mulla on sinne ikävä ja haluaisin piipahtaa tänä kesänä. 🙂 Nää kuvat on tosi ihanat ja sun pääsiäinen kuulostaa olleen oikein mukava!

  1. Tampere on kyllä kiva ja kotoisa kaupunki. Harmi, että se on viimeistään tässä työmaan keskellä päässyt hieman unohtumaan.. 🙁 Hih, tervetuloa kesällä tännepäin! 🙂 Kiitos ihanasta kommentista!! Toivottavasti sunkin pääsiäinen on ollut kiva!

 2. Niin rakastan Helsinkiä, siksi varmaan siitä blogiakin kirjoitan 😉
  Hienoja kuvia ja on todellakin meitä nyt aurinko hellinyt, miten ihanaa!!<3

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  1. Kuulostaa lupaavalta. 😉 Täytyypä käydä kurkkaamassa sun blogiin! Ah, aurinko on aina niiin ihana!<3 Toivottavasti se jaksaa paistaa läpi koko kevään ja kesän!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *