Kömmähdyksiä, kahvilaturismia ja extempore ideoita

En ole tänään tehnyt mitään, en sitten yhtikäs mitään. Olen vain maannut sängyssä ja se jos jokin on tuntunut harvinaisen oikealta ratkaisulta. Huomenna ehtii taas, tai ensi viikolla.

Tämä viikko on ollut <3 Niin paljon tuntuu tapahtuneen. On tuntunut hyvältä, miten monet yllättävätkin tahot ovat kommentoineet lähtemistäni ja sanoneet kauniita sanoja, jotka tekisi mieli kirjoittaa ylös, jotten varmasti niitä koskaan unohtaisi. Vaikka tiedän, että kaikkien elämät tällä koti-Suomessa jatkuvat lopulta kuten ennenkin, olin sitten paikalla tai en, on ollut tärkeää kuulla, että minua jää joku kaipaamaan ja että niin monelle ihmiselle olen tavalla tai toisella merkityksellinen. Jostain syystä olin olettanut saavani halveksuvia katseita ja lokaa niskaani siitä syystä, että otan ja lähden maapallon toiselle puolelle muutamaksi kuukaudeksi ilman sen kummempia tulevaisuuden suunnitelmia, mutta toistaiseksi olen vastaanottanut vain kannustusta.

Hieman harmaita hiuksia on aiheuttanut se, miten ehdin nähdä kaikkia ennen lähtöä. Keskiviikkona olimme ystäväni kanssa Helsingissä nauttimassa kaupungin mielettömästä kahvilatarjonnasta, sillä kummatkin rakastamme erilaisia kahviloita, kahvia ja ruokaa. Emme olleet edes etukäteen suunnitelleet päivän runkoa, mutta sellaiseksi se vain meni; liitelyksi kahvilasta toiseen. Aamiainen Tannerissa, kahvittelut Andantessa ja päivällinen/lounas Green Hippossa. Näiden välissä ehdimme kuin ehdimmekin myös shoppailla ja ajella sähköpotkulaudoilla totta kai. Olimme muuten eilen täällä Tampereella ajelemassa samaisilla potkulaudoilla ja suojatien yli TALUTTAESSANI onnistuin kompastumaan potkulautaani ja kaatumaan maahan pahimpaan ruuhka-aikaan… Saimme kyseisestä kömmähdyksestä loppupäiväksi hyvät naurut. 😀

Torstaina yksi ystävistäni tuli meille extempore yökyläilemään! Se oli yksi parhaista ideoista vähään aikaan, vaikka seuraavana aamuna odottikin aamuvuoro ja puoliviiden herätys. Mielestäni aina ei voi eikä pidä ajatella vain sitä, mikä on järkevää. Helposti arjen ja velvollisuuksien keskellä unohtaa elää eikä tajua, että keskellä viikkoakin voi toteuttaa spontaaneja ideoita, jotka tuovat elämään piristystä. Välillä on täysin ok vähän ”hullutella” kunhan velvollisuudet tulee hoidettua hulluttelusta huolimatta.

Extempore-jutut jatkuivat perjantaina, kun treffasin ystävää töiden jälkeen. Meillä oli superhauskaa kyylätessämme Blockfest-tyylejä kahvilan ikkunasta ja ajellessamme edellä mainituilla sähköpotkulaudoilla loppukesän sateessa. Illalla olin lyhyiden yöunien, hullujen kuukautiskipujen ja pitkän viikon ansiosta aivan puhki ja kömminkin sänkyyn jo kymmenen aikaan.

Kuten sanottu, tämä päivä on kulunut löhöillessä, syödessä jätskiä ja palautuessa. Kohta menen suihkuun, siivoan ja soitellaan kihlattuni kanssa. Tällä viikolla en taida tehdä erikseen ”viikon positiiviset” -postausta, mutta tähän postaukseen sisältyi niistä suurin osa. Toivottavasti teilläkin on ollut hyvä viikko! Palataan asiaan ensi viikolla ystävät. 🙂

puheenaiheet ajattelin-tanaan hyva-olo oma-elama
Kommentit (2)
  1. Ihania kuvia! Mitä kameraa käytät?

    1. Voi kiitos!<3 Kuvaan kameralla Nikon D750 tosin yli puolet tän postauksen kuvista on otettu iPhonella 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *