Odotusten vuosi 2019

20AB8C88-065D-48E7-8935-0D76F2A6191A.jpeg

Monille uusi vuosi tarkoittaa uusia kujeita ja ehkä jopa lupauksia muutoksista tiettyjen asioiden kohdalla, liittyivät ne sitten terveyteen, läheisiin, uraan, omaan asenteeseen tai mihintahansa. En ole koskaan perustanut uuden vuoden lupauksista. Toki vuodenvaihde on hyvä hetki pysähtyä pohtimaan, pitäisikö asioille tehdä jotain, mutta omalla kohdallani koen, että mikäli tällaiselle muutokselle on tarvetta, voin tehdä sen koska vain.

En voi sanoa vuoden 2019 tulevan olemaan muutosten vuosi, sillä moni muutosta kaipaava asia elämässäni ei juuri nyt ole omissa käsissäni. En siis voi luvata muutosten tänä vuonna tapahtuvan, voin vain toivoa ja odottaa niin. Yritän kaikkeni olla asettamatta tälle vuodelle liian suuria odotuksia, mutta täytyy sanoa, että petyn, mikäli elämäni ei tänä vuonna koe suuria muutoksia. Liian kauan olen kävellyt tätä samaa oravanpyörää ajoittaisilla uusilla twisteillä.

En oikeastaan koskaan ennen ole ottanut turhia paineita siitä, millaista vauhtia muut menevät elämässään eteenpäin. Olen ollut tyytyväinen omaan tahtiini ja omaan elämääni. Jo hetken on kuitenkin tuntunut siltä, että yht äkkiä muut suhahtavat ohitseni kilpa-auton lailla ja minä vain räpiköin. Turhauttavinta on se, etten voi kuin odottaa. Tulen varmasti kertomaan aikeistani täällä blogissakin tarkemmin sitten, kun alkaa tapahtua. Toistaiseksi en uskalla, sillä pelkään sen tuovan huonoa onnea. Sen voin kuitenkin sanoa, etteivät tämän hetkiset suunnitelmani ole jälleen kovin perinteiset, tai ainakaan pari seuraavaa suunnitteilla olevaa askeltani eivät ole.

Olisivatpa asiat niin yksinkertaisia, että tekisin vain uuden vuoden lupauksen ja against all odds toteuttaisin sen. Mutta nyt, ei auta kuin odottaa.

Kommentit (1)
 1. Ashish Singh
  24.1.2019, 07:31

  Great post Silja Cecilia!

  Thanks for putting the word out about what you think. Though I’ve got a different take on this. This year is going to be great as we have started with a bang and definitely going to grow much bigger at http://www.appventurez.com
  Don’t count yourself out. Every day is an opportunity to do something better and give a better meaning to every next day.

  Cheers 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *