7. akupunktio

Viime viikolla kävin 7. akupunktiohoidossa. Hoito meni kivasti, joskin nopeampaa kuin tavallisesti, koska hoitajalle oli sattunut tuplabuukkaus ja meitä olikin kaksi odottamassa akupunktiota samaan aikaan. Toinen asiakas pystyi onneksi jäämään vähän aikomaansa pidempään, joten minä pääsin ensin pisteltäväksi lyhennettyyn sessioon. Neulojen vaikutusaika on 20-30 minuuttia, ja nipistimme siis alun ja lopun keskusteluajasta, emme hoidon pituudesta.

Uutta oli tällä kertaa nasta, jonka sain hoidon päätyttyä korvaani vahvistamaan ovulaatiota. Nasta piti pitää paikoillaan korvalehden yläosassa kolme päivää. Nastan paikalleen pistäminen tuntui vähän epämiellyttävältä, mutta sen jälkeen en ole sitä oikeastaan huomannut. Ehkä se jossain vaiheessa kutitti vähän, koska aloin huomaamattani hinkata korvaa ja se sitten tietenkin sattui. Olin jo unohtanut koko nastan ja säikähdin vähän, että mikä ihme korvassani oikein on!

Ensi viikko on täällä etelässä hiihtoloma, joten sain varattua seuraavan ajan vasta lähes kuukauden päähän, kun loma-aika aiheuttaa aina vähän ruuhkaa. Mutta silloin menemme miehen kanssa yhdessä, saa nähdä innostuuko hänkin jatkamaan hoitoa. Minä ainakin olen vakuuttunut akupunktion hyödyllisyydestä, vaikka vaikutukset jäisivätkin vain kuukautiskipujen katoamiseen.

Kerran muuten lähtiessäni akupunktiosta törmäsin siskoni vanhaan kaveriin, jonka kanssa minäkin olen viettänyt aikaa jonkin verran. Tunnistimme siis toisemme, vaikka siitä on jo useampi vuosi kun olemme viimeksi nähneet, eikä hän ole nykyään oikein siskonikaan kanssa tekemisissä. Hän tunnisti minut ensin ja vaihdoimme pari sanaa, mutta onneksi hänen vuoronsa oli alkamassa ja minun piti joutua töihin. Oli se vähän kiusallista tavata tuttuja lapsettomuuden hoitoon erikoistuneen akupunktioklinikan aulassa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *