Erään syksyn pistokset

Tämän verran pistoksia on nyt ehtinyt kertyä, onneksi näillä saatiin positiivinen tulos aikaan.

Heinäkuun lopussa pistin hormonisuppressiohoidon vuoksi Procrenin, jonka olen jo ehtinyt viedä apteekin lääke- ja piikkikeräykseen, eli se ei ole kuvassa mukana. Noin kuukausi sen jälkeen, eli elokuun lopulla aloitin Pergoveriksen, että saatiin kierto taas käynnistymään ja ovulaatio aikaan. Ovulaatiota piti kuitenkin viikonlopun takia vähän jarrutella, joten pistin muutaman Fyremadelin. Sitten tuli irrotuspiikkinä Ovitrelle, jonka jälkeen olen pistänyt Prolutexia kerran päivässä. Prolutex on progesteronia ja se jatkuu vielä toistaiseksi, mutta en ole ihan varma minne asti. Seuraava lääkäriaika (ja varhaisultra!) on varattuna jo kahden viikon päähän, sen jälkeen tiedän paljon enemmän.

Pistosten lisäksi käytössä on ollut Mercilonit, Letrotzolit, Terolutit ja kortisoni, joka myös jatkuu vielä toistaiseksi. Sekä intralipid-tiputus kahden viikon välein, pistos sekin tavallaan.

Vaikka välillä epäilytti, totta kai tämä on ollut kaiken sen arvoista. Ja rehellisesti sanoen, kyllä vatsanahkaan pistettävä progesteroni on huomattavasti mukavampaa käyttää kuin ne emätinkapselit, jotka sotkee joka paikan, eli en valita!

perhe ajattelin-tanaan raskaus-ja-synnytys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *