Pysy, pysy, pysy…

Iltapäivän mielessäni on pyörinyt mantran lailla kiinnity, kiinnity, pysy, pysy, kiinnity, kiinnity, pysy, pysy

Sain matkaan hyvin kehittyneen blastokystin ja mieli on hyvä. Ainakin toistaiseksi. On jotenkin outo tunne tietää varmuudella, että nyt kohdussa on ihan oikea ja jopa hyvälaatuinen alkio. Sitten on vain minun kehosta/henkimaailman suosiollisuudesta kiinni, että tuleeko tästä mitään.

Testipäivän odotus on onneksi nyt lyhyempi kuin edellisessä siirrossa, on vähemmän aikaa jännittää. Ensi viikon aion tehdä etätöitä mökiltä, mikä on lähes lomaa, kun voi kahvitauoilla pulahtaa järveen ja töiden jälkeen lähteä suoraan hillasuolle. Siis vain mukavaa ja rentouttavaa tekemistä, minkä avulla aika toivottavasti rientää. Gonapeptyl pistettiin myös jo tänään, ja kun hoitaja tarjoutui tekemään sen saman tien, suostuin ilomielin. Vaikka olen jo tottunut piikittäjä, on silti mukavampaa kun sitä ei tarvitse tehdä itse!

Viidestä alkiosta neljä kehittyi viidenteen päivään asti, joista kolme hitaahkosti, joten niitä viljellään vielä yksi päivä lisää. Huomenna tiedetään jääkö pakkaseen enää mitään vai olisiko edessä jo seuraava IVF. Mutta toivotaan, että tämä nopein yksilö nyt jaksaa kiinnittyä ja pysyä matkassa. Kiinnity, kiinnity, pysy, pysy…

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *