Tästä se alkaa

 

Olen nyt kaksi kiertoa mittaillut lämpöjä ja ne ovat olleet paljon korkeammalla kuin aikaisemmin, kun olen mittaillut. Myöskään limojen suhteen ei ole ollut mitään merkittävää huomiota ovulaatiosta.

Tässä on lämpökarttani. Se on fertilityfriend sovelluksella tuotettu ja mielestäni paljon parempi kartta kun muilla ohjelmilla jota olen kokeillut. Mennäänpä sitten tuohon karttaan.

Minulla alkoi kuukautiset siis 14.12.2018 jolloin lämpökartta alkaa. Kahtena päivänä 26.1. ja 27.1. tuli ovulaatiolimaa todella paljon ja sitten tuli limassa taukoa ja ovulaatio lämpökartan mukaan tapahtunut 29-30.1. välisenä aikana. Tämä on todella mielenkiintoista, sillä olen itse aina ajatellut, että ovulaatio tapahtuu päivän parin sisään, mutta omien kirjauksieni mukaan tässä on kuitenkin mennyt aikaa. Lämpökartassa tulee kolme notkahdusta lämmöissä ja tämä on aivan normaalia.

Ensimmäinen notkahdus tapahtuu silloin, kun munasolu irtoaa eli ovulaatio tapahtuu. Toinen tapahtuu siinä vaiheessa ( oletetaan, että ollaan raskauduttu ), kun munasolu kiinnittyy kohdunseinämään ja kolmas ( korjatkaa, jos olen väärässä ) kun raskaushormoonia alkaa erittymään.

Sovellus kertoi minulle myös miten hyvin ovulaatio oli käytetty hyväksi. Meillä meni tämä kierto näin : 0-3, 0-1 ja tästä saimme tulokseksi hyvä. Jäinkin tässäkin kohtaa miettimään, miten ajoissa me sitten kuitenkin olimme, ja ilmeisesti useamman kerran päivässä yritykset lasketaan tuohon 0-3 ( tällä tarkoitetaan päivää ennen ovulaatiota ja jos edessä on – merkki, tarkoittaa tämä ovulaation jälkeen ) vaikka tämä olisi tapahtunut yöllä jolloin vuorokausi vaihtuu. Lämpötilojen vuorimaiset huiput johtuvat siitä, etten ole pystynyt mittaamaan lämpötiloja juuri samaan aikaan kuin aiemmin, vaikka kovasti ollut yritystä.

 

kaavio.jpg

 

13.1. päätin sitten, että kerta lämmöt edelleen näin korkealla ja nyt kiertopäivä 31 ja dpo 15, testataan. Oli aamu ja olin juuri herännyt. Minulle oli jäänyt edellisestä kierrosta yksi testi rasiaan. Testi oli merkiltään Clear blue first response. Tämä testi sanoo, että positiivisen tuloksen saa minuutissa ja negatiiviseen vaaditaan sitten jo useamman minuuten odottelua.

 

Tässäpä tulos!

 

htp.jpg

 

Tästä se meidän matka sitten alkaa!!! Jännittävää ja niin ihanaa! Miehelle kerroin vasta maanantaina ja nyt kovasti sanoo, etten saa rasittaa itseäni. Oireina nyt rintojen pistelyä, jatkuvaa palelua joka saattaa jossain vaiheessa muuttua ( herätessä aamusta ) hirveäksi hien määräksi ja muutaman kerran ollut tosi kovat repäisykivut.

Näillä mennään ja ollaan kiitollisia jokaisesta oireesta jota löytyy! 

 

Kommentit (2)
  1. Paljon onnea odotukseen, toivottavasti kaikki menee hyvin ja saatte pikku nyytin syliin syyskuussa <3

    T. Rosmis

  2. Pieni Paketti
    15.1.2019, 20:12

    Olipas kiva löytää sun blogiin! 🙂 Itsellänikin kun tosiaan la 9.9, niin samoissa mennään. Onnea odotukseen. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *