Älä koskaan vertaa katkerana omaa elämääsi muiden ihmisten elämään. Havaintosi muiden onnellisuudesta on harha.

Vaikka vetovoiman lakiin perustuva manifestointi eli toiveiden salliminen  on periaatteessa yksinkertaista, niin kulloinenkin tunnetilamme tekee siitä joko helppoa, tai vaikeaa. Eli elämme tavallaan aivan eri maailmassa, jos olemme negatiivisessa tunnetilassa, verrattuna siihen maailmaan ja elämään, jonka koemme positiivisessa tunnetilassa. Eli olemme elämämme eri hetkinä konkreettisesti eri taajuksilla, ja vastaanotamme erilaista ”radio-ohjelmaa”. Voidaan jopa sanoa, etä positivinen minämme on ”eri ihminen”, kuin negatiivisessa, matalassa tunnetilasa oleva minämme, sillä nämä kaksi olemustamme näkevät ja kokevat siis maailman  aivan eri tavalla.

Valmiit, tiettyihin elämänalueisiin liittyvät  tunnemuistomme määrittävät tästä syystä elämämme kulkua todella paljon, etenkin vanhemmalla iällä, kun tunnemuistoja on kertynyt enemmän. Ja tästä syystä jonkun ihmisen elämä saattaa vaikuttaa epäreilulla tavalla ”onnekkaalta”, ja toisen ihmisen elämä taas yhtä epäreilulla tavalla ”onnettomalta”. Mutta tarkastellessamme toisen ihmisen elämää ulkoapäin emme kuitenkaan koskaan voi tietää, miten tuo ihminen kokee itse tunnetasolla oman elämänsä, eli siksi kaikenlaiset oletuket ihmisten onnellisuudesta tai onnettomuudesta ovat AINA pelkkää näköharhaa! Raha esimerkiksi voi tehdä ihmisen joko hyvin onnelliseksi, tai erittäin onnettomaksi. Sama pätee ihmissuhteisin, maineeseen ja kunniaan, fyysiseen olemukseemme, lahjakkuuksiin, tai mihin tahansa muuhun elämänalueeseen.

Suurin osa ihmiskuntaa kokee siis onnettomuutta pelkästään siksi, että kokee jonkun toisen ihmisen elävän parempaa ja onnellisempaa elämä. Mikä on suuri ironinen paradoksi juuri siksi, että ihminen, jonka elämää kadehdimme, saattaakin kadehtia meitä itseämme. Ja molemmat osapuolet elävät siis omien tulkintojensa ja havaintojensa luomassa harhassa.

Muista siis aina, että ainoa onnellisuutta luova asia on korkea tunnetila, kyky arvostaa omaa elämää ja sen jokaista hetkeä, omaa itseä ja muita – eivät siis koskaan elämämme olosuhteet sinänsä, vaan suhtautumisemme noihin olosuhteisiin. Tunnetilasi juuri nyt on siis kaiken manifestoinnin avain: Sallit positiivisessa, torjut negatiivisessa tunnetilassa. Ja kaikkiin asioihin liittyy sekä negatiivinen, että positiivinen puoli. Manifestoimme aina sen puolen, jonka itse tunteillamme aktivoimme.

Et siis voi saada rakkautta vihaisena, turhautuneena, pelokkaana tai mustasukkaisena. Voit saada rakkautta vain tuntemalla itse rakkauden tunteita.

Et voi tulla onnelliseksi rahasta, täysin riippumatta siitä, kuinka PALJON sinulla on rahaa, jos tunnet puutetta, pelkoa ja toivottomuutta – joko rahan takia, tai minkä tahansa muun asian takia.

Et voi myöskään saada rahaa, jos keskityt tunnetasolla rahan puutteeseen, eli koet itsesi köyhäksi. Muista, että ns. fyysisellä todellisuudellasi ei ole mitään merkitystä, ainoastaan sillä, tunnetko itsesi vauraaksi vai köyhäksi, siis tunnetasolla. Aineeton vauraus värähtelee samalla taajuudella kuin aineellinen vauraus, eli jos arvostat aineetonta vaurautta, niin vedät puoleesi myös aineellista. Universumi ja vetovoiman laki ei tee mitään eroa aineettoman ja aineellisen vaurauden välillä. Kyse on vain värähtelytaajuudesta.

Samoin: Et voi tulla terveeksi, jos pelkäät sairautta. Et voi löytää onnea, jos koet itsesi onnettomaksi.

Etsi siis nykyhetkestäsi aina arvostamisen aiheita, voimasi on ajatustesi kohdistamisessa ja tunnetilassasi. Ja voimasi on aina tässä hetkessä. Käytä voimaasi.

 

Kommentit (2)
 1. Dunia Toropainen
  5.3.2019, 10:54

  Olipa hyvä ja silmiä avaava julkaisu! Se on juurikin näin, että ”parempi elämä” ja toisen kadehtiminen on vain illuusio. Tämän kun muistaisi aina, kun oma elämä tuntuu niin hankalata ja kaikkien muiden elämä helpolta ja täydelliseltä. Me tiedämme toisistamme vain pintaraapaisun ja se ei todellakaan kerro totuutta.

  Ei kadehdita vaan kannustetaan toinen toisiamme <3

  Mukavaa viikkoa sinulle 🙂

  https://duniatoropainen.blogspot.com/

  1. Kiitos, Dunia. Näinhän se on. Meidän tulisi aina iloita paitsi omasta, niin myös kanssaihmistemme menestyksestä ja onnesta, sillä olemme kaikki ”samassa veneessä”. Iloitsemalla muiden puolesta mahdollistamme myös itsellemme iloa. Ja kuvitelmamme muiden onnellisuudesta on siis joka tapauksessa lopulta aina harha, eli kateus on siksi täysin turha tunne <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *