Kohota tunnetaajuuttasi kirjoittamalla ylös asioita, jotka ovat jo järjestyneet

Asioiden kirjoittaminen paperille vahvistaa aina uskomuksiasi tehokkaammin, kuin pelkkä ajatteleminen ja puhuminen. Unelmointi, jossa tavoitat aidosti tunnetilan, jonka uskot toiveesi toteutumisen aiheuttavan, on myös hyödyllistä.

Mahdollisuuksiin ja onnistumisiin uskominen on siis vakaasti korkea tunnetila, ja siksi on hyvä vaikkapa heti aamulla, kun tunnetilasi on rauhallisemman ajatustoiminnan vuoksi yleensä korkeampi, kirjoittaa paperille sellaisia asioita, jotka ovat elämässäsi jo onnistuneet. Huomaat olevasi korkeassa tunnetilassa, kun muistoja onnistumisista suorastaan tulvii mieleesi. Jokainen ajatuksemmehan on myös tietyn tunnetilan mahdollistama manifestaatio. Ja kun ajattelet ja tunnet korkeassa tunnetilassa, niin vetovoiman laki vetää puoleesi myös samalla korkealla taajuudella värähteleviä uusia kokemuksia, eli positiivinen tapahtumaketju saa voimaa, ja  toiveesi alkavat toteutua, yksi kerrallaan.

Eli mieti sellaisia ongelmia ja ratkaisemattomia tilanteita, jotka ovat elämässäsi aikaisemmin tuottaneet sinulle huolta ja epävarmuutta, mutta jotka kuitenkin myöhemmin järjestyivät toivomallasi tavalla, ja jopa paremmin, kuin olit osannut itse odottaa.

Jos olit esimerkiksi joskus yksinäinen, etkä uskonut koskaan löytäväsi itsellesi kumppania, mutta eräänä päivänä kuitenkin löysit. Keskitä ajatuksesi päivään, jolloin tapasit uuden kumppanisi, ja mieti, millaiset tunnetilat edelsivät tuota tapaamista, eli mikä tuolloin aikaansai tunnetilan kohoamisen, joka mahdollisti tuon kohtaamisen. Jos tuohon parisuhteeseen liittyy negatiivisia muistoja, niin älä muistele niitä, vaan keskity aioastaan positiivisiin muistoihin. Jos ajatuksesi karkaa helposti negatiivisiin asioihin, niin vaihda aihetta. Jos pystyt muistamaan, ja tunnetasolla aidosti tuntemaan, ns. euforisia rakkauden kokemisen hetkiä, niin ne ovat todella arvokkaita, koska tunnetaajuutesi on todellakin kuin radiokanavan taajuus, ja tavoittamasi korkea tunnetila mahdolistaa mitä tahansa toiveitasi.

Jos sinulla on ollut useita parisuhteita, niin arvosta myös kokemiasi eroja ja entisiä kumppaneitasi, jos nuo erot ovat myöhemmin mahdollistaneet uuden parisuhteen syntymisen. Sillä näennäiset onnettomuudet, kuten erot ja muut menetykset,  johtavat elämässä lopulta aina johokin parempaan. Mutta jos tunnet edelleen katkeruutta entistä kumppaniasi kohtaan, niin tunnemuistosi ei ole vielä ”puhdistunut”, eli et kykene vielä näkemään negatiivisen kokemuksen aikaansaamaa positiivista luomustasi, eli valitse tällaisisssa tapauksissa arvostuksen kohteeksi joku muu aihe.

Samoin, jos elämässäsi on ollut tilanteita, joissa sinulla on ollut taloudellisia ongelmia, ja olet ollut huolissasi, miten selviät laskuistasi ja lainoistasi, mutta lopulta kuitenkin sait maksettua nuo maksut, niin muistele niitä hetkiä, jolloin raha-asiasi selvisivät. Mikä mahdollisti rahan virtaamisen luoksesi, eli mikä sai aikaan sen korkean tunnetilan, jonka ansiosta sait lisää rahaa? Jos et tarkalleen muista tunnetilasi syytä, niin muistele kuitenkin sitä hetkeä, kun ratkaisu avautui eteesi. Emme useinkaan kovin paljon pohdi jälkeen päin noita ratkaisevia tilanteita, ja se johtuu siitä, että tunnetilamme on jo niitä ennen kohonnut tasaisesti, jolloin esim. rahan saaminen yllättäen ei tunnukaan järisyttävän suurelta yllätykseltä, vaan ”seuraavalta loogiselta askeleelta”. Eli olemme kyllä iloisia ja helpottuneita, mutta päällimmäinen ajatuksemme on, että ”näinhän sen pitikin mennä”, ja ”tämä oli odottettavissa”. Uskon vahvistamiseen ja tunnetaajuuden kohottamiseen aikaisemmat onnistumiskokemukset ovat kuitenkin siis tehokkaita.

Voit myös muistella tilannetta, kun olit hyvin sairas, ja kuitenkin parannuit. Mutta älä jää muistelemaan sairauttasi ja sen aikaansaamia kärsimyksiä, eli kohdista ajatuksesi vaikkapa iloisiin kohtaamisiin ja tapahtumiin sairaalassa, mikäli sairautesi vaati sairaalahoitoa. Naiset, jotka ovat synnyttäneet lapsia, ovat usein kokeneet synnytysprosessin aikana hetken, jossa he ovat jo niin uupuneita kokemaansa kipuun, että haluaisivat vain luovuttaa, ja ”päästä pois” tilanteesta – ja juuri tuolla kaikkein synkimmällä hetkellä lapsi lopulta sntyy. Ja hyvin monet naiset myös unohtavat saman tien kipukokemuksensa, koska kivun loppuminen ja lapsen konkreettinen ”saaminen” syliin, eli fyysinen manifestaatio, on niin suunatoman helpottava, euforinen  tunne.

Toiveiden manifestoiminen on todellakin vain tunnetilastamme kiinni, ja se, mihin todella uskomme, toteutuu aina – oli tuo uskomme kohde toivottua tai ei-toivottua. Mutta sinun ei siis tarvitse, eikä pidä, YRITTÄÄ uskoa johokin sellaiseen, johon et todellakaan usko, vaan riittää, että uskot johonkin, ja saat tuon uskon tunteen avulla tunnetaajuutesi kohoamaan. Ja kun tunnetaajuutesi on jo kohonnut, ja suhteellisen vakaa, niin voit tuossa korkeassa tunnetilassasi inspiroitua ajattelemaan toiveitasi, ja  ikään kuin hehkuttamaan niitä. Ja jos tunnetilasi pysyy korkeana, etkä siis epäile mahdollisuuksiasi toteuttaa unelmiasi, niin toiveesi on toteutumassa. Toiveista innostuminen ja niiden  hehkuttaminen myös nopeuttaa manifestaatioita, kunhan muistat, että kärsimättömyys toisaalta laskee tunnetajuuttasi. Eli oikean ”manifestaatiokanavan” löytäminen on  tarkkaa ”hifistelyä”, joka kuitenkin siis tapahtuu korkeissa tajuuksissa, eli onnellisuuden tunnetilassa – joten mikäpä sen mukavampaa, kuin innostunut unelmointi.

Ja onnellisuus on lopulta ainoa asia, jota elämässämme koskaan  tavoittelemme. Onnellisuuden syyt, ja tavoittelemamme manifestaatiot,  ovat siis todellisuudessa aina toisarvoisia, ”tekosyitä onnellisuudentunteen kokemiselle” – eli tärkeää on ainoastaan kokemamme korkea tunne. Ja tästä johtuu, että onnellisuus on aina myös suhteellista, eli miljardööri, joka ei arvosta omia rahojaan, voi olla paljon onnettomampi, kuin pieni lapsi, jolla on kädessään yksi kolikko. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei raha ja hyvinvointi voisi tehdä ketään onnelliseksi, vaan se tarkoittaa, että kaikki sellainen, mitä arvostamme itse, tekee meidät myös aina onnelliseksi.

Arvosta siis omaa elämääsi juuri nyt, ja saat syitä arvostaa myös tulevia hetkiäsi.

Kommentit (2)
  1. Kyllä, minullakin runsaasti aiheesta myös omia kokemuksia, toivotuista ja ei-toivotuista. On vapauttavaa tietää, että on itse täysin vastuussa kokemuksistaan, mutta silti itseäänkään ei missään tapauksessa pidä kärsimyksistään syyttää, sillä jokainen kokemamme negatiivinen kokemus on samalla synnyttänyt postiivisen kokemuksen (siis ei-toivottu luo aina toiveen), korkean minämme taajuudellle <3

  2. vilhelmiina hellstén
    9.11.2019, 10:07

    Taidat kirjoittaa ihan totuudenperäistä tekstiä, sillä jollain hassulla tavalla ne unelmani, joista unelmoin ja kirjoitin blogiin (sekä sanoin ääneen) muutamia vuosia sitten, ovat nyttemmin toteutuneet 🙂 Tätä oonkin miettinyt, että miten siinä niin pääsi käymään – kaikki kun tuntui silloin mahdottomalta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *