Sinä Olet Luoja -kurssit kesällä 2020

Rakas lukijani, tietoinen Luoja,

tietoista luomista ja vetovoiman lakia käsitteleviä kursseja on minulta monesti pyydetty, ja olisin kiinnostunut kuulemaan, kuinka moni teistä lukijoista olisi halukas osallistumaan kurssipäivään (tai viikonloppukurssille), johon sisältyy intuitiiviseen joogaan yhdistettyjä luentoja, sekä  keskusteluja tietoisesta luomisesta.

Kurssipäivänä tarjotaan myös intialais-nepalilainen lounas, kahvia/teetä ja jälkiruoka, sekä välipala. Kurssi ja workhop järjestetään Porvoon lähellä sijaitsevassa kauniissa kartanossa, ja kuljetuksissa keskustasta linja-autoasemalta pyritään tarvittaessa avustamaan. Yhden kurssipäivän hinta on 50 euroa.

Pyydän, että kaikki tällaisesta kurssista kiinnostuneet  ilmoittaisivat alustavasti kiinnostuksestaan joko tämän blogin kommenttikenttään, tai FB:n Sinä Olet Luoja -sivun postilaatikkoon. Ensimmäinen kurssipäivä pyritään järjestämään heinä- tai elokuun viikonloppuna 2020, mikäli kiinnostuneita, ja sitovia ilmoittautumisia, on tarpeeksi paljon. Kurssipäivän maksimiosallistujamäärä on 15 henkilöä.

Jos tunnet, että tällainen kohtaaminen olisi sinua varten, niin ota yhteyttä!

Sinä Olet Luoja

Kommentit (4)
  1. Olen kiinnostunut! Mikäli toinen ryhmä järjestetään, pääsen siihen paremmin (esim. 1.8.)

    1. Mahtavaa! Laita yhteystietosi tänne, tai jos et halua niitä julkisiksi, niin jos olet FB:ssa, niin Sinä OletLuoja -FB-sivun postilaatikkoon: https://www.facebook.com/Sin%C3%A4-Olet-Luoja-1180132252167879/

  2. Mahtavaa! Laitan sähköpostia <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *