Tavoitteesi elämässä ei ole olla menestynein, rikkain, älykkäin, taitavin, suosituin ja rakastetuin – tavoitteesi on olla iloinen ja onnellinen

Suurin osa ns. menestyneistäkin ihmisistä kokee elämässsään tyytymättömyyttä siksi, että he tavoittelevat ensisijaisesti toisten ihmisten hyväksyntää ja arvostusta. Eli he tekevät elämässään asioita siksi, että saavuttaisivat menestystä ja mainetta, jonka muut ihmiset havaitsevat, eivät siis ensisijaisesti siksi, että itse nauttisivat itse siitä, mitä tekevät. Ja niin kauan, kun ulkoinen menestys on heidän tavoitteensa, niin  yhtä kauan he eivät tunne sisäistä rauhaa ja onnellisuutta, koska he ovat ikään kuin luovuttaneet oman voimansa muille ihmisille. Ja muut ihmiset ovat aina arvaamattomia: Suosio, jonka koet tänään, voi muuttua jo huomenna välinpitämättömyydeksi, halveksunnaksi ja pilkaksi. Ja mitä enemmän YRITÄT tavoitella suosiota ja hyväksyntää, niin sitä varmemmin et saa sitä osaksesi, jos siis yrität matalasta tunnetilasta käsin. Sillä matalassa tunnetilassa vedät puoleesi vain muita matalassa tunnetilassa olevia ihmisiä!

Jos siis haluat olla suosittu ja rakastettu, niin rakasta itseäsi ja sitä mitä teet, sillä korkea tunnetilasi saa muutkin ihmiset ilmentämään itsessään omaa korkeinta olemustaan.

Tyytyväisyys ja elämänilo on siis sitä, että kuljet juuri nyt kohti sitä, mitä itse haluat. Ja kuljet kohti haluamiasi asioita aina, kun olet korkeassa tunnetilassa. Ja jos joku asia, mitä yrität tehdä,  ei tunnu sujuvan, niin päästä siitä irti, lopeta yrittäminen. Eli älä koskaan yritä selvittää ja suorittaa mitään asiaa negatiivisesta tunnetilasta käsin, vaan anna tuon asian selvitä itsestään. Luovuta siis kaikki ongelmasi aina universumin ja korkeamman minäsi selvitettäviksi.

Energia liikkuu tällä hetkellä universumissa niin nopeasti,että kaikki asiat, joita yrität tehdä negatiivisesta tunnetilasta käsin, menevät ”pieleen” entistä rajummin. Ja tämä johtuu siitä, että negatiivisessa tunnetilassa siis vastustat toiveidesi virtaa, etkä anna sen viedä sinua omalla voimallaan toivomaasi suuntaan, ilman taistelua.

Muista, että kukaan muu ihminen ei koskaan estä sinua saamasta mitä haluat. Jos sinusta tuntuu, että muut ihmiset tekevät sinua kohtaan vääryyttä, niin kyse on vain siitä, että vedät itse puoleesi ihmisiä, jotka vastaavat SINUN  omiin negatiivisiin tunteisiisi omalla toiminnallaan. Eli jos vaikkapa joku ihminen on luvannut sinulle jotakin, eikä hän pidäkään lupaustaan, niin olet itse mahdollistanut ja luonut tuon lupauksen rikkomisen. Ja mitä enemmän keskität huomiotasi tuohon lupauksen rikkomiseen, niin sitä vaikeammaksi tilanne muuttuu, ja sitä enemmän koet itse kärsimystä, sillä oma tunnetilasi on matala. Eli teki tuo toinen ihminen mitä tahansa, niin päästä irti negatiivisista tunteistasi, ja polkusi on helpoin mahdollinen. Negatiivisessa tunnetilassa ollessasi mahdollistat ainoastaan negatiivisen tapahtumaketjun jatkumisen, ja kanssaluojinasi ovat tuolloin negatiivisessa tunnetilassa olevat ihmiset. Jos taas valitset positiivisen tunnetilan, ja keskityt siis aivan muihin, mieltäsi ilahduttaviin  asioihin, niin universumi pääsee järjestämään myös tuon  ongelmasi parhaalla ja helpoimmalla mahdollisella tavalla juuri siten, kuin miten juuri sinä syvällä sisimmässäsi toivot.

Mitään alkanutta kiistaa ei siis koskaan kannata jatkaa, riidat ja erimielisyydet ovat aina pohjattomia. Jokainen kiistatilanne muiden ihmisten kanssa ratkeaa aina, kun keskityt tunnetasolla arvostamaan kiistakumppaniasi, ja tunnet häntä kohtaan myötätuntoa, lakkaat tuomitsemasta ja syyttämästä häntä. Ja aivan samoin mikä tahansa ongelma elämässäsi ratkeaa, jos lakkaat keskittämästä tuohon ongelmaan huomiotasi. Sillä niin kauan, kun keskityt ongelmaan, niin ongelmasi vain kasvaa.

Tee siis joka hetki vain sellaisia asioita, jotka tuottavat sinulle mielihyvää. Tai jos sinun on pakko tehdä jotakin, jota et halua tehdä, niin pyri silti näkemään tuon negatiivisen asian positiiviset puolet. Sillä jos vastustat sitä, mitä juuri nyt joka tapauksessa teet, niin koet vain enemmän kärsimystä.

Jos sinulla on elämässäsi joku suuri ongelma, johon et löydä ratkaisua, niin älä siis keskitä ajatuksiasi tuohon suureen ongelmaan,vaan pyri tekemään vain sellaisia asioita, jotka sujuvat juuri nyt helposti. Jos et pysty tekemään päätöstä jossain hyvin tärkeässä asiassa juuri nyt, niin tee joku pienempi päätös asiassa, joka tuntuu luontevalta ja helpolta. Jos olet mistä tahansa syystä huolissasi, niin huolesi vain kasvaa. Mutta jos naurat huolestumisellesi, niin huolesi häviää.

Muista, että olet elämäsäsi vain luomassa joka hetki mahdolisimman positiivista ilmapiiriä, et siis ”suorittamassa elämää”. Eli pidä joka hetki vain sydämesi iloisena ja kevyenä, ja kaikki, mitä teet, sujuu helposti, ja nautit siitä, mitä teet, ja mitä koet.

Olet joka hetki polullasi kohti toiveitasi. Sinun ei siis tarvitse toistella toiveitasi universumille, ne on varmasti kuultu, ja ne ovat toteutumassa. Jos tunnetilasi on juuri nyt matala, niin hidastat itse tuota prosessaia, ja estät samalla itse oman onnellisuutesi juuri nyt. Jos haluat vaikkapa juuri nyt tehdä jotakin, eikä sinulla ole rahaa, aikaa tai muita mahdollisuuksia tehdä tuota asiaa, niin et voita mitään yrittämällä väkisin toteuttaa tuon asian. Päästä siis irti toiveesta, joka ei tunnu sujuvan helposti. Sydämesi toive nimittäin toteutuu aina, jos vain sallit sen toteutua! Jos  et esimerkiksi pääse matkalle, josta olet unelmoinut, koska sinulla ei ole rahaa tai aikaa, niin voit olla varma, että tuo matka ei olisi ollutkaan toiveidesi mukainen. Tai jos et saa työpaikkaa, jonka olisit kiihkeästi toivonut saavasi, niin tuo työpaikka ei olisi tuottanutkaan sinulle iloa. Jos sinulla on läheinen ihminen, joka ei viihdy kanssasi, niin ajattele häntä rakkaudella ja päästä hänestä irti. Jos hän haluaa olla kanssasi, niin hän palaa kyllä luoksesi. Jos hän ei palaa, niin hänen päätöksensä poistua elämästäsi mahdollistaa sinulle ihmissuhteen, joka tekee sinut todella onnelliseksi. Meidän ei siis tarvitse koskaan elämässämme tehdä, tai yrittää saavuttaa mitään VÄKISIN!

Muista, että yhteytesi eli resonanssisi omaan korkeampaan minääsi ei koskaan tunnu ”voimakkaalta ja rajulta”, vaan pehmeältä ja luontevalta, kuin huomaamattomalta. Eli kun todella olet resonanssissa korkeamman minäsi kanssa, niin et koe mitään intensiivistä ”kontaktia” johonkin, joka tuntuu olevan sinun itsesi ulkopuolella, vaan olet luontevasti yhteydessä ja kokonainen oman itsesi kanssa. Et siis tunne jännitettä, vaan tyyneyttä. Eli kun olet rauhallinen ja tyytyväinen, tai iloinen, innostunut ja tunnet rakkautta, niin juuri sillä hetkellä korkeampi minäsi ohjaa sinua.

Elämänilo on siis ainoa tavoitteesi. Älä yritä todistella kenellekään muulle ihmiselle myöskään yhteyttäsi korkeampaan minääsi, tai kykyäsi manifestoida toivomiasi asioita, sillä elämänilosi on ainoa asia, josta on iloa ja hyötyä myös kanssaihmisillesi. Älä siis yritä tehdä taikatemppuja todistaaksesi muille, että olet tietoinen luoja. Manifestaatiot ovat kyllä seurausta elämänilostasi, mutta rikkaudestasi, maineestasi ja saavutuksistasi ei ole sinulle itsellesi mitään iloa, jos tavoittelet niitä vain tehdäksesi vaikutuksen toisiin ihmisiin.

Kukaan meistä ei siis todellisuudessa halua olla menestynein, vaan ainoastaan onnellinen ja tyytyväinen juuri nyt. Älä siis koskaan etsi omaa arvoasi suorituksistasi elämässä, ja muiden ihmisten mielipiteistä, sillä sinä olet mittaamattoman arvokas, täysin riippumatta siitä, mitä teet tai et tee, aina ja ikuisesti.

Iloitse siis siitä, että olet. Rakasta elämääsi!

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (2)
  1. Kiitos kiitoksistasi, ja kiitos kysymyksestäsi! Korkea tunne eli ilo, rakkaus ja tyytyväisyys tekee siis toiveidemme tavoittelusta helpompaa, eli tyytyväisinä nykyhetkeen myös SAAVUTAMME niitä tavoitteita ”kuin leikiten”, jos emme siis yritä saavuttaa niitä väkisin, eli matalasta tunnetilasta käsin. Eli emme suinkaan ole ”epäonnellisia” ennen tavoitteen saavuttamista, vaan juuri päin vastoin onnellisia, koska onnellisuutemme on ”olosuhteista ja päämäärän saavuttamisesta riippumatonta”. Eli samoin kuin jos olet lomamatkalla, niin et joka hetki tuskaile, milloin lomasi ja matkasi loppuu, ja pääset vihdoin takaisin kotiin, vaan matkan tarkoitus on matkalla OLEMINEN. Eli et tuijota matkustaessasi maata allasi tai kotia, josta lähdit pois, vaan maisemia ja uusia kokemuksia ympärilläsi ja edessäsi. Matkamme on ikuinen sikäli, että emme koskaan saa elämäämme ”valmiiksi”, eikä ole tarkoituskaan, ja juuri siksi ainoa tapa nauttia elämästä, on nauttia aina vain hetkestä, jonka elämme juuri nyt. Sillä vetovoiman laki tekee tulevista hetkistämme positiivisia, jos tämä juuri kokemamme hetki on positiivinen. Jos taas keskitymme negatiiviseen, niin ”vastustamme elämää”, ja koemme kärsimystä – ja luomme myös lisää negatiivisia kokemuksia. Eli siksi sanonta ”onnellinen voi vain olla, onnelliseksi ei voi koskan tulla” pitää aina paikkansa. Tuo lomamatkavertaus on kuvaava myös siksi, että jos ET haluaisi nauttia matkastasi, niin et lähtisi matkallesi lainkaan, sillä jos lähdet kotoasi, ja palaat kotiisi matkan jälkeen, niin matkassasihan ei ole mitään mieltä, jos ET nauti siitä. Sinähän tavallaan olet jo perillä ns. päämäärässäsi silloin, kun olet vielä kotonasi. Todellinen päämääräsi on siis matkasta nauttiminen eli onnellisuuden kokemus! Mitä konkreettisiin toiveisiimme tulee: Todellisia päämääriämme emme aina itsekään tiedosta, sillä olemme toivoneet elämämme aikana usein niin paljon kaikenlaista, että emme edes enää muista, mitä kaikkea olemme toivoneet. Ja korkeampi minämme taas antaa meille aina juuri sen, mitä TODELLA toivomme! Ja siksi meille joskus elämässämme sattuu sellaisia asioita, joita näennäisesti emme halua, usein esim. avioero on tällainen. Mutta kun katsomme elämäämme jälkeen päin, niin huomaamme, että kaikki menikin lopulta juuri niin, kuin olimme todella toivoneetkin, ja löysimme toiveitamme paremmin vastaavan kumppanin. Eli näennäiset vastoinkäymisetkin johtavat hyvin usein oikeaan suuntaan elämässä, emme vain niitä kokiessamme tiedosta tätä!

  2. Mitenkäs sitten sanoma ”Happiness is a way of life, not a destination”? Eli jos jatkuvasti pyrimme saavuttamaan jotain tavoitetta, milloin tiedämme että se saavutettu? Olemmeko epäonnellisia kunnes se on saavutettu? Mitä sitten kun se on saavitettu, mitä seuraavaksi? Kiitos ajatuksia herättävästä blogista!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *