Tilaa itselle tai lahjaksi: ”Sinä Olet Luoja – tietoisen luojan käsikirja”!

Upea, lähes 300-sivuinen ”Sinä Olet Luoja – tietoisen luojan käsikirja” auttaa sinua sallimaan tunnetaajuuden kohoamisen aina, kun tunnetaajuutesi laskee siksi, että kohdistat ajatuksesi joko negatiivisiin muistoihin, tai negatiivisiin tapahtumiin ympärilläsi. Voit käyttää kirjaa tarot-korttien tapaan missä tahansa kesällä liikkuessasi, eli universumissa vallitseva synkronia varmistaa, että löydät kirjasta aina kulloiseenkin hetkeen sopivan tekstin. Eli kirja avautuu aina oikeasta kohdasta.

Matala tunnetaajuushan saa meidät kokemaan maailman ja elämämme aivan erilaisena, kuin miten koemme sen korkeassa tunnetilassa. Negatiivisiin tunnetiloihin on siis helppo ”eksyä ja unohtua”, vaikka olisi jo  jonkin aikaa harjoitellutkin tietoista luomista. Treenaa siis taajuuslihaksiasi tietoisen luojan käsikirjan avulla, ja koet elämäsi onnellisimman kesän.

Sillä onnellisuus ei ole koskaan mitään muuta, kuin korkea tunnetila! Juuri nyt. Ja vain onnellisuus juuri nyt mahdollistaa onnelliset tapahtumat myös tuleviin hetkiin.

Perinteinen pokkari sopii parhaiten, jos haluat käyttää kirjaa tarottien tapaan. Saatavana myös Kindle-versiona.

KLIKKAA LINKKIÄ ALLA!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *