Todellisuutesi määräytyy aina tunnetaajuutesi mukaan, koska vastaanotat myös ajattelemasi ajatukset tunteidesi taajuudelta

Kaikki ajatukset, joita on koskaan ajateltu, ovat ikuisesti olemassa. Kaikki sanat, joita on koskaan lausuttu, ovat ikuisesti olemassa. Ja kaikilla noilla ajatuksilla ja sanoilla on tietty värähtelytaajuus, ja se taajuus on sama, kuin missä tunnetilassa ne on ajateltu ja lausuttu.

Kuvittele kaikki nuo ajatukset ja sanat suunnatomina virtoina (me ihmiset emme ole erillisiä, ja myös ajatuksemme ja tunteemme ovat yhteisiä). Masennuksen tunnetilassa syntyneet ajatukset ja sanat ovat synkkiä ja toivottomia. Kun olet masentunut, ja tunnet itsesi täysin arvottomaksi, pelokkaaksi ja voimattomaksi, niin mieleesi tulvii siis juuri noita synkkiä ajatuksia, sillä tunnetaajuutesi on sama, kuin tuon ”synkän virran” taajuus. Ei siis ihme, että moni masentunut päätyy itsemurhaan, sillä vapautuminen noista tuskallisista ajatuksista tuntuu todella vapauttavalta – ja siis pelkkä ajatuskin niistä vapautumisesta tuntuu syvässä masennustilassa ”oikealta” ratkaisulta. Sillä itsevihakin on korkeampi tunne, kuin tunne täydellisestä arvottomuudesta.

Sellaiset ihmiset, jotka ovat olleet pitkään masentuneita, ja jotka ovat kokeneet paljon vaikkapa kiusaamista (masentuneet ja kiusaajat ovat samalla tunnetaajuudella), mutta ovat jo onnistuneet tuntemaan myös kohottavaa ja voimaannuttavaa tunnetta eli vihaa, mutta ovat kuitenkin joutuneet esimerkiksi kasvatuksen tai muun sosiaalisen syyn takia patoamaan tuon vihan sisäänsä –  niin sellaiset ihmiset manifestoivat mieleensä ajatuksia ajatusvirrasta, jossa ovat kaikki väkivaltaiset ja kostonhimoiset ajatukset.

Eli sellainen ”mielisairas”,  joka kertoo, että sai ”hengiltä” käskyn tappaa toinen ihminen, puhuu totta. Hän on ollut kostonhimoisten ajatusten taajuudella, ja vastaanottanut ajatuksensa tuosta hyvin negatiivisesta virrasta. Ja kun häneltä myöhemmin kysytään, miksi hän teki veritekonsa, hän ei osaa selittää tapahtunutta muuten, kuin että ”sai käskyn” tehdä niin. Sillä hyvin matalassa tunnetilassa rikoksen tehneen ihmisen tunnetilakin kohoaa yleensä teon jälkeen (viha on vapauttava tunne), jolloin voidaan sanoa, että teko tapahtui ”mielenhäiriössä”

Jos ihminen on suuren osan elämästään hyvin matalassa tunnetilassa, eli todella kaukana oman korkeamman minänsä taajuudesta, niin hänen negatiiviset tunnemuistonsa ovat vetovoiman lain aikaansaamien negatiivisten kokemusten vuoksi niin voimakkaita, että vaikka jokainen ihminen on myös päivittäin korkeassa tunnetilassa – ainakin hetkittäin – niin negatiiviset tunnemuistot ja tunnetilat vetävät tällaista ihmistä magneetin tavoin mataliin taajuuksiin. Samalla kuitenkin jokainen negatiivinen ajatus luo tällaisen ihmisen korkeamman minän taajuudelle valtavasti positiivista (ei-toivottu luo aina toivottua), mutta jos tällainen ihminen ei kuitenkaan salli itselleen positiivisia kokemuksia, niin ristiriita hänen sisällään vain kasvaa koko ajan, sillä perusolemukseltamme me kaikki olemme puhdasa rakkautta, eli korkeamman tietoisuuden ulottuvuuksia.

Vihan ilmaisemisen mahdollisuus – siis myös ilman väkivaltaista käytötä – tekisi hänen tunnetilansa kohoamisen mahdolliseksi, mutta koska vihaa ei pidetä ”sopivana” tunteena monissa kulttuureissa ja yhteisöissä, niin viha kertyy tällaisen ihmisen sisälle kuin paine painekattilaan. Syyllistämiseen ja syntiin keskittyvä uskonto on myös  tällaiselle ihmiselle todella tuhoava ”apu”, jos viha ja aggressio vain demonisoidaan, vihaa tuntevaa syytetään syntiseksi, häneltä vaaditan ”nöyryyttä”, eikä hän siis saa ikään kuin  huutaa julki omaa mittaamatonta arvokkuuttaan vihaamalla. Ja vaikka tällaisen ihmisen tunnetila kohoaisi hänen tuntiessaan  hengellisessä kokouksessa ”uskoontulon” kokemuksen (usko värähtelee korkealla taajuudella), niin jos hän ei ymmrrä, mistä tuossa tunnetaajuuden kohoamisessa TODELLA on kysymys, niin hän tuleekin riippuvaiseksi juuri tuosta kyseisestä uskonnosta tai lahkosta, jonka ”jumala” näytti aiheuttaneen tuon tunnetilan kohoamisen. Kyse ei siis kuitenkaan olut ”jumalasta”, vaan siitä, että hän itse salli oman tunnetilansa kohota päästämällä irti masennuksesta, luovuttamalla, siis uskomalla ”korkeampaan”,ja tuon korkeamman apuun.

Tällaiset uskovaiset ovat myös usein hyvin tuomitsevia muita uskontoja ja maailmankatsomuksia kohtaan, ja myös vihaisia ja peloissaan , sillä sisimmässään he pelkäävät menettävänsä korkean tunnetilansa eli uskonsa, ja ovat myös usein katkeria ”jumalalle”, joka ei tunnukaan  vastaavan aina heidän rukouksiinsa, mikä johtuu siis siitä, että negatiivisessa tunnetilassa lausuttu rukous on aivan eri taajuudella, kuin salliminen, eli vastaus.

Esimerkiksi aggressiivinenkin hevimusiikki on tästä syystä siis paljon vapauttavampaa ja ”kohottavampaa” masentuneille, kuin vaikkapa synkät uskonnolliset virret!

Jos siis koet olevasi tavalla tai toisella elämässäsi umpikujassa, niin salli itsesi tuntea myös vihaa ja raivoa, jotka kohottavat tunnetilaasi edes hieman. Et siis tunne olevasi vihaisena enää täysin voimaton, vaan otat ”kohtalosi omiin käsiisi”. Sillä jos jäät toivottomuuden, arvottomuuden, pelon ja masennuksen tunnetilaan, niin vastaanotat jatkuvasti ajatuksia tuosta synkkien ajatusten kollektiivisesta virrasta, ja todellisuutesi, ja myös tulevaisuutesi, näyttää siksi äärimmäisen synkältä. TODELLINEN todellisuutesi taas on aivan päinvastainen, kaikkien toiveidesi ja unelmiesi täyttymys – et vain matalasta tunnetilastasi johtuen havaitse sitä! Masentuneen ja pelkäävän todellisuus on siis aina ”väärä todellisuus”, matalan tunnetaajuuden luoma harha, jossa kyllä suuri osa ihmiskuntaa elää, ja uskoo tuon todellisuuden todeksi, koska vetovoiman laki saa nuo masentuneet myös kokemaan uskomustensa mukaisia kokemuksia. Eli se mihin uskomme, niin juuri sellaisena koemme elämämme ja maailmamme.

Tunne siis vihan vapauttava voima aina tarvittaessa – vaikkapa yksin ollessasi – mutta älä kuitenkaan jää vihan taajuudelle, vaan pyri ajatuksiasi tietoisesti kohdistamalla kohti toiveikkuutta, uskoa, ja rakkauden ja ilon tunteita, eli TIETOA siitä, että olet kaikkivoipa Luoja.

Sillä aivan kuten negatiivisissa tunnetiloissa manifestoit mieleesi ajatuksia tuosta synkästä ajatusvirrasta, niin samoin korkeissa tunnetiloissa ollessasi manifestoit ajatuksia mieleesi iloisten ja toiveikkaiden ajatusten kollektiivisesta virrasta. Ja todellisuutesi muuttuu siis aina vetovoiman lain vaikutuksesta juuri sellaiseksi, kuin millainen tunnetilasikin on.

Tietoisena Luojana sinulla on täydellinen vapaus ja valta luoda itse oma todellisuutesi. Valitse siis iloinen ja rakkautta täynnä oleva todellisuus, ja nauti elämästäsi!

Kommentit (2)
  1. Kiitos jälleen kommentistasi! Tämä aihe saattaa tuntua monesta lukijasta myös hieman pelottavalta, koska viha yhdistetään usein konkreettiseen aggressioon, eli tuhoavaan – itsetuhoiseen tai muita vahingoittavaan – käytökseen. Mutta kun ymmärrämme, että voimme purkaa vihamme myös ketään vahingoittamatta, ja että negatiivisen tunteen tunteminen on välttämätöntä, jotta pääsemme kohoamaan arvottomuudentunteesta itsemme arvostamisen tunteeseen (joka on todellinen olemuksemme), niin hallitusta vihasta tuleekin vapauttava tunne. Ja kun tiedostamme vihaa tuntissamme, että koemme helpotuksen tunteen, niin pääsemme tietoisesti myös kokemaan toiveikkuutta, josta on enää hyvin lyhyt matka selkeyden, ilon ja puhtaan rakkauden tunteisiin. Ja onnellisuus, jota me kaikki kaikella toiminnallamme tavoittelemme, ei tosiaan ihmiselämässä ole koskaan mitään muuta, kuin onnellisuuden tunne, jonka koemme juuri nyt. Eli onnellinen voi aina vain olla. Emme siis voi tulla onnellisiksi olemalla onnettomia, vaan meidän tulee tuntea olosuhteista riippumatonta toiveikkuutta tai iloa, luodaksemme myös tulevaisuuteemme kokemuksia, jotka tekevät meidät onnellisiksi.

  2. Mulle on ollut pitkään jotenkin tosi vaikeaa suhtautua sekä omaan että muiden vihaan. Tuntui että tässä oli tosi puhdistavia ja vapauttavia näkökulmia siihen, kiitos. ✨

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *