Kiinnitetty postaus

Vedät puoleesi kaikkea, mitä ajattelet – valitse siksi aina unelmiesi korkea taajuus

Jos luit otsikon negatiivisessa tunnetilassa, niin se saattoi herättää sinussa jopa kauhua: ”Kaikki, mitä pelkään, siis toteutuu?”

Pelkoosi ei kuitenkaan ole mitään syytä, koska olet nyt tietoinen luoja,ja voit millä hetkellä tahansa käyttää oppimiasi tekniikoita tunnetilojesi kohottamiseen. Ja korkeassa tunnetilassa pelkosi EIVÄT toteudu, vaan toiveesi toteutuvat. Ja oma positiivinen kokemuksesi vetovoiman lain absoluuttisesta toimivuudesta vahvistaa uskoasi siihen, että todellakin olet kaikkivoipa, oman elämäsi Luoja. Et voi päästä eroon ei-toivotuista ajatuksistasi ja peloistasi niitä vastustamalla – universumissa ei voi koskaan hankkiutua eroon mistään –  mutta voit tietoisesti, ajatuksiasi positiiviseen keskittämällä, ”siirtyä negatiivisesta todellisuudesta positiiviseen”.

Muista myös, että yksi pelokas ajatuksesi ei saa mitään katastrofia tapahtumaan, koska sinulla on paljon myös  täysin vastakkaisia toiveita ja uskomuksia, jotka tasapainottavat pelkojasi. Samaan tapaan kuin kasvit ja eläimet tasapainottavat koko ajan maapallon ekosysteemiä ”huolettomuudellaan”ja elämänriemullaan, vaikka moni ihminen keskittyy samaan aikaan pelkoon luonnon tuhoutumisesta, ja myös järkyttää omalla, negatiivisten tunnetilojen inspiroimalla  toiminnallaan, luonnon tasapainoa.

Jos siis masentuneena ja ahdistuneena ajattelet kuolemaa, ja sen suomaa vapautusta tuskastasi, niin tämä ei tarkoita, että pian kuolet. Et myöskään kykene  tappamaan ketään vihaamaasi ihmistä ajatuksillasi, sillä tuo toinen ihminen luo itse oman todellisuutensa. Jos ajattelet jotakin sairautta, niin et heti sairastu siihen. Jos ajattelet murtovarkautta, tulipaloa, liikenneonnettomuutta, konkurssia, väkivallan uhriksi joutumista, tai työpaikkasi menetystä, niin nämä pelkoon perustuvat ajatuksesi eivät välittömästi toteudu. Mutta jos ajattelet negatiivisia asioita toistuvasti, niin mahdollistat negatiivisia tapahtumaketjuja, eli pelkouskomuksesi saavat voimaa vetovoiman laista, jolloin lopulta mahdollistat myös ei-toivotut kokemukset, jotka siis itse ajatuksillasi loit. Ja tästä syystä esimerkiksi onnettomuus- ja katastrofiuutisten lukeminen ei ole suositeltavaa. Sillä jos keskityt ajatuksissasi jatkuvasti negatiiviseen, niin myös manifestoit negatiivista, ja alat myös yhä vahvemmin itse uskoa negatiiviseen ja pelottavaan todellisuuteen, jolloin negatiiviset uskomuksesi vahvistuvat entisestään. Eli todellisuutesi muuttuu uskomustesi seurauksena pelottavaksi ja negatiiviseksi, niin tunnetasolla, kuin myös konkreettisesti.

Ns. taikausko ei siis ole alun perin suinkaan perustunut tietämättömyyteen  ja ”sivistymättömyyteen”, vaan intuitiiviseen tietoon vetovoiman lain ehdottomuudesta. Esimerkiksi monille ihmisille edelleen vaistomainen tapa ”koputtaa puuta” neutraloi negatiiviset sanat ja ajatukset, koska puun koputtaja tietoisesti tiedostaa, että se, mitä hän sanoo, luo negatiivisia kokemuksia, jos negatiivisille ajatuksille ja sanoille annetaan valtaa, eli sallitaan negatiivinen tapahtumaketju. Taikauskokin on siis positiivisessa tunnetilassa viisautta, mutta negatiivisessa tunnetilassa taas ei-toivottua toteuttavaa, koska pelot toteutuvat. Esimerkiksi ikivanha pohjosten kansojen shamanismi on perusunut  luonnon kunnioittamiseen, ei siis suinkaan aina pelkoon. Luonnonhengille on ”uhrattu” siksi, että on ymmärretty rituaaleihin liittyvien, positiivisten  uskomusten, mahdollistavan positiivisia kokemuksia. Vain negatiivisessa tunnetilassa olevat ihmiset ovat ”pelänneet olla uhraamatta”.

Uskonnot, jotka ovat monopolisoineet tämän saman voiman ”jumalille”, ja demonisoineet esimerkiksi shamanismin ja animismin,  ovat siis salanneet ihmiskunnalta kaikkein tärkeimmän tiedon, eli sen, että jokainen ihminen itse on kaikkivoipa. Se, että ihmisiä on kehotettu ”turvaamaan jumalaan”, on toimiva neuvo silloin, kun uskova ihminen todella vilpittömästi uskoo ja luottaa ”korkampaan voimaan”, sillä se mihin itse uskomme, toteutuu. Mutta jumaluskon ongelma on siinä, että uskonnot ovat aina myös maallisen vallan välineitä, ja siksi papisto on voinut hallita ihmisiä pelolla, ja määritellä eri aikakausina ne ”synnit”, joita kuvitteellinen jumalhahmo ei suvaitse. Ja todellisuudessa siis uskonnolliset ihmiset ovat luovuttaneet pois oman voimansa, ja heitä hallitseva voima onkin heidän oma pelkonsa, eli ns. jumalanpelko. Esimerkiksi kristinuskon ”armohan” on vain näennäistä siksi, että uskonnollinen ohjeisto kuitenkin määrittelee tietyt asiat ja teot ”synneiksi”. Eli vaikka uskonto lupaa, että synnit on ”sovitettu”, niin uskova ihminen tuntee kuitenkin syyllisyyttä, yrittää vastustaa ”syntiä”, ja syyllisyyden tunnetilassa myös manifestoi eli toteuttaa juuri niitä asioita, joista tuntee syyllisyyttä, ja joita vastustaa. Tästä syystä esimerkiksi uskonnollisuuteen perustuva selibaatti muuttuu usein irvikuvaksi omasta tarkoituksestaan, eli perversioiksi: Seksuaalisuus, jota vastustetaan, voimistuu, koska ”synti”, johon keskitämme ajatuksemme, vetää meitä puoleemme.

Vedät siis aina puoleesi sitä, mitä ajattelet. Korkeassa tunnetaajuudessa pysymme terveinä, koska jokaisella solullamme on tietoisuus, eli solumme ovat aina juuri siinä tunnetaajuudessa, jossa itse kulloinkin olemme. Korkeassa tunnetilassa vedät siis puoleesi esimerkiksi ruokia ja ravintoaineita, jotka ovat sinulle hyväksi, eli ei ole olemassa ”hyviä” tai ”pahoja” ruoka-aineita, vaan ruoka pitää sinut terveenä, tai tekee sinut sairaaksi se mukaan, mikä on oma tunnetilasi. Korkeassa tunnetilassa et siis inspiroidu esim. syömään tai juomaan liikaa, koska korkeassa tunnetilassa solusi tietävät, mikä sinulle on hyväksi. Ja solusi pyrkivät korkeassa tunnetilassa ollessasi aina harmoniaan, ja harmonian tilassa oleva keho on terve.

Laihduttaminen negatiivisessa tunnetilassa (eli silloin, jos inhoat omaa ylipainoasi) ei siis ole ollenkaan niin tehokasta, kuin inspiroitunut laihtuminen korkeassa tunnetilassa. Tästä syystä esimerkiksi moni rakastunut ihminen laihtuu, koska hän ei keskity ruuasta pidättäytymiseen, vaan hänen korkea tunnetilansa saa hänet ”unohtamaan ruuan”, eli hän syö vain niin paljon, kuin todella tarvitsee, ja rakkauden tunnetilansa seurauksena myös nauttii ruuastaan. Jos siis haluat laihtua, niin muista, että heti ajateltuasi laihtumista olet jo esittänyt toiveen universumille laihtumisesta. Ja sen jälkeen sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin pysyä korkeassa tunnetilassa, ja inspiroidut syömään ja elämään niin, että toiveesi laihtumisesta toteutuu, tavalla tai toisella. Et siis keskity siihen, että syöminen ja ruoka on ”paha asia”, vaan että tietynlainen ruoka ja inspiroitunut toiminta  on positiivinen asia. Korkeassa tunnetilassa inspiroidut siis myös liikkumaan siten, että liikunta on kehollesi hyväksi. Negatiivisessa tunnetilassa tapahtuva liikunta taas järkyttää kehosi harmoniaa, ja siksi sellaiset huippu-urheilijat, joiden liikkumisen motiivina on pelkästään kanssakilpailijoiden voittaminen, saattavat tehdä väkivaltaa omalle keholleen, ja saada vammoja ankaran harjoittelun, ja liiallisen yrittämisen ja voitontahdon  seurauksena. Ns. henkiset urheilulajit, kuten jooga, taas perustuvat siihen, että kun mieli on harmonisessa tilassa, eli tunnetila korkea, niin joogaaja ei vahingoita harjoituksilla omaa kehoaan.

Jos siis laihdutat negatiivisessa tunnetilassa, niin vedät silloinkin  puoleesi sitä, mitä ajattelet. Jos tunnet syyllisyyttä syödessäsi, niin ajattelet koko ajan ruokaa, ja sinun on vaikea olla syömättä. Jos pidät joitain ruoka-aineita ”haitallisina” tai ”vaarallisina”, niin vedät puoleesi juuri noita ruoka-aineita, ja ne myös toteuttavat omaa uskomustasi, eli ne tekevät olosi ”pahaksi”, jos syöt niitä.

Ollessasi negatiivisessa tunnetilassa pelkäät sinulle sattuvan jotakin pahaa, KOSKA pelkosi kertoo sinulle, että pelon tunnetilassa ei-toivotut tapahtumat todella toteutuvat. Pelko siis ei ole ”enne” negatiivisista tapahtumista, vaan indikaattori siitä, että jos jatkat pelkäämistäsi, niin pelkosi toteutuu. Mutta voit siis valita myös korkean tunnetilan, jolloin pelkosi ei toteudu. Esimerkiksi vakuutusbisnes perustuu ihmisten pelkoihin, samoin monien uskontojen suosio, ja tavalla tai toisella myös lääketeollisuus, kauneuskirurgia, ja yli päätään kaikki sellaiset liike-elämän tai yhteisöllisyyden alueet, joissa markkinoidaan ihmisille ”turvallisuutta” ja ”katoavaa onnellisuutta”.

Älä siis  kiinnitä huomiota sellaisiin ajatuksiisi ja uskomuksiisi, joiden et halua toteutuvan, äläkä varsinkaan puhu niistä muille, tai kirjoita niistä. Kirjoittaminen on voimakas luomisen ja manifestoinnin väline, ja siksi negatiivisista asioista ei kannata kirjoittaa vaikkapa sosiaalisessa mediassa. Älä siis puhu tai kirjoita negatiivisessa tunnetilassa kehosi vanhenemisesta, sairauksista, epäterveellisistä elämäntavoista, ylipainosta, työttömyydestä, köyhyydestä, rikollisuudesta, luonnon tuhoutumisesta, luonnonkatastrofeista, kiireestä, väkivallasta, ihmisten  eriarvoisuudesta, riidoista ja oikeusjutuista, onnettomuuksista, rakkaudettomuudesta, itsesäälistä, menneistä negatiivisista kokemuksista, tai sodista tai kansanmurhista, joita on joskus menneisyydessä tapahtunut. Sillä kaikki negatiiviset asiat, joihin keskität huomiosi, aktivoituvat. Jos sinulla on vaikeuksia hallita omia tunnetilojasi, ja koet herkästi pelkoa ja ahdistusta, niin vältä myös näistä aiheista kertovien uutisten, kirjojen,   ja muiden tekstien lukemista, negatiivisista asioista kertovien elokuvien katselemista, ja sellaisten ihmisten kuuntelemista, jotka kertovat näistä aiheista negaiivisessa tunnetilassa.

Luettuasi tämän ehkä ajattelet, että enhän minä voi elää tässä maailmassa, jos kaikki edellämainitut ovat vahingollisia aiheita, ja jos minun täytyy pelätä koko ajan omia ajatuksiani, tai kaikkea sitä negatiivista informaatiota, jota jatkuvasti tulvii kaikista tiedotusvälineistä. Ja että minustahan tulee täysin tunteeton ja välinpitämätön muiden silmissä, jos en enää lainkaan osoita huolestumista ja empatiaa, enkä taistele sellaisia asioita vastaan, jotka ovat ongelmallisia tai ”väärin”.

Huomaa, että ajattelet noin vain ollessasi negatiivisessa tunnetilassa.  Korkeassa tunnetaajuudessa ollessasi voit katsoa kaikkia noita negatiivisia asioita korkeamman minäsi silmin, ja inspiroidut kirjoittamaan ja puhumaan noista samoista asioista vain korkeassa tunnetilassa, etkä siis koe PELKOA JA HUOLTA  lukiessasi vaikkapa negatiivisia uutisia. Korkeassa tunnetilassa löydät ongelmiin ratkaisuja, et siis tuijota ongelmia! Ja korkeassa tunnetilassa inspiroidut myös löytämään vaikkapa internetistä positiivista sisältöä, jota muille ihmisille jakamalla voit auttaa myös heitä kohottamaan omaa tunnetilaansa, ja siten inspiroitumaan, ja löytämään yleisiin maailman ongelmiin ratkaisuja, ja manifestoimaan positiivista myös omaan elämäänsä. Ja löytämään nimen omaan sellaisia ratkaisuja, jotka hyödyttävät kaikkia maailman ihmisiä, ja koko luomakuntaa.

Sillä todellisuutemme on aina juuri sellainen, kuin millainen on oma, kulloinenkin  tunnetilamme.

Muista, että olet ”huolissasi huolettomuudesta vain huolen tunnetilassa”. Keskity siis huolettomuuteen, rakkauteen, myötätuntoon, kauneuteen, helppouteen, runsauteen, rikkauteen, elinvoimaan, terveyteen, nautintoon, hauskuuteen, uusiin innostaviin ideoihin, ihaniin yllätyksiin, mahdollisuuksiin ja rajattomuuteen.

Eli usko olevasi täydellisen vapaa, kaikkivoipa Luoja, joka luo ja sallii kaikkea tätä positiivista, joka hetki – ja että se mihin itse uskot, toteutuu.

Kommentit (4)
 1. Kyse on sinun tapauksessasi luultavasti ns. tunteiden siltaamisesta, eli et kuitenkaan harrasta ”rypemistä” negatiivisissa tunnetiloissa, vaan siltaat tunteitasi kohti positiivista: Hyvin negatiivinen-vähemmän negatiivinen-hieman positiivinen-voimakkaammin positiivinen. Emme edes voi koskaan siirtyä suoraan hyvin negatiivisesta tunnetilasta todella positiiviseen, eli emme voi hypätä tunneskaalassa ylöspäin hetkessä. Tämä johtuu siitä, että matalammassa tunnetilassa emme siis tunnetasolla itse usko ajatukseen, joka ei vastaa kulloistakin tunnetilaamme, ja vain se toteutuu, mihin itse uskomme. Esim. toiveikas ihminen ei manifestoi toiveitaan (suurin osa vaikkapa uhkapelureista), ennen kuin hän on kohonnut uskon ja tiedon vielä korkeampaan tunnetilaan, jossa se mitä ajattelemme ”on aina konkreettisesti totta”!
  Negatiivisten kokemusten läpikäyminen negatiivisessa tunnetilassa on siis kuitenkin aina haitallista, koska silloin jo koettu toivottomuus vain syvenee, koska negatiiviset ajatuksen saavat siis aikaan negatiivisia tunteita, ja negativiset tunteet lisää negatiivisia kokemuksia ja ajatuksia, ja negatiiviset ajatukset saavat muistelemaan myös kaikkia muita elämässä koettuja negatiivisia asioita, ja vastaanottamaan mieleemme vetovoiman lain vaikutuksesta myös muiden ihmisten pelkoja (ns. ihmiskunnan yhteistä negatiivista ajatusvirtaa) jne. Eli hyvä yleisohje tunteiden siltaajalle on: Jos tunnetilasi on melko positiivinen, niin muisteusi ja ajatuksesi eivät ole ”haitallisia”. Mutta jos tunnetilasi on negatiivinen, niin ajatuksesi ovat aina haitallisia, eli olet menossa tunneskaalassa väärään suuntaan, ja tätä siis voimistaa vetovoiman laki – niin kauan, kun pysyt negatiivisessa tunnetilassa, eli ”melot vastavirtaan”.

  1. vilhelmiina hellstén
   19.1.2020, 13:19

   Kiitos 🙂

 2. vilhelmiina hellstén
  13.1.2020, 11:54

  Mutta, mitä jos auttaa ja olo helpottuu, kun kirjoitan ikävistäkin kokemuksista, enkä aina vain niistä mukavista ja onnellisista?
  Osaan kirjoittamalla käydä läpi asioita ja olo on aina helpottuneempi kun olen pukenut tunteeni sanoiksi. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *