Muutimme Lahteen

Täällä ollaan vihdoin! Perjantai-illan päätteeksi totesimme, ettemme viikon jälkeen ole vielä muuttamassa pois.

Pakkasimme kamat ja siirryimme pääkaupunkiseudulta Päijät-Hämeeseen viime viikonloppuna. Perillä odotti kasarilla rakennettu, mutta tällä vuosikymmenellä uudistettu vuokra-asunto, suunnilleen samankokoinen kuin aiempi kotimme. Uusille tiedoksi, että meillä on tontti seudulla, jonne talon olisi tarkoitus valmistua loppuvuodesta.

Tällä viikolla olen ajanut bussilla ristiin rastiin etsien vuoroin toimistoa, kauppaa ja tanssikoulua. Koiran kanssa olemme seikkailleet lähimetsässä ja pysähtyneet välillä katselemaan karttaa, emännän ollessa jo ihan kujalla siitä, mistä tultiin ja mihin pitäisi mennä. Kotona olen etsinyt vuoroin kenkiä, verhoja ja talouspaperirullaa. Kaikki on vielä suloisesti sekaisin, mutta samalla uskon asioiden ja tavaroiden järjestymiseen.

Muuttoviikolle sattui yrittäjän urani vilkkain työviikko. Osin siksi, että lomailemme ensi viikolla tunturissa. Olen tällä viikolla tehnyt töitä coworking-tila Niemi Worksissa, tosin lähes ainoana henkilönä. Mutta on tosi kiva ajatus, että on toimisto, jonne mennä, kotona kyyhöttämisen sijaan.

Ensimmäisenä viikkona ilahduttaneita asioita ovat erityisesti lyhyet välimatkat, ruuhkattomuus sekä bussikuskien ja kaupanmyyjien ystävälliset tervehdykset. Hyvä tästä tulee, ei epäilystäkään.

Smthng Good on blogi kahden pääkaupunkiseudulla aikuistuneen kolmekymppisen ja yhden labradorinnoutajan muutosta pääkaupunkiseudulta Päijät-Hämeeseen. Elämänmakuisia ja kaikenlaisia tunteita käsitteleviä tekstejä 35-vuotiaan yrittäjänaisen arjesta uudella paikkakunnalla.

koti oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *