Nyt alkoi loma!

Taas on jäänyt postaaminen kaiken muun tekemisen alle, kesä kun tuo mukanaan monia kivoja juttuja (niistähän pitäisi muistaa tietty myös blogata), jotka hautaavat kirjoittamiseen riittävät hetket alleen.

Kuvankaappaus 2015-6-28 kello 19.28.11.png

Pääsin taas lomalle. Edellinen postaukseni käsittelikin ensimmäistä lomaviikkoa ja sen tuomaa reissua Maltalle. Lupaan kertoa parhaat palat reissusta vielä ihan pian. Olen vihdoin tehnyt päätöksen lopettaa entisen matkablogini ja siirtää myös kaikki matkatarinat jatkossa tähän blogiini, joten luvassa on varmasti vinkkejä maailman eri kolkkiin.

Kuvankaappaus 2015-6-28 kello 19.27.19.png

#adidasheimo on toki myös nytkähdellyt eteenpäin ja olen pyrkinyt tekemään kaikki juoksuohjelman treenit mahdollisimman tunnollisesti. Tänään pyyhkäisin 13,1 km heimon ihanissa kesävermeissä! Oli niin lämmin, että viimeisillä kilometreillä vauhti hidastui rutkasti ja nyt tuntuu kyllä jokaisessa kropan osassa – hyvältä! 

Kuvankaappaus 2015-6-28 kello 19.37.46.png

Tämä lomapätkäni on vajaa kolme viikkoa ja olen pitkästä aikaa tilanteessa, jossa ne ole ajoittanut lomaani tietyt aktiviteetit mielessä, vaan aloitan sen ilman mitään suunnitelmaa lomaohjelmasta. Tämä on mulle tosi epätyypillistä, sillä yleensä olen suunnitelmien mestari, jolla harvoin on kahta viikkoa lähemmäksi tyhjää tilaa kalenterissa. Alkuahdistuksen jälkeen päätin pitää tätä mahdollisuutena – tilaisuutena tehdä oikeasti spontaanisti asioita ja nauttia lomasta päivä kerrallaan. Ohjelmassa ainakin auringonottoa uimastadikalla (toivottavasti), kahvihetkiä terasseilla, pitkä aamiainen jossain kahvilassa, 2 suosikkikirjailijoiden pokkaria, lenkkejä ja salitreneiä.

Sitten tunnustus: varasin kuitenkin lennot Lontooseen, jonne ystäväni minut kutsui. Tämä poikkeus edellämainittuun sallittakoon. Olen matkasta jo superinnoissani! 🙂

Nyt siis on aika ottaa kiinni postausvajetta, tämä olkoon yksi lomapuuhistani.

Kivaa kesää just sulle! Kiva, jos seurailet kesälomaseikkailujani myös jatkossa! 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *