Paluu arkeen ja blogin peruselementit

Kesä on ohi ja on vähitellen aika tehdä paluuta blogin puolelle. Oikeastaan mun lomat loppui jo pari viikkoa sitten, mutta ei ole ollut paukkuja kirjoittaa.

Sain heti näiden kahden viikon aikana karun muistutuksen elämän perusasioista, löydettyäni itseni vollottamasta sohvan nurkasta työpäivän päätteeksi aikataulutettua arkielämääni ja riittämättömyyttäni siinä. Kirjoitin muistikirjaan ”Arjen selviytymiskeinot” ja otsikon alle enemmän unta, palauttavaa liikuntaa ja aikaa ilman puhelinta. Vähemmän kahvia, ylikuormitusta ja vaativuutta. Siivota ehdin ens viikollakin.

Bloginikin aion perustaa tulevana syksynä muutamalle peruspilarille, joiden muistin taas olevan elintärkeitä elämästä selviytymiseen.

Armollisuus. Pyrin kirjoittamaan säännöllisesti, mutta jos luovuuden juna jää jonain päivänä asemalle, kestän senkin.

Avoimuus. Elämässäni tapahtuu ja vilahtelee juttuja, joiden sisältö varmasti kiinnostaisi monia tässä yhteisössä pyöriviä. Digitaalisen kynäni ja paperini välillä on ollut tähän saakka se pieni, mutta sitkeä filtteri, joka aika ajoin muistuttaa blogini lukijoihin lukeutuvista työkavereista ja muista tutuista, joiden en usko tietävän musta vielä ihan kaikkea. Ehkä raotan sitä hieman aika ajoin.

Yhteinen hyvä. Haluan jakaa täällä enemmän juttuja, joista uskon olevan hyötyä kaikille. Ne voivat olla ajatuksia, paikkoja, joihin mennä tai uusia lajeja, joihin aika ajoin hurahdan. Tai niitä oivalluksia, jotka muut ovat tienneet jo pitkään, mutta minä vasta tajusin. Hang in there!

Tervetuloa siis takaisin blogini pariin uudet ja palaavatkin lukijat! Mahtavaa syksyn alkua kaikille teille – toivottavasti tämä munkin kohtaama alun rosoinen asfaltti tasoittuu sitä eteenpäin sinnikkäästi talloessa.

Noora

P.S. Postaukseen käytetty aika 15 minuuttia. Tehty puhelimella ennen silmien ummistamista.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *