Puhu, kyseenalaista ja unelmoi + 10 muuta oivallusta toimivasta parisuhteesta

Hyväksy, ettei suhteen tulevaisuus ole vain omissa käsissäsi. Oma itsensä voi olla suhteessa vasta, kun oppii hyväksymään, että se voi päättyä koska tahansa. Ja uskoo selviävänsä siitäkin.

Luovu itsesi parhaan version esittämisestä ja sano ääneen ne kaikkein oudoimmatkin ajatukset. Vain sillä tavalla toinen voi oppia, kuka todella olet.

Puhu aina ja kaikesta ja etenkin silloin, kun eniten mietit voiko tätä sanoa ääneen.

Kyseenalaista totutut tapasi. Mikään mitä teet ei ole niin oikein, etteikö sitä voisi tehdä myös toisella tavalla ihan yhtä oikein.

Pelaa aina samalla puolella puolisosi kanssa! Aina. Yhdessä on helpompi voittaa hankalatkin tilanteet ja repiminen eri suuntiin.. no.. hajottaa.

Unelmoi yhdessä ja puhu tulevaisuudesta! Mikään ei ole niin vahvistavaa kuin yhteinen päämäärä ja siitä haaveilu.

Lopeta vertailu muihin. Tämän suhteen pelisäännöt ovat vain teidän. Sen sisällöstä päätätte vain te. Ja sen suunta ja aikataulut ovat juuri sellaisia, jotka sopivat teille. Mihinkään näistä asioista ei muilla ole valtaa.

Tue toista kaikissa elämäntilanteissa. Tee puolisosi puolesta aina kaikkesi ja vähän enemmän, vaikka se olisi välillä haastavaa. Parisuhde punnitaan niissä tilanteissa, jotka koettelevat eniten ja ehkä ärsyttävätkin. Silloin samalla puolella pelaaminen on kaikkein tärkeintä. 

Näe vaivaa ja yllätä! Älä odota, että kivoja juttuja tapahtuu, vaan luo yhteisiä muistoja aktiivisesti. Ja usein sitä saa mitä antaa – hyvä kertautuu, kun molemmat kokevat saavansa sitä myös toisiltaan.

Osoita rakkautta joka päivä ja muista myös sanoa se ääneen!

Mitä juttuja sä oot oivaltanut suhteissa tai oliko listassa joku mistä oot samaa tai vaikka ihan täysin eri mieltä?

Noora

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *