Syksyn lupaukset itselleni

Nyt on aika taas napata itseä niskasta kiinni ja alkaa keskittymään hyvinvointiin tai sen säilyttämiseen arjen kiireissä. Syksy näyttää varsin hoppuiselta ja jo muutaman hassun työviikon jälkeen tuntuvat sen jäljet niin kropassa, mielessä kuin kalenterissakin. On siis aika tehdä jotain.

Kuvankaappaus 2015-8-9 kello 22.12.25.png

Ravinnollisesti ajattelin taas ottaa stepin kohti kunnollisempaa ruokarytmiä. Rytmiä, joka ei sisällä suklaata siellä täällä ja jätskiä normi ”kahvileipänä”. Rytmiä, joka sisältää terveellisen, kevyehkön lounaan ja kunnon välipalan, jolla jaksaa treeneihin, sekä lämpimän illallisen kotona (mielellään itse tehtyä ruokaa, ei valmisjuttuja). Ja vettä. Sen juontia pitää taas lisätä ja jättää hapolliset virvoitusjuomat pois.

Kuvankaappaus 2015-8-9 kello 22.08.59.png

Liikunnallisesti on kesä mennyt varsin putkeen juoksukilsojen kertyessä, joten syksyn tsemppaus sen suhteen pyrkii säilyttämään edes suhteellisen järkevän syklin. Juoksemisen etappi on elokuun lopun Helsinki Midnight Run adidasheimon riveissä, jonka jälkeen pyrin jatkamaan lenkkeilyä, mutta mahdollisesti maltillisemmin. On aika palata salitreenin pariin sekä tanssitunneille, joista innokkaimmin odotan mulle uutta, pitkään janoamaani lyrical jazz -tuntia.

Työt ja opinnot ovat olleet mulle jokasyksyinen kalenterihirmu, mutta tänä syksynä olen toistaiseksi jättämässä viestinnän opinnot sivuun. En kokonaan, mutta ainakin nyt syksyltä, sillä kalenteri täyttyy jo muutenkin ja on tehtävä muutakin kuin istuttava koneella. Lupaan myös yrittää olla tekemättä liikaa työhön liittyviä juttuja vapaa-ajalla ja jättää useammin työkonetta toimistolle.

Kuvankaappaus 2015-8-9 kello 22.02.17.png

Aion syksyllä hemmotella itseäni enemmän ja huolehtia omasta hyvinvoinnistani. Kuukausittainen hierojakäynti on kohdallani jo pakkopullaa, mutta lisäksi aion jatkaa tiettyjä kauneudenhoitorutiineja, jotka löysin kesällä. Otin ekaa kertaa kestovärin kulmiin ja ripsiin, joista ensimmäistä ajattelin jatkaa syksylläkin. Otin myös rakennekynnet, sillä omani ovat kovin hauraat. Niidenkin ajattelin ensin olevan kesäjuttu, mutta nyt olen koukussa. Aikansa kutakin, mutta ehkä vielä pari kuukautta kuitenkin. 🙂

Näitä lupauksia itselleni toteuttaen jouluun saakka ja sitten uusia etappeja keväälle, että jaksaa virkeänä jälleen uuteen kesään!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *