Uusi vuosi & 5 tavoitetta

Elvytän blogini. voisi kuulua ensimmäinen uuden vuoden lupaukseni.

Olen suhtautunut lupauksiin aina varauksella, mutta toisaalta ne asettavat kivoja päämääriä vuoden varrelle. En tosin siirry niitä kohden kovinkaan päämäärähakuisesti (esimerkiksi tässä hetkessä en yhtään muista, mitä viime vuonna tuli luvattua), mutta tykkään katsoa vuoden vaihteessa aina, mitä olen saavuttanut. Usein listat täsmäävät ainakin joltain osin ja saavat siten hymyn huulille.

Ensi vuodesta on tulossa iso – en pysty perustelemaan tätä millään tavoin, mutta on sellainen tunne. Täytän pyöreitä puolessa välissä vuotta, se jännittää jo hiukan ja tuntuu tietysti isolta askeleelta elämässä. Muutoksen tuulet puhaltavat myös pääni sisällä – olen huomannut viime aikoina ajattelevani yllättävän monista asioista ihan eri tavalla kuin vielä pari vuotta sitten. Jännittävää!

Kuvankaappaus 2016-1-3 kello 11.51.53.png1 Matkustan rennosti – Rakastan matkustamista. Viime vuonna reissuista innostumienn on kuitenkin hautautunut helposti kiireen alle tai on ollut tunne, että matka on suoritus, jolla pitää tehdä tiettyjä asiota jne. BLAAH! Ensi vuodelle on suunnitteilla jo ainakin 3 reissua ja haluan pystyä fiilistelemään kaikki läpi rennoissa tunnelmissa, ilman paineista tehdä yhtään mitään muuta kuin elää hetkessä! Kohteet ovat muuten Koh Samui/Koh Tao/Koh Phangan, Lontoo ja New York.

2 Heittäydyn – Haluaisin kokea uusia asioita ja heittäytyä hetken vietäväksi. Sorrun usein jännittämiseen ja ennakkoluuloihin, jotka voittaessani koen lähes aina tyytyväisyyttä ja voittajafiiliksen. Haluan lisää tällaisia kokemuksia – elämä on liian lyhyt hannailuun.

3 Panostan laatuun – Säästäminen ja tietynlainen piheys on ihan hyvä asia, mutta olen viime aioina vienyt tämän tahtomattani liian pitkälle. Rahaa on jäänyt hyvin säästöön, eikä edelleenkään ole tarkoitus alkaa tuhlailemaan. Annan itselleni 2016 luvan satsata laatuun aina, kun se on järkevää.

Kuvankaappaus 2016-1-3 kello 12.01.25.png4 Nautin urheilusta, en stressaa – Tämä on tavoitteena jo viime vuoden puolella aloitettu. Löysin viime vuonna juoksemisen ilon ja haluan tehdä sitä tulevana vuonnakin tavoitteellisesti. Tämän lisäksi tavoitteena on satsata tanssiin, joka jäi juoksun alla heitteelle menneenä vuotena. Tähän kun lisää vielä uuden rakkauteni salitreenin, tulevat aikarajat vastaan. Lupaan siis ottaa rennosti – ehdin jos ehdin. En jos en.

5 31.12.2016 katson taakse ja hymyilen – Tavoitteena on elää jokainen hetki ensi vuonna täysillä ja pitää huoli siitä, että voin vuoden viimeisenä päivänä olla menneeseen vuoteen tyytyväinen. Ja hymyillä.

Millaisia tavoitteita teillä on tulevaan vuoteen ja ovatko edellisvuosien lupaukset toteutuneet?

– Noora

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *