Kuka bloggaa työajalla? Tunnusta!

Minusta ei ole kuulunut lokakuun jälkeen mitään. Syy: vaihdoin työpaikkaa, eikä työaika enää riitä bloggaamiseen. Vapaa-aika ei ole koskaan riittänyt mihinkään, joten turha kuvitella, että siitä riittäisi kirjoitteluunkaan – varsinkaan, jos pitäisi keksiä jotain järkevää sanottavaa.

Olen kuullut, että jotkut kirjoittelevat ihan työkseenkin. Minun on kuitenkin vaikea uskoa, etteikö meistä tavallisista tallaajistakin löytyisi niitä, jotka löytävät tunnin sieltä ja tunnin täältä, siis kahdeksantuntisen työpäivän puitteissa, johonkin aivan muuhun kuin työasioiden hoitamiseen. Varsinkin te, jotka teette toimistotyötä ruudun äärellä ainakin semiprivaatissa tilassa.

Tälläkin hetkellä minulla olisi työhön liittyvää kirjoiteltavaa ja valmisteltavaa. Sen sijaan päätinkin nyt kirjoittaa tämän, koska Facebook tai Iltalehti eivät enää tarjoa mitään uutta. Silti olen mielestäni ihan riittävän tehokas työntekijä. On vaan vähän maanantai.

Bloggaatteko työajalla ja tunnetteko siitä syyllisyyttä? Mitä muuta teette töissä kuin töitä? Tulkaa kaapista ja tunnustakaa!

men-at-work-148408_640.png

puheenaiheet hopsoa tyo
Kommentit (3)
  1. Mä bloggaan oikeastaan pelkästään työajalla. Ei siihen itse jutun kirjoittamiseen mene kuitenkaan kuin vartti, aiheen ideointiin ja ”ennaltamuotoiluun” menee yleensä enemmän aikaa. 

    Tietysti sitten myös luen seuraamiani blogeja ja notkun Facebookissa jonkin verran. 

  2. Bloggaa.

    1. Myös blogaaminen on Kielitoimiston mukaan täysin hyväksyttävä sanamuoto. Tai ainakin on ollut vuonna 2006: http://erkka.vuodatus.net/lue/2006/08/kielitoimisto-vastaa-blogaaja-vai-bloggaaja

      😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *