Lähteä lentokentälle..

279360_10150257453106686_561386685_7678476_1748843_o.jpg

Haluaisin joskus vain mennä, katsoa lähtevien lentojen luetteloa, ja valita sen joka tuntuu parhaimmalle siinä hetkessä.

 

Tänään iski halu lähteä lentokentälle.

Näin kuvan lentokoneista rivissä odottamassa pääsyä kiitoradalle. Kukin niistä suuntaamassa eri paikkaan, kenties eri mantereelle, kyydissään ihmistet omine tarinoineen, suunnitelmineen ja päämäärineen.

Olisi mielenkiintoista lukea heidän ajatuksiaan..

Viime vuosina olen viettänyt lukemattomia tunteja lentokentillä. Oppinut tykkäämään ja kaipaamaan sitä.Tavallani tottunut siihen toimettomuuteen jonka kohtaat, että olet tunneiksi kahlittuna terminaaleihin. Terminaalit, jotka ovat kuin suuria odotussaleja, jossa jokainen odottaa kärsimättömänä omaa vuoroaan, mutta et koskaan saa tietää mikä heitä odottaa, kun he lopulta pääsevät matkaan..

Ympärillä on loppumaton matkustajien virta, joita kuulutus kuulutuksen perään kehottaa siirtymään lähtöportille. Parhaaksi ajanvietto tavaksi on osottautunut hakea iso kahvi, istahtaa alas ja ottaa mukava asento. Sen jälkeen vain vapaat kädet ja kehittelemään omia tarinoita jokaiselle mielenkiintoisen näköiselle ohikulkijalle.. Kenties joku heistä saattaa istahtaa seuraksikin..  Lentokentät ovat yllätyksiä täynnä!

Kommentit (1)
  1. Hansu ja Hantte
    12.10.2012, 17:16

    Minne lähdetään? <3 Pystyykö täällä sivustolla laittamaan kuvani jotenkin niin että näkee kaiken tarvittavan? kirjoita jooko?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *