Blogfame ja yhteistyö

Sisältää mainoslinkkejä

Sain reilu viikko sitten sähköpostia Blogfame -nimiseltä firmalta, joka toivoi minun tutustuvan Blogfamen toimintaan ja liittyvän jäseneksi. Blogfame on siis bloggaajille tarkoitettu sivusto, jonka kautta on mahdollista tehdä yhteistyötä useiden suurten nettikauppojen kuten Nelly.comin, Asoksen ja Zalandon kanssa ja ansaita rahaa postaamiensa tuote-esittelyiden kautta. Pohdiskelin hetken tähän yhteistyöhön suostumista, sillä inhoan itse sellaisia blogeja, joihin bloggaaja lätkii useita kertoja viikossa sen kummempia miettimättä jotain Nelly.comin kollaaseja ja jotain super-ihania, tosi salaisia, vain teille pikku raksupalleroille tarkoitettuja linkkejä ennakkoaleen. Sitten tajusin, että hei, minähän voin tehdä tämän erillä tavalla kuin muut: ei ole pakko sokaistua rahantekomahdollisuudesta, jolloin mopo lähtee keulimaan ja blogi muuttuu mainosmössöksi, vaan voi tehdä mainospostauksia silloin tällöin sellaisista asioista, jotka minua ja lukijoitani oikeasti kiinnostavat. Joten siis suostuin blogiyhteistyöhön. Blogissani tullaan siis vastaisuudessa näkemään mainos- ja yhteistyöpostauksia, joista saan pientä rahallista korvausta. Tulen merkitsemään nämä postaukset selkeästi yhteistyö -tagilla sekä sisältää mainoslinkkejä -tekstillä, jotta lukijalle ei tule epävarma tai huijattu olo. Mitä mieltä olette tästä yhteistyömahdollisuudesta ja tulevista mainospostauksista? 🙂

minions.jpg

kuva

Olen nyt tutkaillut Blogfame -sivustoa ja sen yhteistyökumppaneina toimivia nettikauppoja, ja mielestäni sivusto vaikuttaa erittäin toimivalta ja helppokäyttöiseltä. Bloggaaja voi valita useiden kymmenien nettikauppojen joukosta sen itselleen mieluisimman, jonka tuotevalikoimaa haluaa esitellä bloginsa lukijoille. Blogfame sivustossa ei siis ole kyse siitä, että nettikaupat lähettelisivät kasan tuotteita bloggaajalle testiin vaan siitä, että bloggaaja esittelee esimerkiksi Nelly.comin vaatevalikoimaa kuvakollaasien avulla blogissaan. Sivustolle haluan antaa plussaa myös siitä, että kaikkiin sähköpostilla esittämiini kysymyksiin on vastattu todella nopeasti ja ystävällisesti Blogfame -tiimin toimesta. Jos tieto tästä Blogfame -yhteisöstä herätti mielenkiintosi ja pidät aktiivisesti omaa blogia, voit liittyä kätevästi Blogfameen tämän linkin kautta.

 

x Marjo

muoti trendit raha
Kommentit (4)
  1. Joo, tottakai voin auttaa. 🙂 Ensiksi kirjaudut sisään Blogfameen, mutta jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, luo ne ja täytä huolellisesti omat ja blogisi tiedot settings -valikon kautta. Tämän avulla voit liittää blogisi omaan käyttäjätilisi tietoihin, joka mahdollistaa sen, että saat yksilölliset linkit mainostajien (esim. Nelly) sivulle, joten lukijoiden klikkaukset lasketaan sinun ”ansaitsemiksi”.

    Mainospostauksen luominen ja yksilöityjen linkkien liittäminen on todella helppoa: kun olet kirjautunut Blogfameen, näet advertisers -valikon, jota klikkaamalla saat auki kaikki yhteistyökumppaneina toimivat nettikaupat. Jokaisen nettikaupan kohdalla lukee your unique link ja sen perässä http:// -alkuinen osoite. Sinun tarvitsee vain kopioida tuo osoite (eli juuri sinulle yksilöity linkki) selaimesi osoitekenttään ja mennä sitä kautta k.o. nettikaupan sivuille. Jos haluat esimerkiksi linkittää jonkun tuotteen/useita tuotteita yhteistyökumppanin (esim. Nellyn) nettikaupan sivuilta omaan postaukseesi, tee se tuon yksilöidyn linkin kautta, jolloin klikkaukset (ja mahdollisesti pieni provisiokin) kertyvät sinun tilillesi.

    Toivottavasti vastaukseni oli hyödyllinen! :>

  2. Miten tuo homma tuolla toimii? Tai siis viitsisitkö neuvoa mihin se linkki pitää laittaa ja miten? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *