Blogihistoriani 12 kauheinta asua

collage_2.jpg

Aloitin blogini kolme vuotta sitten, jolloin vaatetyylini oli vielä melkoinen sekamelska ja sisälsi paljon trikoota, epäsovia värejä, huonosti istuvia vaatteita sekä epämukavia materiaaleja. En oikein tiennyt, mitkä asiat sopivat minulle tai minkä tyylisistä vaatteista pidän. Tämä johti usein siihen, että ostin vaatteita, jotka olivat silloin trendikkäitä tai joiden ajattelin sopivan minulle. Asuissani oli usein jotain liikaa, enkä osannut valita vaatteita, jotka imartelevat kehoni mittasuhteita.

Blogini kolmevuotissynttäreiden kunniaksi poimin asuhistorian joukosta nämä 12 asua, joista suurin osa on blogini alkutaipaleelta, sillä tyylilliset epäonnistumiset ovat (ainakin omasta mielestäni!) onneksi vähentyneet näiden kuluneiden vuosien saatossa. Hapuilu ja ylilyönnit ovat kuitenkin usein avain siihen oman tyylin löytymiseen, sillä etsimällä ja kokeilemalla voi löytää ne jutut, jotka sopivat omalle kropalle ja persoonalle parhaiten! Tässäpä siis sitä hapuilua ja ylilyöntejä kahdentoista asun verran:

img_0427_1.jpg

Hei, inhoan ruskeaa enkä tykkää käyttää vaaleita housuja. Ostan kuitenkin beiget pöksyt sekä ruskean leopardihuivin ja puen ne samaan asuun.

img_0604.jpg

Mulla on värisilmää, kato nyt vaikka: huivi, vyö ja paita on ihan sävy sävyyn.

img_0606.jpg

Pim! Tänään olen Andy McCoy…

img_1771.jpg

…ja tänään metsien mies. Oikeasti inhoan ruutupaitoja, mutta ne oli vissiin tuolloin trendikkäitä. Tai jotain.

img_1200.jpg

Joo, siis pitsipaita yhdistettynä aidosta polyesterieläimestä tehtyyn kauluriin on tosi tyylikäs.

img_1819.jpg

Ehhh. Tässä asussa tapahtuu ihan liikaa: on kuviolliset sukkikset, nahkashortsit, vyötäröltä sidottu paita, statement-kaulakoru… Vähempikin varmaan riittäisi?

img_0925.jpg

Pim! Tänään olen cheerleader! Ja lähden yliopistolle näissä vaatteissa!!!! Ei luoja.

img_2733_1.jpg

Ei. Miksi mulla on pyjamapöksyt nilkkureiden ja jakun kanssa?

img_2884_1.jpg

Eiiiiiii. Miksi oon pukeutunu julkiselle paikalle sillä tavalla, että näytän joltain villin lännen rodeoratsastajalta?

img_2903.jpg

Hei, kato miten ihanat shortsit mulla on! Miten niin ne näyttää alushousuilta?

img_3360.jpg

Saanko kertoa teille Jeesuksesta Kristuksesta ja kastaa teidät osaksi pyhää seurakuntaamme? Ai en? Ok, voit sitten tukehtua tähän vihkiveteen.

img_5521_1_0.jpg

”Marjo, miksi sinun silmäsi ovat niin suuret?” Jotta näkisin sinut paremmin tämän painovoimaa uhmaavan muhkuturbaanin alta, sillä tänään olen Suleiman Suuri.

 

En tiiä, että pitäiskö itkeä vai nauraa, mutta onneksi tekemällä oppii! Ylläolevien yritysten ja erehdysten avulla olen selvittänyt omia tyylimieltymyksiäni ja onnistunut kartuttamaan itselleni sellaista vaatevalikoimaa, jota on mukava käyttää ja, jonka koen heijastavan todellista minuuttani. Kiinnostaako teitä nähdä myös vastaavaa poimintaa blogihistoriani kauneimmista/onnistuneimmista asuista? 🙂

 

x Marjo

muoti paivan-tyyli trendit trendit
Kommentit (8)
  1. Mielestäni näytät erittäin hyvältä jokaisessa asussa. Ehkä johtuu omasta mieltymyksestäni enemmän istuviin vaatteisiin kuin telttakankaisiin. Ja kyllä sulla mielestäni on näköjään myös vaistonvaraista tatsia eri osien yhdistelyyn ja rohkeutta. Tiedän, että ihmiset on kärkkäitä aina huomauttelemaan jos poikkeaa normista. Please, älä tule ikinä araksi beige-aikuiseksi. Joohan?

    1. Kiitos! Ja arkaa beige-aikuista minusta tuskin saa tekemälläkään, sillä aavistelen että tyylini tulee muuttumaan kreisimmäksi vuosien varrella. Ehkä mummona olen joku Iris Apfelin näköinen crazy-dog-lady, joka kantaa kaikkein vanhinta ja lihavinta corgiaan vihreässä krokotiilinnahkaisessa käsilaukussa?

      1. Googlautin nimen ja näin: ei, haalea beige-aikuisuus ei taida tosiaan olla sinua eikä Iris Apfelia varten. 🙂

  2. Ei vitsi ihan huippu postaus :DD ja ehdottomasti myös koontia niistä kauneimmista! 🙂

      1. Kiitoksia! 🙂 Määpä kokoan x:stä kauneimmasta asusta postauksen lähiaikoina.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *