Blogihistoriani 12 kauneinta asua

Sparkle.

Kahdentoista kauhean asun vastapainoksi kokosin oman postauksen blogihistoriani kahdestatoista kauneimmasta asusta, joista suurin osa on edellisen 1,5 vuoden ajalta. Näiden kuvien valitseminen ja blogitekstin keksiminen oli muuten ihan himpun verran haastavaa suomalaisuuteen kuuluvan vaatimattomuuden vähättelyn vuoksi, sillä herrajumala, miten vaikeaa on kehua itseään! Hgnhh.

Nämä kuvat ovat aikajärjestyksessä vanhimmasta asusta tuoreimpaan ja lisäsin jokaiseen lyhyen kuvauksen kyseisestä asusta:

Mustat housut, peplumtoppi ja sininen jakku eli meikäläisen palaveriasu. Tuo polkka on kans aika kivan näköinen!

Värikäs, mutta värimaailmaltaan (melkoisen..) tarkasti mietitty asu: korvikset, kaulakoru ja rannekoru ovat samaa sävyä, kuten myös topin punaiset yksityiskohdat, jakku sekä kynsilakka. Tämän asu minulla oli työkavereideni kanssa järjestetyissä illanistujaisissa.

Ystäväni valmistujaisjuhliin suuntasin tässä musta-sini-harmaassa asussa, johon idea lähti nuista sinisistä remmikorkkareista, jotka löysin Spirit Storen outletista.

Samana kesänä juhlistettiin myös toisen ystäväni valmistujaisia, jonne pukeuduin simppeliin maksimekkoon, jonka löysin kirppikseltä.

Viime vuoden syyskuussa sain kandin paperit ja pukeuduin publiikkiin melko kirppispainotteiseen asuun, jonka kokosin tuon musta-sinivihreän topin ympärille. Tutkintotodistuskin sattui olemaan samaa sävyä!

Yksi viime syksyn luottoasuista oli tämä mustan tunikan ja nahkaleggareiden yhdistelmä, jota käytän edelleenkin hyvin usein. Yhdistin näihin kahteen luottovaatteeseen tekomokkaliivin, ison mustan sormuksen sekä Madeiralta ostamani kivat korvikset.

Suosikkipöksyt, nyörikorkkarit ja pastellinkeltainen liehutoppi. Sekä tuo rennosti kiinni sitaistu tukka. Aika kiva!

Haa! Otsatukka, joka on huolella kammattuna ja puunattuna kiva, mutta hiuspyörteen vuoksi hieman hankala kaveri kiireisessä arjessa. Mutta asussa tykkään erityisesti tuosta kirkkaankeltaisen ja vaaleanharmaan yhdistelmästä, joka oli tuolloin meikälle vielä ihan uusi juttu.

Talven eniten nähty asu eli ulkovaatteet. Nilkkurit, epäsymmetrinen villakangastakki, muhkuhuivi ja crossbody-laukku.

Mustaaaah. Pitkä kevyt takki, piiskavyö sekä hapsulaukku ovat ehdottomasti meikäläisen juttuja!

Hieman hillitympi asu opiskelijaterapiaa varten: valkoinen jakku ja harmaa huivi sekä isot korut.

Yksi tuoreimmista asukuvista on sukulaistytön rippijuhliin pukemani asu, johon olen todella tyytyväinen! Innostuin pinkistä uuden huulipunan myötä, joten lakkasin juhlien kunniaksi myös kynnet samalla sävyllä.

 

Oliko joku asuista myös sinun suosikkisi? :)

 

x Marjo

Kommentit

Keltainen jakku! Ja otsatukka (Y)

Marjo A.
Sparkle.

Kiitti! :) Vähän kyllä harmittaa, kun tuo otsatukka ois niin kiva, mutta pyörteen takia siihen ilmestyy jo puolessa tunnissa _tosi kaunis_ keskijakaus. :D

kaisaj
Ambitions

ohh! Ihania asuja! Kaikki on tosi kauniita, publiikissa päällä ollut asu on ehkä mun lemppari :)

Marjo A.
Sparkle.

Kiitos! :) Pitäisköhän jo nyt alkaa suunnitella maisteripubliikin asua, vaikka siihen tilaisuuteen on vielä (köh) jonkin aikaa? :'D

kaisaj
Ambitions

Ehottomasti! ;D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.